- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Как ще се задържи в България, тук ако искаш да се занимаваш с наука различна от информатика с 300 зора си намираш някаква работа на минимална заплата, а после работодателят ти ти натяква как трябва да се радваш, че изобщо работиш.
Винаги са ми били супер противни училища, които не правят абсолютно нищо за талантливите си деца. Ако ми бяха взели мизерната стипендия от 21 лв, защото съм се подготвяла за някакво състезание или интервю свързано с образованието ми само щях да им се изсмея. Явно не случайно доста казанлъчани учеха при нас.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Като възпитаник на Тео, си представям какви усилия е положило момичето за да стигне до нивото на което е. Пълен фарс е всичко това със стипендията. Убеден съм, че момичето не е за 50те лева, но самия факт, че не и дават стипендия, е жалък. Може да бъдете сигурни, че училището е получило много пари благодарение на нейните медали. Знам само за един българин със толкова медали от международни. Който ми каже, че това не е нищо особено само ще му се изсмея. Общо взето комунизма на места си стои.
Баща ти
Естественно че честитя от възпитание . Едва ли на някой във форума му пука кой къде е приет и дали въобще е приет някъде .
Да ни е честита ваканцията!
Весело изкарване на празниците, много щастие и усмивки.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тая година няма завършващи звезди кат кака ви Хармаяни ?
Честита ни ваканция! ^^
Само дето нещата с класа вървят към все по - зле. Просто от 27 човека трябва да останем 11 човека, за да има нормални часове. Отделно като характери са МЕГА зле.
Здравейте на всички, за първи път пиша в темата, но искам да кажа, че тази година и аз съм 12 клас ;D
Искам да Ви се похваля ;d... приет съм във ВВМУ със специалност ИКТМИ. Бях приет също и със специалност "Корабоводене", но избрах тази, понеже информационните технологии повече ме влекат, както и хардуер, електроника и т.н. В "Корабоводенето" видях само едно голямо учене на теория, с лека практика и цял живот губене на време за семейството и приятелите.
Искам да пожелая на всички Ви весели празници и щастлива Нова година![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Честита ваканция и от мен! (нищо, че аз след 30 минути трябва да изляза на студа, за да отида на курсовете по история..)
Аз до 30 ще гледам да науча и напиша, квото имам, щото след това се махам от София ии чао на всичко :Д
оп, една олимпиада по литература праснах аз...
темата ни беше: Деструкция и съзидание като естетически концепт в поемата "Септември" (ЛИС)
имаше и тема за есе, Гняв и власт
писах ЛИС де. бе горе-долу съм доволна. 12 страници
Ще се пробвам за University of Central Lancashire, University of Manchester, SOAS в Лондон, University of Edinburgh. И да не се получат нещата ще знам, че съм опитала.
-
Някой друг ще ходи ли на олимпиада по история?
University of Edinburgh?
С какво ще кандидатстваш там?