.
Затворена тема
Страница 95 от 288 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105145195 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 7188
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Изключително ме изнервя. Съня си губя, апетита си губя, душевното равновесие си губя от цялата ситуация, а той въобще не реагира. Ама грам. Ебаси непукиста, ебаси.
    Реших да си направя експеримент и да не правя първата крачка тоя път, тъй като ми писна все да търча подир него за разговор като истерична майка след пеленаче с лъжица грахово пюре в ръка, да видим дали ще се опита да оправи нещата, но тъй като го познавам, заради магарешкия му инат няма да се виждаме дни наред.
    А на мен ми е дошло до гуша вече и изобщо няма да се съобразявам с него.
    Излизам си, забавлявам се, ако иска да звъни или пък да се сърди, все едно ми е.
    Ако ти кажа колко пъти съм минавала през същото "решение" да не ми пука и колко пъти съм се проваляла с гръм и трясък.
    Не че ти помагам, ама просто толкова познато ми звучи, че няма накъде.

Ох, омръзна ми... направо мога да направя илюстрация към Стивън Кинг "Гробище за домашни любимци". Криво ми е за животинката, ама гледам ведро - живейкаше си повече от нормалното, напълно щастливо и доволно.

Иначе - нормален почивен ден. Библиотека кажи-речи цял ден, една камара учебници и ядене. И най-накрая си имам тапи за уши!! Довечера... дано да няма неприятни изненади.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Другата седмица ще е пълен ад.

Не ми се мисли. Поне тия два дни ще си ги прекарам прекрасно.

Супер фен Аватара на tonssy
    Снощи реших да си тръгна, защото все пак днес ми беше първият урок и не исках да приличам на парцал пред хора, които за пръв път ще ме видят :Д
    Довечера е продължението на рождения ден и смятам да се разбия, имам нужда да се откъсна от всичко. Поне за няколко часа.

Трябва да взема решение а ми е трудно
    Днес сьм свободна ще си почина и направя курсовата, а после ще се видя с него<3<3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прибрах се в Сопот !Щастливо и уютно ми е, не че ми е зле в София,но усетих умората от седмицата веднага щом се прибрах.
    След малко ще се видя с дружчицата ми и след това се отдавам на заслужена почивка.
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Егати. Тамън сутринта четох статия за най-нерешителните зодии и за бързите решения при тях. Има нещо вярно. Как можаха да ни пратят мен с по-малкият ми братовчед да избираме подаръци за рожден ден след половин ден,защото се оказахме най-свободни. А именно Рак и Близнаци при наличието на Овен и Водолей. То паднаха едни чуденки едно обикаляне едни съветвания с другите по телефона. Добре,че отвреме навреме оставях иниациативата,че ако бяхме започнали да се чудим и разубеждаваме щяхме да се чудим до утре.А той бързаше.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на paradosou
    Днес няма никакъв шанс да се възползвам от прекрасното време, вкъщи ме чакат 101 задачи. Справедливост .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако ти кажа колко пъти съм минавала през същото "решение" да не ми пука и колко пъти съм се проваляла с гръм и трясък.
    Моментът, в който спре да ти пука, е началото на края.

Изморено-доволно ми е. Накупих си нещата, за които излязох, и доста повече. Има още какво да се желае от есенно-зимния ми гардероб, но за това ще се погрижа другата седмица.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    чудя се дали да не изляза

време е да се сближа отново с компанията
    не беше хубаво да ги зарязвам

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Моментът, в който спре да ти пука, е началото на края.
    Провалих се с гръм и трясък около 1 час след гневния ми пост. Не е спряло да ми пука, но това не пречи да настъпва "началото на края".
    Просто някъде се разминаваме, аз се измъчвам зверски, а той е най-неебателният мъж на света. Виждам как други неща са му приоритет пред мен, пред връзката ни и пред окончателния разговор, който трябва да проведем, за да си изясним накъде, аджеба, върви връзката ни и кой какво очаква/не му достига, и това е най-... странното чувство на света. Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
    Искам си времето само за нас двамата и си искам разговора, хич не обичам моментите, в които съм в неведение.

