.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Въпрос за УНСС :)

Вчера бях на редовен изпит. Сега като излязат резултатите трябва ли да отида пак да се записвам за класиранията? Или след като съм била на изпит,значи участвам в тях?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Е, нормално е да идеш да се запишеш за класиране,тва че си била,не значи ,че автоматично участваш. Поне в останалите университети е така. Нали все пак трябва да впишеш специалности и тн.
    maDamn

Ами аз като се записвах за изпит ме накараха да си напиша и специалностите ,затова се чудя...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хм...е тогава не знам, за СУ си се записах допълнително. Предполагам,че ще има инфо на сайта им,може и да звъннеш на телефона за справки. Успех.
    maDamn

Мерси

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    То и аз имах същата питанка, но ще чакам резултатите, мисля, че самото записване става, като си подадохме документите за изпита, нали вписвахме специалности, направления, под-направления и прочие..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ами и аз така мисля,дано да е така,трябва да потърся..
    А кога излизат резултатите?

Някой знае ли таксите за специалност Психология в УНСС?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от rain_drop17 Виж мнението
    Някой знае ли таксите за специалност Психология в УНСС?
    Ква психология те гони? О.о

Ми четох по някакви сайтове, че имало психология пък аз се съмнявам и реших да ви питам и вас за всеки случаи пък ако има поне и таксите да разбера ;д..

Няма психология. http://priem.unwe.bg/bg/pages/19/red...ss-sofiya.html

А как се смята бала за общежития знаете ли?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Бала, с който кандидатстваш, го делиш на 5 (ако е за специалности с максимален бал 30) и на 6 (ако е за специалности с максимален бал 36).

Значи първо трябва да видя какво ще ме приемат

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Аз ходих допълнително да се запиша за класиране,и беше само преди година така че едва ли са го променили

Ами явно са го променили сега,защото вече май не трябва

Повече от фен Аватара на DeHu
    Записването за класиране е преди редовния изпит(абсолютно малоумно).Когато резултатите от редовните изпити излязат се взима най-високата оценка,в случай че си ходила и на предварителни и се надяваш да ти стигне балът за това,което си писала на първо място.От 22 до 26 е записването за университета

А бе, кога ще излиза първо Класиране за УНСС..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

На 19. излиза След това от 22 до 26 трябва да се запишеш или да си запазиш там място,не знам какви са точно процедурите.

^ Това е много тъпо, преди малко видях, че съм приет в СУ на 1во класиране, но съм кандидатствал и в УНСС, сега трябва да ида до 19-ти 12:00 ч. за да си запазя мястото в СУ, а ако ме приемат по-желана специалност в УНСС, няма да има нужда, ох мамка им, ще се разкарвам до София и обратно като пале..
    Dr. Gregory House

То като цяло доста тъпотии се насъбраха с това кандидатстване....Къде живееш?На твое място бих си запазила мястото в СУ,иначе всичката занимавка досега ще отиде на вятъра.Пък ако те приемат в УНСС,здраве да е,поне ще си сигурен.

Е не живея много далече от София.. Кюстендилец съм, но просто се дразня, че сега на 18 или 19 ще трябва да ида да си запазя мястото, а след т'ва ако ме приемат в УНСС, по хубава и желана от мен специалност, аре пак до София да се запиша в УНСС, много тъпо така, а съм сиг, че ще ме приемат в УНСС, защото оценките ми са по силни от тези в СУ..
    Офф, просто ми писна от всичките занимавки, аре вече да си почна лятната почивка и тЕ така..
    Dr. Gregory House

Аз съм си пуснала само в УНСС и ПУ....ама май не искам в Пловдив.Но пък хубавото е ,че класирането на ПУ излиза на 22ри и имам резервен вариант все пак

Свиквайте, най-реномираните университети (поне според класациите), нормално да гледат да си правят сечено, от което губим естествено ние, студентите. Разходки до София, путки майни, още ми е като филм на температури около 33-5 градуса да чакаме на опашки по 500 човека за 4 гишета, като повечето сме пътували цяла вечер по влакове и сме цъфнали от самото отваряне в 7 сутринта ...

И аз бях в същата позиция като колегата по-горе с 5.78 от предварителен изпит в УНСС още на пролет, на редовния в СУ през юли пък имах 4.50 и не бях сигурен, че ще ме приемат на първо класиране, и просто заебах СУ и записах в УНСС, в последствие пък се оказа че това 4.50 щеше да ми бъде напълно достатъчно и така, не че съжалявам, просто друг на мое място може да бъде прецакан от подобно решение при липса на време за размисъл.

Иначе само на спомен в момента, ако има колега или колежка, който/която да потвърди, проблема изникваше от това, че при записване ти вземат оригинала от дипломата, при което взимането й обратно е дълга и широка история, правят ти се и те бавят, а срока за записване в двата университета е през няколко дена, както вече сте разбрали, и пак се отваря възможност да го духате грандиозно

А при нас писането на желанията беше на съвсем различни дати и от редовния, и от записването о_О

За общежитията (на УНСС) по-миналата година бала на първо класиране е бил сравнително висок - 5.62, миналата година се срина до 5.44, тази може и още да падне заради тея новооткритите специалности.

Гуд лък колейгс, нЕма да съжалявате въпреки всичките мъки
    Секс в Хаити, френски кибрити

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си