.
Затворена тема
Страница 96 от 288 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146196 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Този път важното решение ще си го взема сама.
    Писна ми да искам съвети от хората, независимо колко близки са ми.
    До гуша ми дойде, искам малко самостоятелност, искам сама да си направя тъпото решение.
    Не само това, ами и всички около него.
    Шот взема ли го, мнооооого неща ще се променят..

JustaLittleKid
    Guest

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    боли ме главата
    сутринта ми звънна тела и ме събудиха
    мразя да става така

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ох, хубав уикенд вкъщи, спокоен, мнооого отдавна не се е случвало, след малко си тръгвам

искам хубава, приятна вечер, да се надяваме ((:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на tonssy
    Много ми е гадно .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Спах като мечка,бе. Такъв зимен сън от много време не е имало.
    И все пак, още съм малко изтощена, но ще се възстановя!
    maDamn

Още не мога да го приема,че няма да го видя повече....просто не мога. За мен е още жив. Запазих си негова снимка в телефона. Може би ще отидем на погребението, страх ме е да го видя Толкова хубаво и добро момче....

anonymous708973
    Guest
    Дразня се. От толкова време не съм ги виждала бившите си съученици, а все още успяват да ми вдигнат кръвното със смешни измислици. Защо се връзвам?!

Иначе - неделя като неделя. Всичко затворено, машината за кафе в библиотеката (!) не работи - омг. А аз имам купчинка счетоводство. Айляк. Ако след снощи не съм болна, ще е чудо!

Мега фен Аватара на babity
    Много, много съм горда със себе си! Не е нужно да скривам цяла една страна от себе си, за да се чувствам защитена. Оказа се, че мога да съм "послушка" и без т'ва да ме прави безпомощна. Щастлива съм. Искам! Изсрах си се на метеното и то много здраво, 'ма не ме ебе. Овладях още една роля. Безценно.

Мега фен Аватара на pandabear
    стена, която си градил с години съвсем сам и с много усилие, трудно се пропуква. чувството, че можеш да се оправиш с всичко сам до един момент ти е достатъчно, но само до един момент. после идва умората, несигурността, страхът. неща, които въобще не искаш да са ти фактор, но въпреки това започваш да зависиш от тях. прекрасно е обаче, че мисълта за нещо малко, но толкова искрено, може да върне усмивката ти въпреки всичко.

Супер фен Аватара на Anonys
    Бива ли да сте такива дразнители момичетата?
    В момента не е в града, и постоянно, като си пишем праща емотиконки, които не харесвам, казах й да престане, отвръща ми само с ок, окей, казах й да спре да ме дразни, но не спира..
    Не се ли ограничавате малко, много ме изнерви, казах й че имам работа и ще изляза с приятели и чак вечерта ще я видя какво прави..
    Аз искам да си говорим, като нормални хора, тя се опитва един вид да ни скара, въпреки че каза: "и да знаеш, че те обичам "
    Да ти имам държанието.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    http://www.youtube.com/watch?v=lLgvwbDBnFQ
    Слушам това, пея си и гледам TLC. Имам за учене, ама нъц.. Не ми се занимава точно сега.
    п.с. обичам го
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Задължават ме да проведа 2 интервюта с професор иначе няма да ми заверят семестъра. И мойта тъпачка ѝ пиша колко пъти вече, при което тя ми отговори само един път да ми каже, че едната седмица била заета. И сега уж утре искам да се срещнем, щото понеделник ми е единствения ден, който ми е по-свободен. Ядосвам се много, защото срока за първото интервю е до края на седмицата, а очевидно тая е напълно незаинтересована. А после трябвало да споделям с нея, ако имам някакви проблеми. Ма, да бе.

Днес ме чакат още 2 упражнения по Земя и околна среда и ако успея да зацепя за кво става въпрос ще е чудесно. Иначе ще се наложи да ги уча на изуст.

Освен това нямам хляб, щото пак забравих да си купя вчера. Поне вчера ми пристигна колета с българското сиренце и ще си хапна спагети отново.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Много доволна. Разлагам се. Цял ден не съм станала от леглото.