Недоволна съм и че не си получих парите, че времето е гадно и имам куп здравословни проблеми, които изискват да си почивам пълноценно, а мен не ме свърта... Въобще, нищо не ми е наред и ми се мрънка.
    Мисля да си прекарам останалата част от деня в леглото, да гледам сериал и да ям шоколад. Ако можех, щях и по магазините да се разходя, ама нейсе.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като пребита. Не съм очаквала такава умора. От 2 седмици насам почти не съм спала пълноценно и явно си оказва влияние, как няма...
    Ох, тегля някакъв филм и умирам...и все пак прекрасно е да си у дома!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
    И дори не си в/пред цикъл, което е тъжното! :д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Провалих се с гръм и трясък около 1 час след гневния ми пост. Не е спряло да ми пука, но това не пречи да настъпва "началото на края".
    Просто някъде се разминаваме, аз се измъчвам зверски, а той е най-неебателният мъж на света. Виждам как други неща са му приоритет пред мен, пред връзката ни и пред окончателния разговор, който трябва да проведем, за да си изясним накъде, аджеба, върви връзката ни и кой какво очаква/не му достига, и това е най-... странното чувство на света. Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
    Искам си времето само за нас двамата и си искам разговора, хич не обичам моментите, в които съм в неведение.

Недоволна съм и че не си получих парите, че времето е гадно и имам куп здравословни проблеми, които изискват да си почивам пълноценно, а мен не ме свърта... Въобще, нищо не ми е наред и ми се мрънка.
    Мисля да си прекарам останалата част от деня в леглото, да гледам сериал и да ям шоколад. Ако можех, щях и по магазините да се разходя, ама нейсе.
    Този някои друг ли е или оня отдавнашният?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    За пореден път се убеждавам , че максимата " ако си струва да направиш нещо , струва си и да прекалиш " не вази за алкохола. Бахти, ставам и пак съм с махмурлук, ще звъня на бастуните да ги питам кви боклуци бяха купили

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Женско парти ftw. Жалко, че някои хора не са в София. *кхъм,кхъм*

Мега фен Аватара на Lilanda
    9 часа път...Чувствам се като пребита..Поне картинга беше супер..^^

Goodbye Nessebar, hello Vraca! <3

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В тази тема редовно бушува ураган от емоции.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Изнервена съм и не знам що, може би заради факта, че съм болна вече цяла седмица и не оздравявам, въпреки че се тъпча с витамини и чайове, хъх?
    Трябваше да ходя да пазаря, че няма какво да се яде, ама вместо това реших да чистя и пера. Та, утре ще се пазарува явно, днес просто ще опитам новата скара, и без това не ми се занимава със сложни рецепти. За единият хляб да търча до магазина, nah how about no.
    Много съм раздвоена какво да правя с университета. Дали да пробвам да се преместя или да си седя на задника, в крайна сметка уж с това исках да се занимавам и на моменти все още искам. Май ще си остана тук, а като приключа след две години ще помисля добре накъде смятам да се развивам и какво смятам да правя, щото нещо май сама не знам къде се намирам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Уж щеше да е спокойна вечер под одеалото с котката...

Кой знае къде ще ме завари утрото. Ама как да откажа?

Уморено ми е, но ще събера силички и ще изкарам максимално много от предстоящата нощ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    Студено ми е. Той ме изрита от собственото ми легло недоспала, болна и уморена. Как няма да ми е студено?! Ама го обичам, обичам, обичам. Беше много приятно да си лежкунтим цял следобед и да тъпчем шоколад + говорене. Много. Обичам да ходя у баба бтв, много. Обаче си мразя носа, толкова боли като го пипна отдолу от кърпичките... Жив отврат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо ли се самозаблуждавам ... ;/

Отиде си.. Още не мога да го повярвам. Не е истина колко несправедлив е този свят. Вече започвам да мразя Враца, искам просто да се махна от този ужасен град... ;((
    Последно редактирано от ...Rammstein... : 10-12-2013 на 19:32

Голям фен Аватара на Barbie47
    Мама утре има рожден ден... нямам търпение да видя физиономията й като си види подаръка.

Мега фен Аватара на Lilanda
    За пореден път се убеждавам, че твърде многото спане не ми действа добре. Плюс това съм се схванала от картинга...И хич не ме събудиха с викове неее..-_-

Мега фен Аватара на Colouring
    Аааааааааа.. асдаосдйасодйсадпойоадосй дойадойадйосасдахдсоад о б и ч а м г о !!!!!
    Не мога да седя на едно място, искам да скачам и да дивея. :Д Просто... мда. Даже не мога да се изразя както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си