- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Мхм. Седях по нощите, но го направих както искам, въпреки че ми казваха, че няма шанс да станеЦелият клас е писал докладите си различно, никой не знае как става в действителност :/
На входното по математика 2,50, средна оценка на класа 3. А ще кандидатствам с математика - екстра.
блях, гадноуспех!
аз пък от днес съм във ваканция хаха; де факто от миналата сряда. но пък имам много за вършене, тъй че. ще запретвам ръкави![]()
Просто в моето даскало има страхотни преподаватели, но те знаят, че са добри и си гледат кефа. Тоест, когато един от тях се отказа от нас, хванахме дебелия. От тогава все ни взимат учители, които са от онзи тип смачкани хора, които не казват "не".
Просто тия дето могат не ни искат, а тия дето са шматки в живота и преподаването, не смеят да откажат. Е за тва 4та година по физика никой нищо не схваща, 2ра година по математика няма нищо да научим. По математика пак сме с нова госпожа, дето е бивша членка на БКП и не знам как преподава по математика, като единственото, което знае е да си преписва от листовете. Като я питам нещо ми се пули като циганин в небрано лозе.
искам си старите Химия, Физика, Биология, История и тнт![]()
уф, така ми се щеше поне тая година да нямам нито едно отсъствие, ама след почти припадъка вчера няма как, тази седмица ще я изпусна.. и изпускам контролно по водно и картография, дамн после сигурно устно ще ме изпитат, което е още по-тегаво.
по литература на съчинението на Смирненски (падна ми се "Ний") имам 6ама съм изпуснала куп запетаи и много ме е яд, правихме и правописен тест, ще видим кво мазало и там ще е..
цялата седмица ли?
аз си намерих бележка и в четвъртък съм почивка
Баща Ти, къде учиш?
то петък без това не се учи, четвъртък ще отида, че имаме цял ден практика и моята група без мен ще оплеска всичко ;д
хаха аз в нпмг имам познати, тоз петър дето ходеше/ходи на олимпиади по математика май учи там, ако не се бъркам
Не се сещам, 8ми клас ме преебаха с една олимпиада и от тогава не се занимавам да ходя.
откак съм в новото даскало само на олимпиада по физика ми върви![]()
и аз имам познати от нпмг
Татко, може пък да се познаваме :О
Запис. joannalof - аз ще ходя на предварителен. Не искам да ми се налага да ходя на втори предварителен и редовен, но здраво ще се готвим. хахахаха)
ъпдейт при мен:
преди няколко седмици имах за вършене следните неща:
History Internal Assessment
Mathematics Internal Assessment
Business and Management Internal Assessment
1 Biology Internal Assessment
днес съм готова с всичко, освен с
направо, цяла скала ми падна от плещите, след като приключих всичко :Д
В момента съм във ваканция и си почивам доста стабилно, но пък имам и списък с неща, които трябва да завърша. За ноември плановете ми са следните:
Theory of knowledge presentation
3 interactive orals in Swedish
Hand in official Extended Essay
TOK essay
+ разбира се, покриване на нов материал в часовете и безброй тестове.
А, за партито, което организираме за завършването, гласувах за темата Джеймс Бонд. Ако я изберат, ще цъфна с червена рокля и къдрава коса като мацката от последния филм![]()
Туй то от мен.![]()
ние утре се събираме класа и си правим парти за хелоуин... написаха ми двойка по ИТ само защото с един приятел гледахме най-обикновени клипчета.. след това ни накара да решим един тест 20 пъти и не ни призна шестицата, аз и казах, че не мога да се разправям с нея...![]()
много съм изнервена напоследък.. за понеделник имаме по история есе, изпитване и контролно... по география някакви шаблони дето изобщо няма да ми трябват а ми отнемат поне 1 час най-малко... и все такива едни работи дето само ми губят времето.. а тази година уж нямаше да ни закачат... нямало да ни пишат отсъствия.. ама даже и за пет минутки се правят на пет за четири и пишат... боли ме франзелата за вас, ще идвате на училище или ще пасете гъски... чудничко направо ни подреди и класната...
На събирането на класа ми за началото на годината бяхме 4 човека. Пихме ракия в неква кръчма и се изтипосахме в една дискотека в 22:30. Сервитьорките ни гледаха все едно сме с костюми за хелоуин.
^ ахахахаха :ДД
ах как обичам да ми пишат измислени оценки в мое отсъствие, тоя по ЧЕП пак е бил пиян и е писал е така нещата и мен ме е нацелил с 3ка, ама ще се разправям вече, ако заради него ми се обърка дипломата........
уф, другата седмица се очертава натоварена - понеделник проект, вторник контролно, сряда още 2 контролни..
нас ни успокояват с това, че "само до 15ти април" ще ни тормозят с проекти и тн, после да сме си учели спокойно за изпити бахахаха
те и нас уж ни успокояваха, че няма да ни натоварват за да си учи всеки за каквото му трябва.. ама на учители не вярвами то с право
![]()