- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Военноморското със специалност Мениджмънт на водният транспорт. Това беше ранното кандидатстване с мотивационно писмо, оценки от изминалата година, препоръки и грамоти.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
И аз бях така и все още съм супер развълнувана, не мога да повярваммммммммм
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
вчера получих някакво писмо от Ковънтри, ама не искам да го отварям.
Честито ^^
Пандичке, отваряй.
Не се притеснявай!![]()
*сън*
Честито!
на 17-ти имах класно по математика, госпожата ни е злато, но дано пак не се окажа с една прекрасна 3-ка. Чудя се дали изобщо да се пробвам за Великобритания, сякаш очаквам облаците да се разтворят, да слезе Господ и да каже какво да правя.
Пандичке,похвали се де!
Помня и аз миналата година по това време колко се вълнувах и мен като ме одобриха за Европеистиката.
maDamn
приета съм. хванала съм и стипендия. доволна съм от себе си, радвам се, но още ми е рано да реша окончателно дали искам да уча точно това. объркано ми е, ама това е заради разни обстоятелства около живота ми в момента.
Изредете се всички да честитите, все едно лек за рак са открили.
Нормално е когато някой е постигнал нещо да бъде поздравен .Независимо дали това нещо е малко и незначително или нещо голямо.
Става дума за елементарно възпитание а не мене кое ме боли или не .
наистина не е кой знае какво постижението (с риск да прозвуча нескромно го очаквах даже), но все пак ви благодаря! (=
^е нищо ненормално, кво се учудвате ? Правилата важат за всички
тея 50 лева след някоя друга година тя ще ги изкарва за около 10-15 мин. и директорa го е яд ^.^
Последно редактирано от pandabear : 12-19-2013 на 11:10