.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    usernameone
    Guest

Какво мислите за това?

Подочух разговор, в който баба ми чух да казва - " Деветнайсет годишно момиче ще ми седи тука без да си плаща"
    След това каза, че нямало повече да готви, след това "само картофи и боб". И още от преди 2 години я бях чула, че иска да ме гони (тея неща винаги ги казва зад гърба ми). Не създавам абсолютно никакви проблеми! Майка ми също и праща пари за ток, баба ми не ми е давала абсолютно никакви пари и аз и харча много малко. Според вас нормално ли е да говори така??

Не й отива да говори така за внучката си .. Но какво правиш още при нея и защо не живееш при майка си ?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Хм. Не се прави, че не знаеш, вземи отиди при баба си и ѝ кажи (не злобно, разбира се), че знаеш какви неща е говорила и е по-добре да се разберете очи в очи. Не мисля, че е нормално. Кажи ѝ, че ако наистина я е грижа за теб, трябва да ти каже къде грешиш, да те насочи, а не да злослови зад гърба ти, което намираш за обидно. Но ако си затваряш очите, това ще продължава. Успех ти желая!

Голям фен Аватара на shusha
    Позната история, не от мой опит.

Хвани и го заяви ясно. И помисли за квартира.

usernameone
    Guest
    Аз още преди 3 години когато разбрах какви гадни неща ми прави зад гърба и говори лъжи и казах, че съм я чула и тя или отрича или мълчи и не ми отговаря и се прави, че нищо не съм я питала

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от usernameone Виж мнението
    Аз още преди 3 години когато разбрах какви гадни неща ми прави зад гърба и говори лъжи и казах, че съм я чула и тя или отрича или мълчи и не ми отговаря и се прави, че нищо не съм я питала
    Всяка баба е различна.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако не живеете при нея, направо отиваш и й казваш директно да ти казва ако има нещо. Няма нужда да викаш, просто да е с по-заповеден тон. Дъртите още си мислят, че е 80-та.
    n00bs

usernameone
    Guest
    Аз това съм го направила още много отдавна и нищо не стана/ва.
    Тя е много злобна и просто иска да ми съсипва живота и да си го изкарва на мен.И тя не е много добре с психиката
    btw Благодаря за отговорите и вниманието

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Като я гризе катерицата горе, няма какво да и обръщаш внимание, като ти каже нещо и казваш да ходи да се лекува и това е.
    n00bs

usernameone
    Guest
    Аз напоследък точно това и казах няколко пъти

Бабата в Бг е роб. Гледа малки деца, отглежда големи. Гледачка и прислужница. Когато хората остареят развиват един особен вид егоизъм. Време е да се погрижат за себе си през остатъка от живота си. Майка ти праща пари за ток, за храна, а труда на баба ти кой го плаща? Намери си работа и помагай в домакинството.

Изпълнявай си задълженията и помагай в домакинството. Освен това и обръщай внимание, има 60+ години преживявания, може да ти говори с часове, ако подходиш правилно. Мене винаги ме харесват и си говорим спокойно (дори тези със сериозните проблеми с нервите), защото живота им не ми е чужд и ги уважавам.

Нищо лично, но всяка бабка си изкуфява по един или друг начин...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си