- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Дупенцето ми се спити от толкова път до Пловдив и обратно . Вчера беше яко. Няма такива културни хора като нас - Нощ на музеите , нп, нека си купим пица от главната![]()
Много ме дразни, когато му пиша в продължение на 2 часа и накрая да ми се извинява, че телефона не му отчитал, че му пиша и не получавал известия. Писна ми от неговите видео игри.
Аз съм мечтател...в клетка...и не знам колко още бих издържал..
>>DjBelev<<
Нещо ме пристяга от сутринта корема, а днес имам да свърша две задачи повече от предишните дни та не знам кога ще седна днес пак на компютъра. Наще си идват утре вечерта. Е, приключва ми вече почивката и пълната независимост. Какво да се прави. Леко разочарован съм иначе. Защо ли си мислех,че този път да не повярваш нещата ще се получат както съм ги запланувал, а все пак и това беше една от причините да чакам с нетърпение почивката на наще. Явно и този път няма да се видим и за в бъдеще ще трябва да се кроят някакви други планове...евентуално...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Днес май ще почвам да боря пороци.
И ми предстои да си избирам специалност. Да видим дали ще си преизбера старата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
едвам заспах, едваааам се събудих, не трябваше да провеждам този късен разговор снощи, струва ми се, че ще предизвика известни промени...сънувах странни неща, нещо се случва с мен, може би. тази седмица се очертава да е тежка, но въпреки това ще се постарая да не ми се отрази толкова пък зле (: обадиха ми се и за проекта, всичко върви по план, за сега. доволно ми е и се надявам така да се задържи още известно време.
!5|<4^^, ^^/\/060 !5|<4^^...
Последно редактирано от pandabear : 09-23-2013 на 08:21
Глупава. Чета 3 пъти подред и нищичко не вдявам. На 4-я път има лека надежда, че съм проумяла за какво става дума, тръгвам да го преговарям наум и осъзнавам, че абсолютно нищо не помня. Нищо, а съм го чела преди 2 минути. А съм отпочинала, изпила съм сума ти кафета и се очаква да имам поне минимална концентрация. Ще се обеся след малко на лампата. Или на кабела на мишката...![]()
пак е понеделник ;х
гадно ми е,че вече няма интерес ;/
Наближавааа, а аз се чувствам все по-развълнувана.
maDamn
Йей, кутията ми е пристигнала! Още ми е криво, но поне една хубава новина. Утре ще ми се стричи дъвката, имам 8 часа лекции.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам право на избор .Дано не сгреша от това зависи бьдещето ми.
на бачкане съм,скучно и изморено ми е и ще е така до вечерта най-вероятно
излиза ми се да полея за последен път първия учебен ден, ама съм яко дроб сякаш
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тези дни беше толкова хубаво. В Свищов си изкарахме яко, попътувахме си, обиколихме, по женски.... готино беше много.
По-често трябва да си правим такива обиколки. Много бяха километрите за един ден, но си струваше.
И вчера беше толкова прекрасно. 6 месеца не знам кога минаха, но минаха и съм щастлива. Трябва да намеря всичко необходимо и да му сглобя подаръка най-после, така ме е яд, че не стана готов за вчера.
Обичам си го. Много.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами чувствам се добре, като изключим че ми се спи ужасно много. ;д
Бясна съм.
Стискам му палци, като го питам да ми каже истината, защото ако не ми каже всичко така, както е било това ще му е най-голяма грешка.
"Когато една жена ви пита нещо, по-добре отговорете с истината, защото тя може би вече знае отговора!"
ahahaha
пс: Най-забавното е че аз знам от повече от седмица и само стоя и му гледам сеира, и лицето все още не може да се усети.
Последно редактирано от Зайче.. : 09-23-2013 на 13:53
http://ask.fm/iwwkaa
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.