.
Отговор в тема
Страница 56 от 91 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2259
    Мега фен Аватара на Colouring
    Ей, браво на вас! Честито на приетите.
    Някой днеска беше ли на олимпиадата по БЕЛ? Този Далчев ме преследва от първия кръг още. А как не го харесвам хич! Ама писах де, около 7 страници без малко. Доволна съм от себе си.

Супер фен Аватара на Jaune
    Аз бях. Хем се надявах на Далчев, хем не съм супер доволна. На национален едва ли ще мина, ама нейсе. Колкото можах - направих. 8 страници. :Д Но по-благодатно от това нямаше да се падне така или иначе.

JustaLittleKid
    Guest
    PARTY PARTY PARTY!

With reference to your application for a student position at The Hague University of Applied Sciences, we are
    pleased to inform you that we have agreed to accept you to one of our bachelor programmes for the academic
    year 2014-2015 on the following conditions...

Честито на DisappointedDreamer за изпитите, стискам палци да оправиш и висшата математика ) , както и на приетите! /Май май в Холандия много хора се събираме хах...успех с взимането на диплома и изпълнението на другите условия, колеги /

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Честито на приетите!

Аз си взех 5 от 15-те изпита. В петък ми е най-гадния, по висша математика. Грр! Взема ли него, съм велика
    Какво учите по висша математика, Маги?

Бтв, много ми е непонятно как пишете по няколко специалност, какъв е смисълът?
    Вярно, че е повечко зор да се кандидатства в няколко университета, говоря за България, щото всеки е с отделни изисквания и изпити, ама... като искате едно определено нещо, защо пишете и други?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    О, аз приключих с ученето по висша още в 11-ти клас. Тая година само преговор.

Иначе:

Statistics and Probability (Possoin distribution, Normal Distribution, Binomial distribution, Combinations and Permutations)
    Calculus - Differentiation; Integration - by parts, standard forms, u substitution, area/volume, etc)
    Differential equations - first and second order
    Complex numbers - Euler's and De Moivre's theorems
    Trigonometry
    Algebra
    Vector geometry in 2D and 3D
    Sequences and series - Mclauren series
    Sets and relations
    Limits - l'hopital

http://www.lyska.net/src/tiedostot/I...l_syllabus.pdf

абе, ето :Д

edit: Сега като се замисля е доста материал взет за по-малко от година.

Infinite series, recursive series, Binomial theorem (expansion), Proof by Mathematical induction, Row reduction, Graphs of functions, transformations of functions, vertical and horizontal asympototes, Factor Theorem, Remainder Theorem, Polynomials, Logarithms and surds, Circular functions, measure of angles, sector and segment area, arc length, reciprocal trigonometric functions, trigonometric identities, exact values of sin, cos and tan.

blablabla
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-04-2014 на 15:44

Хора помогнете ми да реша Toefl или IELTS, кой е по-добрия вариант

Голям фен Аватара на joannalof
    Моите дни минават в решаване на задачи За матура по БЕЛ явно ще уча след като ми минат предварителните,сега не ми е до това.С училището смятам да приключа до началото на март - не знам как,но ще трябва да ги изкарам тия оценки.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на Jaune
    Училището отпуска по 5 дни на всички, които ще държат IELTS/TOEFL, за да "учат за изпити". Но на нас, простосмъртните, които ще си останем в България и, държа да подчертая, влизаме 10 пъти по-трудно - не дава...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега си видях успеха - 5,66... всички са 6 без математиката.
    Понеделник: Свят и личност, География и икономика, География и икономика, Английски език, Бълг. ез. и литература, Бълг. ез. и литература, Физическо възп. и спорт. Имам чувството, че нарочно са ни сложили СиЛ като първи, защото от Географията сме освободени и ни се събираше една чудна почивка. Поне ФВС ми е последен и мога да не присъствам.

Това ставане в шест и половина още от втория ден ме мъчи супер много. :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^аз ставам 5:45 и засега си ми е екстра, даже осъзнах, че рано сутрин имам повече енергия :Д
    другата седмица контролно на Йовков, предаване на проект по ЧЕП минимум 8 страници, по-следващата както и госпожата вика "масивно контролно" по картография на супер много материя и оттам почват само проекти.. :Д

Знам, че далеч не съм тази, която става най-рано, но все пак ме мъчи. :Д Иначе и аз предпочитам определено първа смяна.
    Ох, утре проект трябва да предавам. Понеделник контролна по математика, сряда по география, за другата седмица имам и таблица по история, изпитване по немски, четвъртък контролна по ЗИП-математика ииии някъде между всички тия контролна на Йовков, но не знам кой ден точно. Куул!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз ставам 6:30 и то за да закуся. Нека ви е гадно

Супер фен Аватара на tonssy
    Аз ставам в 6 именно за да имам време да закуся, хаха.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз ставам в 7, 7:28 съм в даскало.
    Яко е да живееш на 1 минута от него.
    Не знам в бъдеще как ще живея, както не мога да се събуждам и сама. :/
    Много си обичам баба. И манджите и обичам.. не знам какво ще правя като се махна от вкъщи..
    *сън*

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от Carter3 Виж мнението
    Хора помогнете ми да реша Toefl или IELTS, кой е по-добрия вариант
    http://myessexadventure.blogspot.com/

Тези холандци ще ме побъркат! Уж ми пратиха писмо, с което ми казват, че съм приета, само трябва да взема Advanced, сега пък ми пратиха още едно, в което искат да попълня някаква форма за чужденци, относно мотивация, персонални качества и т.н.
    Почвам да се чудя чели ли са въобще мотивационното ми писмо? O.o

Че и някакво онлайн оценяване на английския ми. Ох.... не мога вече..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мен, разбира се, ме изкараха малоумна, че съм решила да следвам нещо друго. И това в сравнение с хора, които не знаят каква да им е втората матура, а за университет да не говорим. Не знам какво толкова ѝ пречи на госпожата по английски, че съм отишла на курс, който е организиран от университет и си има график, че веднага отсече, че не се подготвям за сертификат. И като ми рече, че съм си съм избрала много предмети за учене... 'щото като учех И по история беше песен. Събота си отивам, вземам си сертификата и толкова. Без обяснения, че какво, че що. Много лоша шега ми направи това, че се обяснявах на хората.
    И след като си излях мъката... програмата ни е по - гадна в сравнение с 1 срок. Учителите се заканиха, че ще пишат отсъствия. По Свят и личност отново ще ни разкаже играта. Предварителните матури ще са през пролетната ваканция. Рай.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Въпрос за кандидатстващи във Великобритания, ако има. Получихте ли вече отговори от университети?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Официално само от University of Manchester, но получавам писма от тях и UCLAN.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Връщам се от изпит. Паднаха се благодатни теми. Сега чакам резултатите и ако се класирам ще ме пуснат на С1.

Супер фен Аватара на paradosou
    Доволни ли сте от резултатите от областния кръг по литература ?

От училище са ме оценили на 6.00, но от София резултатите още не са пристигнали. Могат и да ме резнат, не знам.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Като заговорихте за ранно ставане, аз по принцип ставам в 6:40, но от както дойде новата година, не съм влизал в първи час, често пропускам втори и после като цъфна в даскало след 4/5 час ми всички от класа се изнасят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си