.
Отговор в тема
Страница 3 от 91 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 2259
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То има,бе, къде гледаш!Тя е козметикО.
    maDamn

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    Тъжното е, че тук няма такава реализация + дипломата ти от тук има почти никаква стойност в сравнение с дипломата от някъде другаде. И на мен не ми се ходи ама терминал 2 ме очаква.

Випуска ми се бяха побъркали още в началото на май да запазват хотели. Убих си желанието за всякакъв бал още отсега.
    Грънци. Няма реализация, защото няма кой да създава бизнес, всичките очаквате да ви се дава работа наготово. Аз искам да си развивам собствени идеи, не е нужно да чакам някой, който да се смили и да ми даде бачкане.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    "Железният светилник" съм я чела, но сега ще я препрочета, защото не помня много. Помня само, че ми беше харесала. Мъките ми ще са свързани с "Тютюн".
    Книгата е много хубава или нямаш литературната култура, за да я разбереш, или не вникваш в нея.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Грънци. Няма реализация, защото няма кой да създава бизнес, всичките очаквате да ви се дава работа наготово. Аз искам да си развивам собствени идеи, не е нужно да чакам някой, който да се смили и да ми даде бачкане.
    за да започнеш нещо свое са много труд и инвестиции, иначе лошо няма
    аз мислех със специализацията си да се върна тук, защото е нещо ново и нетипично за България, ама много пари ми трябват

"Тютюн" тъкмо го почнах, на мен засега ми харесва и хич не ми изглежда толкова тежка, колкото я описват всички, ама ще видим, още съм в началото

И аз започнах Тютюн, харесва ми. Въпросче: Някой от вас мисли ли да пише есе на матурата, защото аз се чудя, по-ми се отдава да пиша есета, но пък казват, че доста по- трудно се изкарва пълно 6 на есе отколкото на интерпретативно.

То всички като си тръгнат, няма да има кой да го прави тоя бизнес.

Цитирай Първоначално написано от KTwhipp96 Виж мнението
    И аз започнах Тютюн, харесва ми. Въпросче: Някой от вас мисли ли да пише есе на матурата, защото аз се чудя, по-ми се отдава да пиша есета, но пък казват, че доста по- трудно се изкарва пълно 6 на есе отколкото на интерпретативно.
    Зависи от темата. Аз обаче предпочитам есето.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    То всички като си тръгнат, няма да има кой да го прави тоя бизнес.
    и това е така

иначе и аз съм чувала, че оценките на есето са по-слаби и мен ме посъветваха да пиша интерпретативното

Мега фен Аватара на Colouring
    Книгата е много хубава или нямаш литературната култура, за да я разбереш, или не вникваш в нея.
    Благодаря ти, че ме нахрани така прибързано и незаслужено.
    Не съм я почнала още. Не знам как ще ми върви, предполагам просто.

Благодаря ти, че ме нахрани така прибързано и незаслужено.
    Не съм я почнала още. Не знам как ще ми върви, предполагам просто.
    #извинявамсебе

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Не искам дори да започвам да мисля за балове. Ужас.
    Не бой се, и аз така си мислих, но всичко ми се нареди буквално за 2 седмици и то още през декември- и рокля, и обувки, и чантичка, всичко беше на 6 Искам пак бал!

Братовчедката се занимава с танци и всички рокли дето ги е ползвала си ги е правила тя.
    Сподели ми, че за бала отсега е почнала да я прави, понеже имало разни мъниста по цялата рокля и всяко едно се зашивало на ръка.

Тия балове - месеци подготовка, за да се напиеш един ден като свиня.

Запис и от мен Не мога да повярвам колко бързо мина времето Смятам втората ми матура да е по биология. Въпрос: Какво е това Песен за огън и лед /ако не се лъжа,така се казваше/?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Така се нарича поредицата книги : "Играна тронове" , "Сблъсък на Крале" и тн, и тн.
    maDamn

Мега фен Аватара на Colouring
    Изобщо не ми пука за бала. Искам да си намеря хубава рокля на прилична цена, която мога да слагам и по друг повод след това. Никакви роднини по 100 парчета в ресторант, никакви скъпи коли и т.н Ще си мисля за изпити и матури на първо място, другото не ме интересува.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Така се нарича поредицата книги : "Играна тронове" , "Сблъсък на Крале" и тн, и тн.
    Благодаря за отговора,но никога не съм го чувала,а и не смятам,че е кой знае колко смешно

Супер фен Аватара на Jaune
    Изобщо не ми пука за бала. Искам да си намеря хубава рокля на прилична цена, която мога да слагам и по друг повод след това. Никакви роднини по 100 парчета в ресторант, никакви скъпи коли и т.н Ще си мисля за изпити и матури на първо място, другото не ме интересува.
    Именно. Аз ще каня 10-15 човека на кръст...
    Последно редактирано от Jaune : 07-13-2013 на 11:09

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз не знам какво още искам като рокля, само за цвета съм сигурна. Аз искам малко гости, а да ми се домъкнат 200 братовчеди от цяла България, Чехия и т.н., с които съм се виждала 1 път в годината или пък никога. Глупаво е да каниш невероятно количество хора от фалшива любезност само, защото имате роднинска връзка.
    Едва ли ще са повече от 8 човека.

