- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Хич не влизам във форума от известно време. Реших да мина да се отчета.
Външното оценяване по математика мина безаварийно - фасулско беше, даже няма да коментирам. Срока ще завърша отлично предполагам. Сега чакам на четвърти втория кръг на олимпиадата по БЕЛ и така. Решавам си задачките и времето си върви...
Някой , който ще кандидатства Психология в Софийски , моля да ми пише .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Остави ми 4 по математика. От една страна знам, че са ми за толкова знанията, но от друга се бунтувам вътрешно как може една да има 5 при положение, че е по - тъпа от чехъла ми, най - нагло си преписваше цял срок и грам не уважава никой.
Класната ни е бясна и я разбирам напълно. Днес цялото училище чу как тръшна вратата.
Искам да си взема сертификата и да ми е вече зад гърба ^^
Някой има ли на матура по английски? А за ТУ Варна/София?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
как върви подготовката ви за матурите? Как се подготвяте( тези, които сами се подготвят) всеки ден ли решавате тестове? Аз нещо много бавно вървя последно време, трудно ми е да комбинирам БЕЛ, АЕ(матура) и мат( за кси) и не успявам в един ден да реша тестове например и по трите предмета
Още не съм започнала да правя тестове по БЕЛ, в момента съм съсредоточена да си изкарам оценките за срока. Иначе по АЕ няма да се подготвям много, знам колко ще изкарам и без да правя нещо кой знае какво. От друга страна по БЕЛ ще се стягам сериозно, че имам пропуски от минали години.
Иначе и аз по А.Е. ще правя матура.
*сън*
С какво и къде ще кандидатствате ?
maDamn
Инженерен дизайн, Варна и София. За матурата по английски се подготвям сама, смятам, че ще се справя и без уроци, идва ми отвътре и на пробната имах 4.72, а реално не съм учила. Трябва обаче да се напъна и да седна да правя упражнения, много ми куцат трансформациите, а са важни.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
С испански език, но се двоумя дали да се пробвам ...
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Нищо няма да изгубиш...освен едни 30лв, ама те съветвам да опиташ.
maDamn
Матура по Физика за ТУ. Там практически мога да влезна всичко, тъй като на матурата по физка ще имам много добра оценка.
Като специалности ме кефят Телекомуникации, Електроника или Компютърни системи и технологии..
С изпити по математика в СУ. Там ще пробвам Приложна математика, информационни системи или информатика.
Още не знам в какъв ред ще ги подредя. За матурата по физика се подготвям, но лошото е, че математиката не съм я погледнал.
А няма ли някаква врътка като в СУ - там коефициентът при матура е по-нисък от коефициента при изпит?
Аз съм или славянска филология /ще държа и по литература, и по АЕ, но се надявам на литературата/, или книгоиздаване.
Днес ми е класното по стереометрия и ще валят двойки яко... бах'ти тъпия предмет. Просто не мога да не се оплача. :Д
Много, много гадна ми беше тая стереометрия!
Аз ще кандидатствам в Дания(Service Hospitality Management/+ още една, която забравих как точно се казваше) и Холандия (Asian Trade Managament). В момента мисля за още две други специалности, но съм твърдо за тези и 100% ще присъстват в 6-те(или бяха 7 - не помня) ми желания, на които имам право.
*сън*
окей, може би аз съм афектирана още от случая, ама.. според вас нормално ли е по даден предмет да имам една 3ка (която ми е написана докато аз съм отсъствала и без да съм се чупила от контролно тогава, че да кажеш да е служебна..), после две изкарани 6тици и последните дни се бях подготвила с едни въпросчета развити, както тоя искаше, накрая да не иска да ме изпита и да ми пише 5 за срока? де*а и алкохолика долен, много тъпо ми стана.
още ме оформят по другите специални предмети, но засега в най-лошия случай ще съм 5.50...
тъжното е, че един от класа който не може да каже на английски "здравей, аз съм еди-си-кой и съм от България" има също 5. а друго другарче, което мина на областен кръг на олимпиадата по ае има 3ка. това ме вбесява - неадекватното оценяване, иначе нямаше да мрънкам ;д
по математика имам 4 за срока, което вече си е тъжно хаха