.
Отговор в тема
Страница 34 от 91 ПървиПърви ... 243031323334353637384484 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 2259
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не знам как така са излезли датите, при положение ,че не е започнала кандидатстудентската кампания 2014-2015.
    Тазгодишната предварителна сесия беше април месец, като заявления за нея се подаваха от 18.02 до 08.03.
    А за редовната изпитна сесия до 23.05.
    maDamn

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ако има някой от 1ЕГ във Варна нека да ми пише.

Супер фен Аватара на paradosou
    Установявам, че стереометрията определено повече ми допада от алгебрата. Да видим утре какво ще направя .
    Историята пък ми взима здравето. Правителства, правителства, правителства, закони, вътрешни и външни политики... Нищо сложно, ама е супер суха тая материя.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Установявам, че стереометрията определено повече ми допада от алгебрата. Да видим утре какво ще направя .
    Историята пък ми взима здравето. Правителства, правителства, правителства, закони, вътрешни и външни политики... Нищо сложно, ама е супер суха тая материя.
    Докъде сте със стереометрията?

Супер фен Аватара на paradosou
    'Цилиндър' ще вземем следващия път.

Мега фен Аватара на Dagichka
    имам тройка по математика на стереометрия, хаха класното ни е на 4ти декември и там трябва да се стегна, че..
    по литература сме на Далчев, толкова са му прекрасни произведенията, глътка свеж въздух <3 а утре съм на театър на "Железният светилник". все повече се усеща, че ни е последна година заедно, никога класът не ни е бил толкова сплотен, много ме радва така атмосферата

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    по литература сме на Далчев, толкова са му прекрасни произведенията, глътка свеж въздух <3 а
    Ко?
    Не!

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ...все повече се усеща, че ни е последна година заедно, никога класът не ни е бил толкова сплотен, много ме радва така атмосферата
    Аз пък мога да кажа, че класът ни никога не е бил толкова разединен. Ужасно е, амаа...

Здравейте!
    Хора, някой може ли да ми даде идеи за КАКВИ СМЕ НИЕ и КАКВИ ЩЕ СТАНЕМ, много спешно

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Преди мразех стереометрията. Сега плача, за да се върне. Госпожата ми по математика преподава неща за 2ри курс студенти, без никаква подготовка.

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от elisanka Виж мнението
    Здравейте!
    Хора, някой може ли да ми даде идеи за КАКВИ СМЕ НИЕ и КАКВИ ЩЕ СТАНЕМ, много спешно
    есе ли трябва да пишеш?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Преди мразех стереометрията. Сега плача, за да се върне. Госпожата ми по математика преподава неща за 2ри курс студенти, без никаква подготовка.
    какво точно?

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ко?
    Не!

връщам си думите назаад! :Д бяхме взели само прозорец и книгите тогава, затова ми се стори муцка, ама сега другите произведения.. оптимизъм лъха от тях, та чак те заслепява :Д

ох не знам, мен стереометрията си ме мъчи яко и само чакам да дойде вторият срок, когато ще е само преговор :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Получих си студентската шапка; регистрирах се в ucas, и в момента си пиша personal statement.

Всички задачи и вътрешни оценявания са написани; остава ми есе по философия.

Започнах предговор по висша математика. Изпити имам 15 от 3ти февуари. Ще ги взема за 10 дни. И тей! Предговор, предговор и пак предговор! Трябва да опаткам материалите. :Д

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    какво точно?
    Не знам, не слушам и не се старая да съм запознат. Още при думите й: "А сега вашата класна ме помоли да ви запозная със следните неща, за да ви е по-лесно в университета..." и ми стана ясно.

Супер фен Аватара на Jaune
    Смених си решението, май ще кандидатствам славянска филология.

anonymous708973
    Guest
    Не знам, не слушам и не се старая да съм запознат. Още при думите й: "А сега вашата класна ме помоли да ви запозная със следните неща, за да ви е по-лесно в университета..." и ми стана ясно.
    Слушай, защото после горчиво ще съжаляваш!

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Лел. Тази математика я изоставих напълно, от месец и половина не съм решавал задачи, не съм достатъчно убеден че ще науча материала. Наскоро имахме проверка от инспектората по Литература, миналогодишния випуск извадиха прекалено високи оценки и са се породили съмнения във възможности на учениците, но ние доказахме че няма причини за съмнения(мхм) инспекторката каза че сме на по-високо ниво от най-елитните училища в областта. Аз бях сред най-изявените и съм доволен от себе си. Разсъждавахме върху Атанас Далчев(тоя човек е страдал от много тежка депресия май.)
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 11-21-2013 на 16:38

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Слушай, защото после горчиво ще съжаляваш!
    Е какво да слушам, ако искам да уча тези неща, ще отида в университет, където се преподават.

anonymous708973
    Guest
    МНОГО му е била тежка депресията на тоя човечец :д

Е какво да слушам, ако искам да уча тези неща, ще отида в университет, където се преподават.
    Дали? И аз така си мислех, ама не е съвсем така. Към кой университет се целиш?

СУ. А госпожата преподава в ТУ и не знам защо си мисли, че трябва да ни води като на второкурсници.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кво ще учиш в СУ?
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Получих си студентската шапка; регистрирах се в ucas, и в момента си пиша personal statement.
    Маги, на каква специалност си се спряла и избрала ли си си университетите вече?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Ще ти пиша на ЛС

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кво ще учиш в СУ?
    Сега идва иронията: Приложна математика или информационни системи или информатика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си