.
Затворена тема
Страница 76 от 288 ПървиПърви ... 266672737475767778798086126176 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 7188
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Днес е ден за лежане в леглото. Трябваше да излизам, но установих, че не ми се става и отпадна.
    +
    Напоследък сама съм си най-добре

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Дупенцето ми се спити от толкова път до Пловдив и обратно . Вчера беше яко. Няма такива културни хора като нас - Нощ на музеите , нп, нека си купим пица от главната

Искам го!!!

Много ме дразни, когато му пиша в продължение на 2 часа и накрая да ми се извинява, че телефона не му отчитал, че му пиша и не получавал известия. Писна ми от неговите видео игри.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз съм мечтател...в клетка...и не знам колко още бих издържал..
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на 8bit
    Пия си кафето и съм чук.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нещо ме пристяга от сутринта корема, а днес имам да свърша две задачи повече от предишните дни та не знам кога ще седна днес пак на компютъра. Наще си идват утре вечерта. Е, приключва ми вече почивката и пълната независимост. Какво да се прави. Леко разочарован съм иначе. Защо ли си мислех,че този път да не повярваш нещата ще се получат както съм ги запланувал, а все пак и това беше една от причините да чакам с нетърпение почивката на наще. Явно и този път няма да се видим и за в бъдеще ще трябва да се кроят някакви други планове...евентуално...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Chacho
    Днес май ще почвам да боря пороци.

И ми предстои да си избирам специалност. Да видим дали ще си преизбера старата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на pandabear
    едвам заспах, едваааам се събудих, не трябваше да провеждам този късен разговор снощи, струва ми се, че ще предизвика известни промени...сънувах странни неща, нещо се случва с мен, може би. тази седмица се очертава да е тежка, но въпреки това ще се постарая да не ми се отрази толкова пък зле (: обадиха ми се и за проекта, всичко върви по план, за сега. доволно ми е и се надявам така да се задържи още известно време.

!5|<4^^, ^^/\/060 !5|<4^^...
    Последно редактирано от pandabear : 09-23-2013 на 08:21

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Глупава. Чета 3 пъти подред и нищичко не вдявам. На 4-я път има лека надежда, че съм проумяла за какво става дума, тръгвам да го преговарям наум и осъзнавам, че абсолютно нищо не помня. Нищо, а съм го чела преди 2 минути. А съм отпочинала, изпила съм сума ти кафета и се очаква да имам поне минимална концентрация. Ще се обеся след малко на лампата. Или на кабела на мишката...

Супер фен Аватара на weheartiit
    пак е понеделник ;х
    гадно ми е,че вече няма интерес ;/

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Наближавааа, а аз се чувствам все по-развълнувана.
    maDamn

Йей, кутията ми е пристигнала! Още ми е криво, но поне една хубава новина. Утре ще ми се стричи дъвката, имам 8 часа лекции.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Имам право на избор .Дано не сгреша от това зависи бьдещето ми.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на бачкане съм,скучно и изморено ми е и ще е така до вечерта най-вероятно

излиза ми се да полея за последен път първия учебен ден, ама съм яко дроб сякаш
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    излиза ми се да полея за последен път първия учебен ден
    не се заричай
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тези дни беше толкова хубаво. В Свищов си изкарахме яко, попътувахме си, обиколихме, по женски.... готино беше много.
    По-често трябва да си правим такива обиколки. Много бяха километрите за един ден, но си струваше.

И вчера беше толкова прекрасно. 6 месеца не знам кога минаха, но минаха и съм щастлива. Трябва да намеря всичко необходимо и да му сглобя подаръка най-после, така ме е яд, че не стана готов за вчера.

Обичам си го. Много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    не се заричай
    завършила съм семестриално, остава ми само дипломната защита и спирам да се занимавам с образователната ни система за всеобщо щастие
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    завършила съм семестриално, остава ми само дипломната защита и спирам да се занимавам с образователната ни система за всеобщо щастие
    Тъй, пожелавам ти го.
    Просто и аз се клех, че повече няма да стъпвам, па за 1 година пак ми се доходи да уча.

Ами чувствам се добре, като изключим че ми се спи ужасно много. ;д

Омрьзна ми да рева за него.Тва беше аз бях до тук.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Бясна съм.
    Стискам му палци, като го питам да ми каже истината, защото ако не ми каже всичко така, както е било това ще му е най-голяма грешка.
    "Когато една жена ви пита нещо, по-добре отговорете с истината, защото тя може би вече знае отговора!"
    ahahaha

пс: Най-забавното е че аз знам от повече от седмица и само стоя и му гледам сеира, и лицето все още не може да се усети.
    Последно редактирано от Зайче.. : 09-23-2013 на 13:53
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Бясна съм.
    Стискам му палци, като го питам да ми каже истината, защото ако не ми каже всичко така, както е било това ще му е най-голяма грешка.
    "Когато една жена ви пита нещо, по-добре отговорете с истината, защото тя може би вече знае отговора!"
    ahahaha

пс: Най-забавното е че аз знам от повече от седмица и само стоя и му гледам сеира, и лицето все още не може да се усети.
    Вместо да се смееш на такива хора, що не си подбереш обкръжението? 1 седмица да се правиш на ударен означава да играеш играта на идиота, а не някаква върховна женственост.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Вместо да се смееш на такива хора, що не си подбереш обкръжението? 1 седмица да се правиш на ударен означава да играеш играта на идиота, а не някаква върховна женственост.
    Аз не се правя и не искам да бъда женствена точно в тая ситуация. Обкръжението съм си го подбрала, той не е точно част от обкръжението ми. В смисъл сложно е, ама все пак.
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Аз не се правя и не искам да бъда женствена точно в тая ситуация. Обкръжението съм си го подбрала, той не е точно част от обкръжението ми. В смисъл сложно е, ама все пак.
    Не мисля, че има значение дали ще се оправдаеш пред мене. Точно щото не би трябвало да те вълнува мнението ми, ти давам страничен съвет. Не се прави на палячо пред някъв цяла седмица, като можеш да решиш нещата очи в очи още при първа среща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си