- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
СКА-ПА-НА СЪМ! Направо не си усещам краката, а как не заспах по молекулярна биология си беше чудо. Трябваше да спя повече от 3 часа. Оф, добре че утре имам само една лекция. Тея вторници ще ме уморят тотално.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Стига толко' учене за днес, тая вечер ще се купонясва. Имам нужда от малко разнообразие.![]()
You are broken, I can fix you...
Чудя се само кога ли постоянното разочарование ще замъгли напълно съзнанието ми и образно казано ще се превърна в чудовище подобно на външната промяна на един човек,който го облада разочарованието в един не толкова отдавнашен мой сън. Все повече си мисля,че в крайна сметка този човек може и да символизира мен и вътрешният ми свят.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Прибирайки се към нас, едно момче ме спря и ми каза "Много си красива. Би ли ме дарила с усмивката си?"..Оправи ми деня. Беше толкова мило.
Имам температура и ме боли гърлото адски много, но ми е все тая. Щастлива съм.![]()
Наспахме се хубавичко, но не успяхме да се видим както трябва. Разни приятели около нас, после хапнахме и легнахме да спим. По едно време скочи като ужилен и хукна да се облича и да си събира нещата, сякаш е забравил нещо, а имаше повече от 40 минути до срещата с приятеля на баща си. За протокола - взема разстоянието от вкъщи до у тях за 15 минути. И да - това го казвам аз, която все го мъмри, че закъснява и тръгва късно. Мда... Някак си не трябва да говоря така, но ми е кофти още от скандала в неделя. Искам да си говорим гушнати, а не да се чудим как да не заспим, щото сутринта сме станали адски рано. Много тъпо така. И освен това ми е някак си... де да знам, виновно. От преди 8 месеца и от неделя. Ама си имам някаква свобода и се чувствам добре малко или много. В даскало нещата са скучни, няма нищо интересно. Само преговори, суха материя и още преговори. Дано поне утре по практика да ходим в туристическия център та да се запозная с нови хора и така.
Хубава е есента. С чай, течен шоколад и солети, скумрия с праз на фурна и още такива стоплящи нещица. И него. Вкъщи. ♥ Невероятно прекрасно ми е. И всичко започва да се подрежда, има раздвижване, има светлинка. Дори много светлинки. Aw, awesome!
Всички деца и учителки са болни. Цял ден ходя от стая в стая, носейки 2 едногодишни (едно на гърба, друго на ръце) и меря температури, а родителите са толкова безотговорни, разбирам поне да работеха, но не , седят си вкъщи и не си ги взимат. Чувствам се като медицинска сестра.
Изморена съм, а е още едва Вторни, дано утре е по-добре, понеже ако и аз залегна, не виждам кой ще работи.
Ай дано да не ми се развалят пак плановете по супер тъпия начин, защото ми писна вече![]()
http://ask.fm/iwwkaa
изкарахме всички зимните якета. умирам от студ, болна съм като куче (както винаги) и изобщо не ми се живее.
меех.
Май се разболявам. Боли ме стомаха. Нощеска не можах да спя много.
Притеснена, изнервена,разочарована, ядосана...много напрегната и ще е така в идните 2-3 дни.
maDamn
Адски изморен :х недоспиването си казва думата
Май ми е добре. 5 часа в даскало, от които 1 беше половинест, а 3 прекарах в игра и гледане на белот. Да живеят стаите без камери и яките учителки по практика. Освен това си видях любовта и се нагушкахме. И си видях повечето от приятелите и баба и дядо за повече от час. Само дето имаше досадници около нас. Абе яко ми е.
;3 <3
спокойно ми е.
и имам да раздавам толкова много обич...
Последно редактирано от pandabear : 09-26-2013 на 09:17
Мързеливоооооооооооооо ...........
Нищо не изтощава и не разрушава човека така, както продължителното физическо безделие.
май нямам търпение да почнем ,училище' ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Той е толкова прекрасен... През последните няколко дни се чувствам изключително желана, харесвана и обичана.
Нямам думи да опиша безкрайното чувство на щастие, което изпитвам, особено след като виждам как всичко се променя постепенно и към по-добро.
ПОБЕДАААААААААА,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.
maDamn
Колко мразя някой да се опитва да ме накара да направя нещо. Много умрели дни се очертават с по 5-6 часа сън. Нп, справих се тамън 30 мин преди крайния срок![]()
Дъждовният сезон дойде, той не че си е тръгвал това лято де. Цял ден сме затворени в стаята, навън започна и да застудява. Не искам да слагам дълги панталони, надявах се пак да изкарам по шорти и тениски до Ноември, но уви.
Пътувам си за софия и усещам,че ми предстои кофти ден.
maDamn