- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
А така, цъкайте на тая игра, пък после кой ще взима изпити и матури ?![]()
maDamn
Здравейкъде си се насочила с матурата по биология?
На flappy bird рекорда ми е 7
Имам да върша толкова неща, а изобщо нямам желание. Искам да си уча за изпита ПЪК :/
Хех, оказа се, че от университета ми в Утрехт ми искат IELTS 6, а не 6.5, което е яко ^^
Здравейте!Реших и аз да се включа.
Матура - География
И мисля да кандидатствам във ВТУ с туризъм,МИО или маркетинг..Някой друг във ВТУ?Да драска![]()
Последно редактирано от ivankru : 03-04-2014 на 15:39
Пф, страшно взе да става вече. :Д На нас пробните матури са ни последната седмица от месеца. Казвам го за 10 път сигурно, ама хич не поглеждам по БЕЛ, а трябвааа.. От миналата година имам доста бели петна (Дебелянов, например. Харесвам го много като писател, ама не съм много навътре в нещата, които сме учили от него :Д). И тренинг с тестове ми липсва. Абе.. май-май няма да отида много подготвена на тая матура по български. Нещо не ми се занимава с тоя предмет тая година :Д Иначе пък, за изненада на всички, включително и на мен самата, съм класирана на национално. ^^ Само дето се чудя дали да ходя още...
Малко оффтопик :
има ли някой за Славянска филология в Софийски ?
И успех на всички кандидат-студенти : )
На 10 ще попълваме заявленията за матурите. Засега ще сме 5 момичета от випуска със сини рокли, което предизвика нервни изблици при някои. Аз не си го слагам толкова на сърце, 22 момичета сме в клас, толкова ще може да се наредим, че да не бие на очи.
В понеделник предавам първи етап от проекта по СиВ, писна ми да гледам цени на тоалетни, столове и фикуси.![]()
^Хахаха.. това с роклите ме уби. :Д То и при нас може да е същото де, не знам, не се меся много-много по тия въпроси аз. :Д
Сега се сетих, абе платихте ли бала и колко ви излиза ресторанта, украсата и т.н. Общо взето всичко?
Забравих вече ама май беше 120 беше всичкото заедно с транспорта.
И разбира се, че през март ще ни наблъскат всичките проекти, презентации и друго. Не е като да имаме предварителни за които да учим. :#
^Хаха, коя част те шокира, "пари за дипломи" ли? Не знам, така ни го обясни класната. По-скоро за залата са (Аулата на СУ), но все пак... 1 АЕГ не може да отдели средства за това, елит.
Освен това, не знам какъв е наемът на това помещение, обаче 200 ученици по 30 лв... 6 000 лв. o.O
На нас абсолютно всичко ни е около 80 и нещо-90лв, като нашият клас си го оскъпихме специално с около 15лв. на човек, защото викаме професионален фотограф. Следователно на другите е по-евтино.
Дискотека 100лв! Ох, добре, че не. :Д В смисъл, тука повечето си остават абсолютно до края на бала в ресторанта, сиреч до сутринта. Няма мърдане. :Д И така е по-добре.
maDamn
Ами да, и аз така си мисля.
А, забравих и фотографите, обаче изобщо не се сещам те колко пари искаха. :Д
Приеха ме в Абърдийн.International Relations and Legal studies
на нас ни излезе 150лв за хотела, после не мисля да ходя на дискотека, най-вероятно домашно парти :Д
за изпращането сме на ресторант с класния, по 40 кинта и там..
за професионален фотограф още не сме се разбрали, поне годишник няма да имаме, излишни 50лв щяха да са..
ох, до края на март ще гледам да си избутам всичките курсови и да се стягам за матурите, че ох.