Снощи беше супер. Радвам се, че си допаднаха.

Онзи ще опита да се заиграе, но няма да го огрее.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

чудничко ми е.. спокойна съм, като по чудо, не се е случвало скоро ... тъпча се със сладко, решавам си задачки и ми е добре.. малко ми е мързеливо, но като цяло е добре.. уикенда мина страхотно... не го бях очаквала... ^_^

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ох и това не се беше случвало никога за 27 и почти половина годишното ми съществуване, но се случи. Да се напия до безпаметност. Усетих тръпката каква е. На рожденният ден дойде момент,когато с една девойка започнахме да дискутираме доста разпалено кой е по-голям пияч. И двамата бяхме пили обаче решихме да се състезаваме.Действително си спомням,че по едно врме докато бяхме по трезвени си съблече фанелката над бодито и аз тръгнах да я взема,но тя ме изпредвари и си я взе. Помня,че се състезавахме здраво и дотам. След това не знам какво е ставало,но се събудих в кухнята на кревата, незнаещ как съм попаднал там..Бяло петно пълно.Осъзнаваш всичко,но и чувстващ се доста подпийнал.Освен това ама грам не знаех къде са ми очилата и върху тениската си бях облечен с фанелката на въпросната девойка. Имам страшно далечни спомени сякаш се е случило на някои друг преди 50 години,че нещо съм се дърлял с брат ми и са ме накарали почти насила да легна.Вдействителност брат ми каза,че са ме карали да си легна, а аз на всяка дума съм му отговарял на въпреки. Сега ми се повдига,имам киселини,монитора ми свети. Помагах известно време на майка ми.Само дето усещам,че въпреки,че вече малко по-малко започвам да изтрезнявам все още съм в период, в който съм полубезсмъртен. Или иначе казано трябва да седя на тоя етап доста далеч от чатове или пък разни други искрени разговори,защото в едно такова положение не ми дреме особено и мога да съм твърде искрен....нещо, за което впоследствие като ми додойде акъла в главата напълно може и да съжалявам много
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прекрасен уикенд. По-доволна не бих могла да бъда.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Хем ми е някакво тъжно, хем ми е весело. Не знам аз ли не съм наред или светът е сбъркан?
    Имам сериозното намерение да чета по Биология, за да вдигна утре ръка и да ме изпита, докато сме още в началото. Цял ден слушам някакви садващи песни, надявам се, че утре ще го видя. Имам да свърша куп дивотии, ама хич не ми се занимава.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хубав уикенд, още малко мизерии ще ми прави тоя и чао
    а с него ми е чудесно утре да се видим сутринта, ще съм позитивна за цял ден напред сигурно хаха
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Този път вече ще съм сериозна!
    От утре почвам режим ПЪК!
    Имам нужда от малко boost на самочувствието.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    От утре почвам режим ПЪК!
    Не утре. Започни го днес.

Мързеливо ми е. Ще спретна бърза вечеря и ще продължа с нищоправенето.

Не му вдигнах. Не ми се занимава.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Неадекватното му поведение адски ме дразни. Май наистина краят е неизбежен.

Подхващам си учебника и временно прекъсвам социалния живот, защото ми предстои колоквиум другата седмица, не ми се иска да се излагам.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    За първи път от години баща ми ще ми липсва тоя път. А тя продължава да ми липсва, въпреки всичко... Не успях да отида на помена и на 40тия ден, но вече сам ще се оправя в Стара Загора. Трудно ще намеря любимите и цветя в този момент.
    Мамка му, размеквам се прекалено много...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Meh.. Just Meh..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Имам нужда от малко boost на самочувствието.
    Мдааа. И знам точно как ще се получи.

Освен това ми се рисува адски много и смятам вече да измоля по-резултатно един статив от тате, че на т'ва бюро дори А4 не се събира. Супер добре се чувствам сред арт хора.
    Не знам какво ще стане с новата животинка, май няма да остане при нас. Още съм травмирана, а дори не знаех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си