- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
^ не се и съмнявай,че ще я изкараш с висока оценка!
maDamn
Аз ще кандидатствам медицина, само дето все още се колебая какво да пиша първо желание - обща или дентална.Но повече клоня към денталната медицина. Бих се радвала да обменяме информация. Ти започна ли с подготовката? Докъде си стигнала? Сама ли се подготвяш? Притеснена ли си?
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Да започнах с подготовка. Ходя на частни уроци. По химия съм от октомври(2012), а по биология от юни тази година. Ще кандидатствам във Варна и Плевен медицина. Повече внимание обръщам на задачите от Варна. На неорганична химия съм остават ми още малко задачи. А биологията преполових 9 клас. Еми, все пак е изпит, но ако сигурен вичко ще е наред.
Едит: момче съм![]()
Последно редактирано от BumpyRide : 07-29-2013 на 08:57
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
В момента приключвам "Железният светилник", но постъпката на Султана ме шокира.... Имате ли "Тютюн"? Аз се чудя да го почвам ли,че се говори за разни промени в програмите и на негово място щяла да бъде книгата "Осъдени души". Но пък малко обща култура никога не е излишна![]()
Постъпката и до някаква степен не беше нарочна. Като започнете анализите на произведението ще разбереш.
maDamn
Плами, аз за нея не се притеснявам уж, ама ще видим какво ще се случва през май
seek&destroy, кажи?
Колко от вас имат намерение да кандидатстват някъде извън България? Къде сте се насочили и с какви специалности?
Everything changes, but beauty remains ...
И аз ще кандидатствам медицина! Май конкуренцията е сериозна
. И аз ходя на уроци- биология и химия. Химията неорганичната я свърших, биологията- в началото на 10 клас. Смятам да кандидатствам във Варна, Плевен и София. На предварителни, след това пак... Вие на къде сте с подготовката, трудно ли ви е, схващате ли материала ?
Хехех за кво учене си говорите хехехИмаме още 46 дена. Тука си гледкам Death Note. Айде по-сериозно почивайте
![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-31-2013 на 15:31
Второто ми звучи адски интересно. :Д
Успех ви пожелавам.
^моето ли? :Д мдам, готино е. sкандинавиsтика (дето вече sи имам база шведsки) + руsки.благодаря
94 e...
Последно редактирано от granger : 07-31-2013 на 20:03
maDamn
То, звучи, да. Друг е въпросът дали ще вляза![]()
granger, знам, че не се познаваме, но моля те пиши ми в Skype - deliri0us.. Не искам да досаждам, но си си запълнила лимита от ЛС, а искам да те питам няколко въпроса, свързани с кандидатстване в СУ с Международни отношения)..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Някой прочел ли е Тютюн?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
^ аз. и противно на първоначалните ми очаквания ми хареса доста, въпреки излишната на места (според мен) детайлност и комунистически лозунги. изчетох и двете части и то на компа, гордея се със себе си :Д
ох, вече сме август, мамка му, не искам да идва септемврииииии ://
^какво се оплаквашаз почвам даскало на 21ви август, т.е. след 20 дни кеф а
![]()