- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Не знам как да се преборя с тази омраза която изпитвам.Имам нужда от обич за да се излекувам.
...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Изкуствено създадени емоции и усещания. Наистина ли е нужно?
Нищо не ми се захваща. Всичко ми е сиво.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако той продължи да се държи по този НЕОБЯСНИМ за мен начин, явно това ще бъде краят. За съжаление..
Искам вече да ми махат шината и да мога да функционирам като нормален човек. Искам да ходим в парка да играем тенис, а не просто да храним патките![]()
Супер се чувствам. Вчера рожденият ден беше супер , а моят подарък беше най-култовият. Кой му е виновен, като се забива с туркиня и ходи до Одрин , ще се радва на помагало " Научи турски сам ".
Хванахме се на бас с даскала по прогнозиране за изхода на мача. Ще видим кой ще пее химна на Косово другия път хххахаха
Казано честно всиичко миии е наред, тъъй, че спокоойно си глеедам на преед !
добре ми е, само да спре да ме боли и ще съм перфектно ;д
жал ми е за нея, станала е супер озлобената и нервна жена, ще си докара нещо накрая така, ама..
и днеска видях Билката, Косьо и Ачо и йклдслк толкова са прекрасни, най-якото нещо днес <3
нямам търпение довечера да дойдат
изморена съм мнооого
Хубаво ми е едно такова. По-спокойна ми е тази учебна година, като че ли. Опитвам се да намирам време за себе си и май се получава. Ама си искам уикенда, че да се свършва с тея входни..
Супер се сдухах..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Спи ми се ужасно много, пък трябва да се изкъпя.Дали мога да заспя под душа.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Още от началото на седмицата се видя, че ще е крива. Засега нищо не върви по план, все издънки се получават. Само едно нещо се надявам да не се провали..![]()
You are broken, I can fix you...
Това.
Плюс това ми е супер изнервено. И притеснено за ш*ибания преглед..И скапаната болница...Дано всичко да е наред.
Утрешния ден се очертаваше супер готин, ама...Както и четвъртъка..-_- Майка провали всичко...
Поне ще си го нагушкам...Много ще си го нагушкам..Ще му се реванширам за скапаното си държание днес..-_-
Аз-съм-и-ди-от-ка...-_-
Днес ми беше някак прекалено нормален ден...
Бях облечена нормално, държах се нормално, всичко беше спокойно и вървеше по план. Супер странно е.![]()
Трябва да се стегна и да завърша вътрешното оценяване по математика тая седмица.
А ми се спи, нямам желание.
Спи ми се, а трябва да пиша преразказ 5 листа;(
Да им еба майката на чехите и тъпия унгарски хомосекшуъл.
Българи юнаци!
Welcome to the Jungle...
ЕКЗАЛТИРАНА! АЗ НА ПО-ЯК МАЧ НЕ СЪМ БИЛА! НА 35000 ДУШИ - ПОКЛОН ДОЗЕМИ!
А СЕМКОЛЮБЦИТЕ,ДЕТО СИ ТРЪГНАХА В 80-ТАТА ДА ИМ ГО НАТАКОВАМ!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, НЕ БИХМЕ И ВСЕ ПАК БЯХМЕ МЪНОГО ДОБРИ!
maDamn