- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Полюсни дни бяха последните . От непомрачимото щастие в събота до момента , в който се сетих , че вече е минал месец , а съм ходил до мястото и само 1 път ...
Чудя се дали искам Моника да ме покани на рождения си ден или не. Не чалга , окей , 1 път в месеца може.
хубаво мирише на дъждец и е леко хладничко... вечер и приятно. Сега ме успокоява, а до преди няколко часа ме изнервяшеи аз не се разбирам сама понякога
![]()
взеки ми разказва какво станало,с кой се запознал,а аз нямам
нищо интерсно да кажа ,забавните случки са някакви общи
искам нещо вълнуващо и да ми обърнат внимание :Д
Гадно ми е. Много. Май няма да издържа на ескалацията : ((.
леле не разбирате ли от "не" бееееееее
ебаси, нямам желанието да ми се държи сметка и да се обяснявам
тцтц възмутена съм
иначе всичко друго май си е чукец
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
нервно ми е.
дано да не е това, което си мисля ... и за двете неща ;х
http://ask.fm/iwwkaa
Напоследък все повече се замислям над неговото предложение, но ми се струва, че доста прибързваме.
Защо станах рано, като не мога да се наканя да си свърша работата?
И ми е студено. Много.
Но пък се радвам на времето. Обожавам да е мрачно навън. <3
трябва да прочета 17 стр за контролното (сега) :X
изморена съм, много...
снощи си легнахме рано и заспах веднага щом подуших възглавницата
хубаво е да спя в обятията му
напоследък ме дразни...ще му кажа
Днес ми е супер крив ден отново. Нямах време да спя и ме наваля дъжда. Сега в 2 отивам да свърша една работа поне. И ми се обадиха от пощата да ме питат за пълния адрес, щото си бях объркала колетите. Сега си ги чакам с нетърпение, та дано да дойдат днес!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много е студено. И съм болна.
Вкъщи съм си, глезят ме, чета книжки и си почивам, обаче тренировките ми липсват мега много, а съм толкова смазана, че е неразумно да отида.![]()
Тъпо. Стана ми супер тъжно и едновременно това смешно как не го бях виждала няколко месеца, дори не се бях сещала за него, и в деня, в който го видях отново - БАМ. Старата песен на нов глас.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Naive - Аз съм забелязала, че когато съм болна и тренирам ми минава много бързо, почти веднага. Но си изисква сили, де :3
--> Все повече мразя тъпата ни пълна с недоразумения държава! Всичко куца в нея! И защо подяолите искат да отменят забраната за пушене при положение, че заведенията са пълни, хората свикнаха а много заведения вече инвестираха с външни печки!!?? Боклуци ! Оставка! Не искам семейството ми да е в тая помия. Почвам да се оглеждам за работа в чужбина и това е.
Абе супер криво ми е от цялата тая работа и ме боли глава. Искам да се прибера при мъжа ми и да не мисля за нищо, освен за нас.
Айде почна се,тая ме прави на труп.
Тоййй утре ще си правим тренировката сутринта заедно<3
Много е студено, но се облякох добре.
Харесвам си новите покупки.
Ще си го видяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нда..Денят беше скапан..Пак..Поредният скапан, ш*бан, идиотски ден от тази скапана седмица..
Толкова ядове за един ден не съм имала от сума ти време..То не бяха интриги, не бяха каръкщини, не бяха прецаквания...
А най-скапаното е, че тъкмо се отърсих от нещата станали днес, видях го на линия и му писах, поинтересувах се защо не е добре, какво е станало и т.н. и получих отговора "Нда смей ми се..Ае я се е*и"..И това заради едното ";д", което добре знае на мястото на какво го използвам..-_-
Супер яко..Искам да свършва тая поредица от шитави дни вече...
И се надявам да не се скараме за тая простотия, че ще ми дойде в повече..Не само на мен-и на него също.
Чудничко ми е! С всичко всичко е наред, много се радвам. Курсовете ми са готини, засега само по естетика ми беше малко скучно, но предполагам, че е защото ми се спеше и ми говореха вече много дъвкани неща. Толкова са разбрани професорите и са тоооолкова години всички, с които се запознах. Очаквах леко разочарование, заради нещата, които всички ми разправяха за университета, но се случи точно обратното. Кра-со-та! И има невероятно талантливи хора.
Малко ми е смахнато. Есенно някак. Чувствам се уморена, болна. Очите ми парят, главата ми тежи и цял ден ми е едно вкиснато.
чувствам се странна... някак си не знам и аз как да го обясня... и изморена и объркана... не искам да спя повече ;d ...
Времето е лошо и това ми се отразява явно, някак.Обикновено ми е забавно в училище и с интерес ходя,очаквайки новата доза смях и яки моменти,но от няколко дни насам имам чувството,че насила правя всичко.Днес ме болеше малко главата и това допълнително направи деня ми скучен и сив.Повечето са самовлюбени и отворени,дразнят ме и не само мен.Питам се няма ли нормални....Опознаваме се ,но сме на групи и си мисля,че все ще е така, а не ми харесва.Иска ми се да сме по-близки, да не се зарязваме и да мислим и за останалите.
На това му казвам да имаш възможност, която сам да опропастиш. Апатията е на ниво, време е за учебник и в леглото...
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
При нас пък е топло, даже горещо :/ не че не съм го очаквала де. И днес се събудих без настроение, цял ден готвя и чистя, за да ги изненадам по случай годишнината им и те ще се приберат, едно благодаря дори няма да получа, и ще ми кажат, че излизат на ресторант...ами хубаво, ще се видим Понеделник.