- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Днес бях при Диамандиева, направих теста и ми казаха, че веднага мога да започна да се подготвям за TOEFL. Утре сядам с нашите и си обсъждам вариантите занапред.
Имам чувството, че зам. директорката мрази целия випуск, друг мотив за всичките чудеса, които върши нямам.
Защото изпитът е много по-лесен, по-бързо излизат резултатите и се прави на компютър.
IELTS знам, че е доста лесен![]()
Мен лично много ме дразни форматът на Тойфел с тоя компютър и ми беше по-лесно да държа Ielts.
няма ли някой да кандидатства сериозна наука? или ще ставате адвокати или мениджъри.
Всеки както се ориентира и съответно - каквото му е по вкуса.
Какво е сериозна наука?
^ това е ужасно, да
казаха ни го още преди няколко дни
и миналата година имаше външно оценяване на дванадесетокласниците и май им писаха като текуща оценката от изпита
тези направо...откачалки
остави, че толкова ни натискат, имаме толкова много за учене, всеки даскал си мисли, че неговия предмет е най-важен, пък и това сега....пфффффффффффффффффф
явно имаме късмет
https://www.facebook.com/pages/Проти...ocation=stream
Последно редактирано от OoVasKoO : 12-06-2013 на 07:56
Аз... като си знам късмета, точно на мен ще се падне великата чест да бъда сред 30-те избрани за тая простотия с математиката. Това нещо е безсмислено. Да мотивираш един ученик в средата на учебната година да избира ДЗИ по математика. Защо?! На когото му е нужна оценката по математика и тая матура, ще си отиде и без такава "мотивация". Защо не направят и по всички други предмети едно външно оценяване... е, така, просто да ни мотивират и за тях.
Никакъв шанс да се справя с това.
Последно редактирано от JustaLittleKid : 12-06-2013 на 08:13
"Фундаменталните" науки - математика, физика, химия и т. н. И нещата произлизащи на тях, например информатика, енергетика, инженерните науки и прочие.
Всички искат да се занимават с право, мениджмънт и туризъм. В България, като няма хора, които да движат тая икономика на какво ще си мениджър?
Мен пък ми се вижда добра идея задължителен ДЗИ по математика.