- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Матурата ще ми е по английски.
Ще кандидатствам книгоиздаване в СУ.
Здравейтее, включвам се и аз в темата. Кога станахме 12ти клас направооо не мога да повярвам. Започвам с подготовка за TOEFL и IELTS, втората ми матура ще е по английски, но не се притеснявам много, казват, че е лесна.
Аз на уроци няма да ходя. Ама аз все пак съм в АЕГ и си държа, че са ме научили на нещо. Някога.![]()
Здравейте, айде и аз да се включаВтората ми матура мисля да е по математика, иначе мн искам да кандидатствам в чужбина, по-специално Дания
Има ли някой друг за там?
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
"Почна се! Почна се!"
-Баба Вуна
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Айде успех ви! Няма да се впрягате, зор е, но се преживява. А балът е най-готиното нещо евър.
Аз заминавам за Великобритания септември месец, ако има някой, който се е насочил натам за университет, да ми пише на лично, готова съм да помагам всячески.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Запис. Втората ми матура ще е по математика. Ще се пробвам в СУ.
Лятото ми върви в спане, решаване на задачи и излизане с приятели. Нямам запланувани почивки, така че ще си е скучничко. Карай..
Не искам дори да започвам да мисля за балове. Ужас.
И аз съм тука. За втората матура не знам, сигурно ще е по английски.
Ще се бутам в СУ-ФМИ, знам добре английски има не ми се ходи в друга държава.
Май съм единствената, която е избрала за втора матура философияНяма да ходя на частни уроци, писането ми се отдава и ще разчитам само на себе си, книги и едно помагало, което смятам да си взема скоро. Насочила към се към СУ-журналистика или българска филология. За сега повече клоня към първото. Варианти за друг университет нямам, което не е хубаво
Но имам още време да помисля..
Уроците са пълна измишльотина, за хора, които не могат да се организират сами.
Имате ли идея кога са предварителните по английски във ВТУ? Гледах им сайта, но отдавна са ги махнали от графика.
Започнах да чета Железния светилник,но нещо не ме грабна.Дано по-нататък стане по-интересно.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Тъжното е, че тук няма такава реализация + дипломата ти от тук има почти никаква стойност в сравнение с дипломата от някъде другаде. И на мен не ми се ходи ама терминал 2 ме очаква.
Випуска ми се бяха побъркали още в началото на май да запазват хотели. Убих си желанието за всякакъв бал още отсега.
Последно редактирано от cw3tty : 07-12-2013 на 13:10
"Железният светилник" съм я чела, но сега ще я препрочета, защото не помня много. Помня само, че ми беше харесала. Мъките ми ще са свързани с "Тютюн".
Последно редактирано от Colouring : 07-12-2013 на 15:04
Тютюн на мен ми беше доста приятен,ако ви е толкова зор , гледайте филма , но нищо не може да се сравни с книгата. Като минете първите 100 става доооста по-приятна. Има над какво да се разсъждава, настрана от политиката, ами отношенията между персонажите. Много дълбоки и интересни са,ако наистина си си поставил за цел да вникнеш в материала.
А Светилникът и като цяло четирилогията си заслужават!
maDamn
брей, много хора на матура по АЕ, всъщност и аз се замислям над това, за да не ми бърка другите оценки,
иначе може и История да е ама нз, нз
как не искам да съм 12-ти клас, а преди колко много исках да свърша, тва ше е най-гадната година,
дори не знам какво да кандидатствам, за да почвам да се подготвям
мъка, мъъка