- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
По принцип при всички редовно учещи е така, но в повечето университети си затварят очите.
Чачо не е в ТУ, той е независима бойна глава,ама се предполага ,че може би има познати там![]()
maDamn
Не съм казвал, че е там, просто се надявах да има информация![]()
Ами много зависи за ТУ-то. Имам колеги на работа, които са от ТУ, понякога тичат до университета, някак си напасват нещата. Но е сравнително трудно тоя ВУЗ да го съчетаваш с работата. Има си заверки, има си предмети по които искат присъствие, има си един куп курсови, а тези неща много спъват.
И все пак явно има някакви начини. Но не е свободия като във ФМИ.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пф, при нас сложиха една "прекрасна заместничка" и сега бягаме от историята, за да учим. Като почне да говори как било в Истанбул, какви бонбони имали във Виена, как валяло в Лондон и все такива странични неща. Защото половината клас няма да държи матура по история, изобщо матурата не съществува. :/
Вас докога ви искат докладите и бизнес плановете по Свят и личност?
ъъ, ние имахме два пъти, вадихме интересни според нас статии от вестници и другия път ще си избираме теми от учебника за реферат и общо взето тва ще правим първия срок ;д
другите предмети засега вървят добре, само тоя ЧЕП (чужд език по професията, да не си помислите нещо! :ДД) ще ме измъчи
Ние имаме едни доклади за декември и отделно бизнес планове за април.
IELTS или TOEFL да избера? Навиват ме, че IELTS бил страшно лесен, без учене изкарваш 8.0...
За бизнес планове не знам, но ние имахме някакви реферати по Свят и личност, повечето от които си останаха без да бъдат представени. xD И те бяха за април.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...tie_i_politika
Искам да питам по-запознатите, трябва да държа изпит по английски и география ли? И ако да, кое е нивото на изпита по английски?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И език, и география. Нивото е някъде B2-C1 доколкото съм запознат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ъпдейт:
до сега съм свършила следното:
FOA 20 minutes long
Written task 2 1,000 words long
Extend Essay 4,000 words long
Biology lab report 1,500 words
и маса други тестове и задачки
за октомври имам следните задачи:
CAS diary
Mathematics IA
History IA 2000 words long
Business and management IA 2000 words long
Two biology reports
и ще съм готова изцяло с вътрешното си оценяване :Д
стискайте ми палции![]()
Бре Маги, ако трябва нашия клас да върши всичко това, всички ще изперкат, ще напуснат училище и ще бачкат в МакДонълдс.
Мани, всеки ден има човек от випуска ми, който циври в тоалетните![]()
Абе повишителните изпити кога се правят , април ли ? Искам да се явя за миналата година , а никой нищо не ми казва.....
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Абе започнаха ли да идват разни с оферти за абитуриентската ?
Нашия клас си избираме ресторант сега, обаче дойде една готина мацка вчера, Мария Жекова се казва и ни предлага фото оферта с едни мотори и разни други готини нещица... Много искам да са ни различни снимките, та май сме си намерили вече фотографа
вие накъде сте по темата ?
^ Фотограф вече си имаме, даже са двама- едни много печени еднояйчни близнаци :Д Вече си платихме и за албумите, които ще получим, а ще ни снимат през април. Много им се кефим всички, личи си, че са професионалисти. За 10 минути ни обясниха всичко- как, кога, къде ще ни снимат и вече имаха 28473 различни идеи за снимките![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ние нито сме обсъждали оферти, нито нищо. Най - накрая ще останем без ресторант, хотел и фотограф. Ще празнуваме в някоя кръчма.
Възможно е, даа
-> http://www.monitor.bg/article?id=170104
139 лева куверт за хотела, който ще е само за нас.
25 лева за снимките (45 за който иска и албум).
Очаква се да ни кажат и офертата за дискотеката.
Досега съм платил само капаро за хотела.
Ако на някой от София му трябва оферта за снимките - да ми пише.
Ъъ, сериозно ли това ти влиза в сметката като фактор?
Ако си изкарваш сертификата за чужбина, просто влез в няколко университета, в които има специалността, която харесваш, и виж изискванията. За Германия, например, се тачат Кеймбридж и Тойфел доста повече от тоя IELTS.
Не ми е фактор, просто това ми казаха.