.
Затворена тема
Страница 8 от 288 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 7188
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Marlboro и B. И ще sъм доволна.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес съм рождениче. Нищо по-различно в живота ми не се се случва като изключим леко обзелият ме позитивизъм,който усещам по разни празници.

В контраст на това се сещам и че 14 юли е денят на започването на Френската революция и правя някакъв паралел със събитията в момента тук.Франция е държава,която е много по-добре от България във всяко едно отношение днес като изключим може би...волейбола въпреки,че и там са от световна класа.Пишеше ми се бая,но нещо ме домързя.С няколко думи един човек го е казал: "Прост народ слаба държава". Протестиращите се борят за нещо, а разни хора ги изкарват какви ли не,защото им пречели на движението,викали против тяхната партия,били платени,изборите били скъпи или пък имало опасност да докарат отново ГЕРБ на власт.Ами най-добре беше изобщо да не започват да протестират и да си имаме например един Делян Пеевски за шеф на ДАНС,да си правят управляващите каквото искат и т.н. По-голямата част от народа тук май напълно си заслужава съдбата.И не политиците не идват от Космоса, а именно от този народ колкото и да не им се ще на някои да го признаят. Но това си е моята позиция по въпроса.Знам ли...може пък и да е грешната позиция все пак...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^ЧРД! По-малко чаршафи и повече радостни вести в темата!

Едно такаво щастливо ми е... и кулинарско

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    I need love...
    +1

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имам най-гушливото коте на света. <3

Тренировка, душче, палачинки с шоколад = хубава сутрин.

Следва малко домакинска работа и после ще се излежавам на припек с книжка в ръка.

Отпускарско.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^ЧРД! По-малко чаршафи и повече радостни вести в темата!

Мерси
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на shusha
    Всички откачат. И тя откача. И котките откачат. АЗ откачам...Нищо не помръдва.

PS:ЧРД Много усмивки и всичко най-хубаво.
    Последно редактирано от shusha : 07-14-2013 на 09:25

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Честит рожден ден !! Само положителни емоции

След 2-3 часа пак заминаваааам, махам се от София за повече от месец.
    Нямам търпение да си видя приятелите там. И братовчедките <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За първи път от 100 години ставам в 12:06! ха, ебаси кефа. И първото нещо в главата ми е - храна
    Имам чувството ,че ще стана 100 кила,ама who cares. Оф...мноогггооо ми е айляче.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хубава разходка, компания и разговор. Тъжно наsтроение.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    За първи път от 100 години ставам в 12:06! ха, ебаси кефа. И първото нещо в главата ми е - храна
    Имам чувството ,че ще стана 100 кила,ама who cares. Оф...мноогггооо ми е айляче.
    Абсолютно същото и при мен, без частта с яденето, нещо ми се гади като видя храна, тежко ми е няк'во, но настроението ми е супер..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на babity
    Зашеметено ми е, то кат' свикнеш на 3-4 часа сън и с'а след цеееееели 7 се чувствам като парцал. Добре, харесва ми, че поне няма изблици на гордост. Довечера смятам да изпълнявам желания в името на разходката.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Зле физически, ама все още ми е рано да се мре, та ще издрапам някак си още няколко дни.
    Не ми харесват как се развиват някои неща... т.е. харесва ми, ама е прекалено сложно и изисква прекалено много нерви, време, доверие, енергия и т.н. и не съм сигурна дали си струва. Още повече, че не знам дали всичко не е просто в моята глава и да си въобразявам някакви работи, та по-хубаво да продължа да се дърпам като дявол от тамян. Така или иначе, какъв е смисъла?
    Надявам се, че се филмирам прекалено много и нищо не ме присвива реално, 'ма да видим. Познато ми е т'ва състояние и нищо няма да приключи добре, ако се задълбочи и продължи.
    Та да, оплаках се, сега няма да откажа една мента с мляко и диня, както и мамето да се прибере, щото ми е обещала неделен шопинг.

Едит: ооооооо, тъкмо видях, че са ми превели и заплата, как да кажа, че ми е зле тогава.
    Последно редактирано от shmatarok : 07-14-2013 на 12:06

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Хапнах, след малко душ и отивам на работа..а снощи беше болезнено
    ужасно гадно ми е ,че го наранявам така и то заради някакви пълни глупости..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    Мразя лекари, а ще трябва да ходя...мразя и неизвестността и се чудя КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ МИ ИМА!
    Тъпа история, ако онзи мухльо е направил нещо...просто ще го сравня със земята.
    maDamn

Ще си починете една седмица от кака ви.

Оххх, колко неща съм намислила да правим и да обикаляме, дано стигне времето. Багажът почти е готов ииии скоро ще си топна дупето в моретоооо.

Мъчно ми е, че утре има имен ден, а няма да се видим... нищо, дано на връщане успеем. Обичам си го и него тоооооооооолкова много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Всичко и всички ме дразнят, ако в края на деня не ме намерят около руините на избухналата ми къща смятам, че деня ми ще е успешен. Ще се барикадирам в стаята си с пуканки и шоколад, и ще гледам Фемили Гай. И запетаите днес ме мразят.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да гледаш как мястото, в което си израстнал пропада все повече с всеки изминал ден. Чувството е ужасно..У-Ж-А-С-Н-О.

Мега фен Аватара на galaxy29
    колко е хубаво и спокойно без сестра ми и майка ми, няма кой да крещи неспирно наоколо

Днес ми е петък 13..:/

Голям фен Аватара на shusha
    Добре,,,

Утре заминавам малко на почивка.

Весело ми е, гледах Despicable me 2 , даже накрая и си взех детско меню и сега си имам минион
    чувствам се като на 8
    Последно редактирано от HollyGolightly : 07-14-2013 на 22:30

Град
    Beyond reality
    Утре на лекар. Как мразя ...но по-добре така...мамицата му.
    maDamn

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Утре съм на кардиолог, притеснявам се, надявам се нищо да ми няма. Мноого ми се спи и ми е много криво, омръзна ми да преосмислям всичко.. иска ми се поне за ден да не ми пука за нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си