- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Лол, окей тогава, спирам да ти се обяснявам.
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Напоследък всички много се загрижиха за моето състояние. Акъли най-лесно се дават, но не виждам как моите решения и грешки влияят на техния живот
Изморена, болна и гладна.
Не искам да става студено.
Гушкаво ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
най-хубавото на скарването е сдобряването ...
прекрасно ми е <3
нз как не ми писна да сме постоянно, ама постоянно заедно
Предстои супер форсирано среднощно четене и ще ми е странно, отдавна не съм си изпитвала толкова мащабно паметта.
*Всички планове засега текат гладко ии нямам поводи за мрънкане.
На 3 кафета, 1 енергийна напитка и около литър кола.![]()
Днес се справих доста прилично и се гордея със себе си.
Единственото, което ми помрачава радостта е, че имам още мноого за четене и помнене...
А той ми е една голяма неизвестна, усещам как пак ме пуска по пързалката, как върши разни неща зад гърба ми и после замазва гузната съвест с мили жестове и думи... Дано да е просто параноя/яко филми или просто тежък ПМС, вместо да се оказвам права...
пак идва поредицата от тъпи дни ...
миналата седмица ми беше много добре,ако можеше винаги така.
просто усещам как нервите ми не издържат,а искам по-спокой и с усмивка да приемам
нещата .
Есенно ... Навън е същевременно красиво и плашещо и ми влияе по особен начин.
Къде отиде горещото лято,приятелите на оранжевото залязващо слънце,бирата и разговорите ... идея си нямам
Мноооого,мноооого приятно!
maDamn
Продуктивен ден. И месец. Доволна съм, бе! Още повече, че разбрах сама как да решавам ordinary (and partial) differential equations using fourier series. Кой кат' мене! Утре кино с него, поръчване на шапки, тъй като сме 12-ти клас, а края на октомври се очаква 7 дневна екскурзия до Талин.
Общо взето - кеф на макс!
Отново някви анонимници ми се правят на интересни...
Прекрасници. Явно няма с какво да ме засегнат, та се правят на голямата работа. Заплахи,обиди. Айде,адио рио.
ПП: Някой мод може ли да трие профил? Или трябва да е мачока.
Последно редактирано от granger : 09-23-2013 на 20:26
maDamn
т'ва да те стяга гърло след извадени сливици е пълен шит.
нямам сила. а навънка е ебахти зимата.
искам си го и да спим.
мда.
т'ва е най-хубавото<3
оф, иначе продължавам да съм болна, но и продължавам да не пия лекарства... много съм зле. трябва да се разтърся сериозно за нетрадиционна медицина
и съм мързелива някак си... и избухнах вчера за най-малкото нещо, ама ме хвана яд
оф де
нямам сили за нищо, искам да хибернирам
Студено ми е и съм недоспала.
Иначе ми е хубаво![]()
доста ми е емоционално нещо. искам истинска зима. с декември. със снежинки. с преспи. с мек снежен студ. с гирлянди по витрините. с разноцветни светещи лампички навсякъде. с усмихнати хора, които купуват малки и символични подаръчета. с Kоледни филми. с топъл шоколад. с криене от студа чрез киснене в dunkin' donuts. със сгушване в одеалце, с приятна книга в ръка. със Зимните вечери. с ловене на снежинки с език. с ШшшШНЪГЪЛ от любим човек, пред топплата камина или пък сред студената Борисова. с цялата нежност и цялото това: "Любов е това, което е в стаята с теб на Kоледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш". и http://www.youtube.com/watch?v=nwZEcdBMLLU ;3 <3
pandabear по такъв начин описа зимата, че чак аз се замечтах, а попринцип хич не ми е любим сезон. xD
Усещам как тази учебна година ще излети без да я усетя. Супер ще ми липсва всичко, като не визирам само класа. Атмосферата, класните стаи, кабинетите, класовете, с които учим на един етаж... всичко, всичко. Размекнала съм се и това не е много хубаво.
Ела в Германия по Коледно време, ще се влюбиш.
Не ми се е случвало точно тогава да съм, но предстои и усещам как няма да искам да се прибера! :д Ако желаеш, мога да се опитам да намеря подправки за тяхното греяно вино и да си го направиш сама у вас, лесно е и е РАЗКОШНО като цвят
Готина вечер снощи определено, дано не съм настинала обаче, че то... от студ умри, гъзар бъди важи с пълна сила за мен :д
Французите са ебати сладурите, ама точността хич не им е сила, бе... 10 минути по-рано да беше дошъл, щеше да е лайфсейвър. А "офертата все още важи" е официално най-тъпата и обидна фраза, която съм чувала някога. Изобщо... ебати тъпия опит. А уж интелигентно момчето, бил тук, бил там. И накрая с 2 приказки ще ме накара да се чувствам все едно танцувам гола на пилон и си тъпча пари в деколтето, ебати. Гр. Мразя да се чувствам неудобно.
Като оставим това настрани, си беше идеална вечер. А да станеш късно в учебен ден си е манна небеснааа)
http://i.imgur.com/6wbJX5G.jpg?1
http://i.imgur.com/4uyFSZJ.jpg?1?4601
кой ще разбере тия снимки откъде са?![]()
nigga stole my bike
Ох, майко, каааак боли..
Дано наистина този чай да помогне, че лекаря снощи нищо не каза, чак се шашнах.
Цял ден нищо не мога да свърша, не мога даже да стана.. Няма глад, няма ниищо..
А сигурно още един такъв ден ще прекарам, бах му мамата..
оф, искам да свършвам вече за днес, да си тръгвам и да се нахраня накрая
и по другия начин всъщност искам, ама май няма да е днес...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....