- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Не знам как така са излезли датите, при положение ,че не е започнала кандидатстудентската кампания 2014-2015.
Тазгодишната предварителна сесия беше април месец, като заявления за нея се подаваха от 18.02 до 08.03.
А за редовната изпитна сесия до 23.05.
maDamn
Ако има някой от 1ЕГ във Варна нека да ми пише.
Установявам, че стереометрията определено повече ми допада от алгебрата. Да видим утре какво ще направя.
Историята пък ми взима здравето. Правителства, правителства, правителства, закони, вътрешни и външни политики... Нищо сложно, ама е супер суха тая материя.
имам тройка по математика на стереометрия, хаха класното ни е на 4ти декември и там трябва да се стегна, че..
по литература сме на Далчев, толкова са му прекрасни произведенията, глътка свеж въздух <3 а утре съм на театър на "Железният светилник". все повече се усеща, че ни е последна година заедно, никога класът не ни е бил толкова сплотен, много ме радва така атмосферата
Здравейте!
Хора, някой може ли да ми даде идеи за КАКВИ СМЕ НИЕ и КАКВИ ЩЕ СТАНЕМ, много спешно
Преди мразех стереометрията. Сега плача, за да се върне. Госпожата ми по математика преподава неща за 2ри курс студенти, без никаква подготовка.
връщам си думите назаад! :Д бяхме взели само прозорец и книгите тогава, затова ми се стори муцка, ама сега другите произведения.. оптимизъм лъха от тях, та чак те заслепява :Д
ох не знам, мен стереометрията си ме мъчи яко и само чакам да дойде вторият срок, когато ще е само преговор :д
Получих си студентската шапка; регистрирах се в ucas, и в момента си пиша personal statement.
Всички задачи и вътрешни оценявания са написани; остава ми есе по философия.
Започнах предговор по висша математика. Изпити имам 15 от 3ти февуари. Ще ги взема за 10 дни. И тей! Предговор, предговор и пак предговор! Трябва да опаткам материалите. :Д
Смених си решението, май ще кандидатствам славянска филология.
Лел. Тази математика я изоставих напълно, от месец и половина не съм решавал задачи, не съм достатъчно убеден че ще науча материала. Наскоро имахме проверка от инспектората по Литература, миналогодишния випуск извадиха прекалено високи оценки и са се породили съмнения във възможности на учениците, но ние доказахме че няма причини за съмнения(мхм) инспекторката каза че сме на по-високо ниво от най-елитните училища в областта. Аз бях сред най-изявените и съм доволен от себе си. Разсъждавахме върху Атанас Далчев(тоя човек е страдал от много тежка депресия май.)
Последно редактирано от TheNormalGuy : 11-21-2013 на 16:38
СУ. А госпожата преподава в ТУ и не знам защо си мисли, че трябва да ни води като на второкурсници.