- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
на нас по свят и личност ни дадоха изходното от миналата година![]()
^на нас пък госпожата по свят и личност (която ни преподава за първа година) каза, че няма входно по предмета, защото е нов предмет и отделен от цикъла един вид.. :Д
мале днес или утре ще ни върнат входните по мат, ще видим какво съм направила :Д
по литература сме на Смирненски, вече става каша в главата ми от толкова произведения.. не ми е трудно да запомня главните за всеки автор де, ама ако ми дадат някъв забутан цитат от еди-си-кое произведение да го свържа със заглавието му.. абсурд :Д
и ние нямаме входно по свят и личност
жалко, че ни сложиха тази г-жа
по един от малкото приятни и разтоварващи предмети ще трябва да дремем
та тя не ни дава думата и говори некви простотии
иначе и ние сме на Смирненски и мога да кажа, че той е лесен и приятен автор
ако ни се падне на матурата нещо от него минимум една страница ще ми е обяснението за постсимволистичното му творчество![]()
Хаха, ние на нашия профил ИТ нищо няма да направим тая година . . .
Първият час ни разпределиха едни проекти и трябва да идваме, само когато дойде денят за представянето им. Нашият е чaaаак декември.![]()
Ние изоставаме със Смирненски, днес писахме за "Ний". Имаме 9 часа седмично, а ми се струва, че няма да сварим. На входното съм писала някакви абсолютни глупости от бързане, когато ме пита на сгрешените ми въпроси веднага ги казах правилните отговори.
И пак за бала: днес си говорихме с една от бившите класни и тя ни предложи хотел, който е 2 пъти по -евтин от този в Слънчев бряг, но е на Златни пясъци, което е огрооооомен проблем за една част от класа. Мен ми е много по - добре да дам 160 лева за 2 вечери, да имам осигурен транспорт и екстри, а не да дам 220, да има голяма вероятност след 1 часа да ни изпъдят от ресторанта, да се чудя как да се прибирам след втората бална и т.н.
Кифлите, дето толкова се тръшкаха, че тази година им е най - важна и ще се съдерат от учене изобщо не влизат в час.
Последно редактирано от YSMF : 10-08-2013 на 14:43
*сън*
Днес ни върнаха и последното входно- по география. Само на него и по математика имам 5. Всичко друго- 6.
Доволна съм, но ме е яд за математиката. Многоооооо
Входното по БЕЛ имам 5.75. Имаме само 4 часа седмично,което е крайно недостатъчно.Взехме Ний,Йохан,Юноша,Да бъде ден ... общо взето препускаме през материала.
Тази година ми тръгна така,че си уча на първо място за уроците,а след това у-щето.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Моля ви, кажете за някой учител във Варна, който да ме подготви за изпитите по английски във ВТУ и СУ. Всички от класа ходят във Варна, казаха ми изобщо да не си търся учител от тук.
Имам 5.00 на контролното по математика![]()
На онова контролно, дето учителят не даде на съученичката ми да преписва, а вместо това й връчи да решава втори тест (и на двата има 6.00, тя просто е умна.). Просто не можах да повярвам, как съм успяла да изкарам петица, просто не знааам. Много се кефя, но като видях какви неща ще учим... май няма да ми се случи отново, хаха.
Нашата госпожа е страхотна, но е много добричка и за тва много бавно прогресираме. Утре ще взимамеКакво има в нашия дом?", въпреки че го учихме миналата година. Поне 2/3 от класа не можем да пишем съчинения и си правим готови пищови![]()
Целият форум знае мнението ми за учителката ми по руски и руския като цяло
Днес ме изненадаха с входно по История, аз разбира се си бях научила 100+ определения както ми беше казано и изобщо не бях преговаряла.
По Английски вятър ни вее на бял кон всичките от 14 човека група, само 4 всъщност сме на upper intermediate, другите не са учили езика или са болни от мързел. Другата група са с учебника за intermediate, смениха им учителката с доста по - строга, налага им се да влизат в час и сега са пропищели. Та такива ми ти работи![]()
и аз имаам 5 на входното по математика, ебаси кефаа
по лит ще правим есе на Смирненски по-другата седмица, имаме само по 2 часа на седмица литература и ние препускаме, ама какво да се прави..
абе някой има ли наблюдения за икономическия във Варна? :Д
Искам само да кажа на всички хора, които се притесняват, че са назад с материала, че ние сме на Бай Ганьо в даскало.![]()
Да не си и ти от I АЕГ? Ние сме на "Разни хора, разни идеали" и "Бай Ганьо".
Затова не се налагаше да взимаме нов учебник.![]()
Абе, често ли бягате? Ние утре пак ще бягаме от Английски.![]()