.
Затворена тема
Страница 78 от 288 ПървиПърви ... 286874757677787980818288128178 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 7188
    СКА-ПА-НА СЪМ! Направо не си усещам краката, а как не заспах по молекулярна биология си беше чудо. Трябваше да спя повече от 3 часа. Оф, добре че утре имам само една лекция. Тея вторници ще ме уморят тотално.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Стига толко' учене за днес, тая вечер ще се купонясва. Имам нужда от малко разнообразие.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    доста ми е емоционално нещо. искам истинска зима. с декември. със снежинки. с преспи. с мек снежен студ. с гирлянди по витрините. с разноцветни светещи лампички навсякъде. с усмихнати хора, които купуват малки и символични подаръчета. с Kоледни филми. с топъл шоколад. с криене от студа чрез киснене в dunkin' donuts. със сгушване в одеалце, с приятна книга в ръка. със Зимните вечери. с ловене на снежинки с език. с ШшшШНЪГЪЛ от любим човек, пред топплата камина или пък сред студената Борисова. с цялата нежност и цялото това: "Любов е това, което е в стаята с теб на Kоледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш". и http://www.youtube.com/watch?v=nwZEcdBMLLU ;3 <3
    И аз искам!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Чудя се само кога ли постоянното разочарование ще замъгли напълно съзнанието ми и образно казано ще се превърна в чудовище подобно на външната промяна на един човек,който го облада разочарованието в един не толкова отдавнашен мой сън. Все повече си мисля,че в крайна сметка този човек може и да символизира мен и вътрешният ми свят.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Прибирайки се към нас, едно момче ме спря и ми каза "Много си красива. Би ли ме дарила с усмивката си?"..Оправи ми деня. Беше толкова мило.

Имам температура и ме боли гърлото адски много, но ми е все тая. Щастлива съм.

Мега фен Аватара на tori
    Наспахме се хубавичко, но не успяхме да се видим както трябва. Разни приятели около нас, после хапнахме и легнахме да спим. По едно време скочи като ужилен и хукна да се облича и да си събира нещата, сякаш е забравил нещо, а имаше повече от 40 минути до срещата с приятеля на баща си. За протокола - взема разстоянието от вкъщи до у тях за 15 минути. И да - това го казвам аз, която все го мъмри, че закъснява и тръгва късно. Мда... Някак си не трябва да говоря така, но ми е кофти още от скандала в неделя. Искам да си говорим гушнати, а не да се чудим как да не заспим, щото сутринта сме станали адски рано. Много тъпо така. И освен това ми е някак си... де да знам, виновно. От преди 8 месеца и от неделя. Ама си имам някаква свобода и се чувствам добре малко или много. В даскало нещата са скучни, няма нищо интересно. Само преговори, суха материя и още преговори. Дано поне утре по практика да ходим в туристическия център та да се запозная с нови хора и така.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хубава е есента. С чай, течен шоколад и солети, скумрия с праз на фурна и още такива стоплящи нещица. И него. Вкъщи. ♥ Невероятно прекрасно ми е. И всичко започва да се подрежда, има раздвижване, има светлинка. Дори много светлинки. Aw, awesome!

Всички деца и учителки са болни. Цял ден ходя от стая в стая, носейки 2 едногодишни (едно на гърба, друго на ръце) и меря температури, а родителите са толкова безотговорни, разбирам поне да работеха, но не , седят си вкъщи и не си ги взимат. Чувствам се като медицинска сестра.
    Изморена съм, а е още едва Вторни, дано утре е по-добре, понеже ако и аз залегна, не виждам кой ще работи.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ай дано да не ми се развалят пак плановете по супер тъпия начин, защото ми писна вече
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Cloud9
    Айде вече заплати да дават освен,ам?!

DGV aaaaaaaass :P

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    изкарахме всички зимните якета. умирам от студ, болна съм като куче (както винаги) и изобщо не ми се живее.

меех.

JustaLittleKid
    Guest
    Май се разболявам. Боли ме стомаха. Нощеска не можах да спя много.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Притеснена, изнервена,разочарована, ядосана...много напрегната и ще е така в идните 2-3 дни.
    maDamn

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Адски изморен :х недоспиването си казва думата

Мега фен Аватара на tori
    Май ми е добре. 5 часа в даскало, от които 1 беше половинест, а 3 прекарах в игра и гледане на белот. Да живеят стаите без камери и яките учителки по практика. Освен това си видях любовта и се нагушкахме. И си видях повечето от приятелите и баба и дядо за повече от час. Само дето имаше досадници около нас. Абе яко ми е.

Мега фен Аватара на pandabear
    ;3 <3

спокойно ми е.
    и имам да раздавам толкова много обич...
    Последно редактирано от pandabear : 09-26-2013 на 09:17

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Мързеливоооооооооооооо ...........

Нищо не изтощава и не разрушава човека така, както продължителното физическо безделие.

май нямам търпение да почнем ,училище' ;д
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на xoxi
    Той е толкова прекрасен... През последните няколко дни се чувствам изключително желана, харесвана и обичана.
    Нямам думи да опиша безкрайното чувство на щастие, което изпитвам, особено след като виждам как всичко се променя постепенно и към по-добро.

Град
    Beyond reality
    ПОБЕДАААААААААА,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Колко мразя някой да се опитва да ме накара да направя нещо. Много умрели дни се очертават с по 5-6 часа сън. Нп, справих се тамън 30 мин преди крайния срок

Супер фен Аватара на prince
    Много изморен, спи ми се.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ПОБЕДАААААААААА,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.
    Мдам,честито .
    А пьк и така е по -добре,защото ще си видя момчето
    Ииии имам толкова да уча

Дъждовният сезон дойде, той не че си е тръгвал това лято де. Цял ден сме затворени в стаята, навън започна и да застудява. Не искам да слагам дълги панталони, надявах се пак да изкарам по шорти и тениски до Ноември, но уви.

Град
    Beyond reality
    Пътувам си за софия и усещам,че ми предстои кофти ден.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си