Супер фен Аватара на tonssy
    Записвам се и аз в темата

Втората матура ще ми е по английски.
    На уроци не ходя. Няма и да тръгна.

Аз също няма да организирам ресторант, просто защото имам малко останали роднини. Костюмът, мисля, да го взема малко преди самия бал и без това цяла година ще качвам кила

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ и аз за бала не искам никви помпозни събирания, ресторанти, коли и тн
    даже се дразня, че разните съседи-клюкари нон стоп ме питат станах ли 12ти клас и кога ще ми е бала, ич не искам да съм атракцията на блока -.-
    и рокля не знам каква искам, все ми е тая стига да не е скъпа. без това никога не съм имала официална рокля, така че сто на сто ще се чувствам странно в нея :Д
    скоро почвам Тютюн :3 литературата не ме притеснява, ама всички останали предмети и 14 проекта дето ме чакат уф.. ;д

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абсолютно си прав. На същото мнение съм. За съжаление на повечето млади хора умът им е промит от родителски мисли за чужбина и колко е хубава тя.
    Всъщност никой родител не иска да прати детето си на 'майната си' ,за да стане човек. Факт е ,че всеки иска най -доброто за детето си , но въпросът е на друго място. Всичко зависи от нагласа и бърза мисъл, упоритост. България е трудно място за пробиване,но направиш ли го веднъж , много пътища ще ти се разкрият. Освен това не виждам смисъла да се бъхтиш и да слугуваш(образно казано) на чужда държава за едните пари за преживяване. Какво правят повечето българи,когато отидат да следват в чужбина и нямат нужните доходи от семейството? Теглят студентски заем,който изплащат супер много време.Още по - тъжното е че много българи си мислят,че могат да пробият истински в чужда страна. Да, всеки може да се развие и да работи в чужбина,но до едно определено ниво. Всеки уважаващ се чуждестранен националист-работодател би наел свой , от колкото чужденец за по- високата длъжност. И всъщност е така във всяка една държава,която се развива както трябва.Това не значи,че пак не можеш да си добре в чужбина и да живееш нормално , но много хора основават мнението си за работа и живот в друга страна чрез фантазии и разни истории,разказвани от човек на човек, как еди си кой си намерил еди си каква добра работа...
    А през това време в България се вдигат протести, чакайки мислещите и работливите,честни хора да започнат управление на държавата.Да , ама не. Защото все повече старателни и здравомислещи хора заминават за чужбина, твърдейки,че техният труд не се уважава в собствената им страна. Ами това е един затворен кръг,от който никога няма да излезем,ако всички не си помогнем взаимно.
    ТА... със сигурност знам,че ще уча в България.Искам да живея и да работя тук. Не изключвам възможността да направя магистратура в чужбина, но след това предпочитам да се върна обратно в страната си и да покажа нещо различно.Защото всички се нуждаем от свежа работна ръка ....

Колкото до сегашните дванадесетокласници:
    Успех! През годината ще си смените мнението 100 пъти- какво искате да учите, къде,кога етц . Сега сте сигурни в едно,но след време нещата започват да се попроменят. През цялото време ще се чудите дали ще успеете. Не го мислете! Учете здраво и упорито,накрая няма да повярвате колко добри резултати ще изкарате.Но със сигурност трябва да ви кажа,че ще има голяма разлика между знанията ви в началото-зимата-и вече преди самата матура/приемен изпит . Ще видите в себе си както една градация, така и как ученическите години наистина си отиват. Тъжно е , но всеки минава през този период.
    Не пропилявайте последната си година и направете така ,че самите вие да се гордеете със себе си !

Супер фен Аватара на Jaune
    Thanks for that. Имах нужда от това окуражение, и аз съм на същото мнение за реализацията и се радвам да чуя, че има такива хора все още...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Запис и аз! Аз прочетох ''Желязният светилник'' (доста приятна книжка е ) и скоро почвам ''Тютюн''. Иначе втората ми матура ще е география Като знам какви приготовления и истории за един ден ще бъдат никак не се мисли..Най-важни са ми матурите ,пък другото лесно ще се измисли.
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на xoxi
    Нас от миналата година ни започнаха с пробни матури, отделно вече, че и в нас си решавах тестове и матури от предишни години. Имам чувството, че я преживях вече тази емоция и цялото напрежение.
    За бал въобще не мисля, даже не знам дали и ще стигна до него. Това ми е последна грижа.

Вече преполових списъка с книги. Останаха ми две тухлички да прочета и съм готова. Реших, че поне последната година мога да се постарая да изчета всичко.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си