.
Отговор в тема
Страница 62 от 91 ПървиПърви ... 125258596061626364656672 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2259
    Мега фен Аватара на OoVasKoO
    В Софийския с какво ще кандидатстваш?

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Икономика и финанси, от тази година са я пуснали
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Деба, всички искат да менажират и управляват несъществуващи фирми.

След като "всички" го искат това, значи има защо. Друг е въпросът дали всички са подходящи за това
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Здравейте Някой има ли попълнени темите в тетрадката по Свят и Личност, трябват ми от 63 до 82 стр.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Икономическите специалности не са връхна сила в СУ...
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Икономическите специалности не са връхна сила в СУ...
    Така е, и все пак искам нещо икономически-насочено и не ми коства нищо да пробвам. Все пак ще кандидатствам и в УНСС-то , а и двете са ми по-скоро като план Б, ако нещата в Дания не се получат

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ох, много ми е притеснено, другата седмица имам пробна по БЕЛ и госпожата заплашва, че който не изкара над 4 и 50 няма да го допусне до истинската матура =.= сигурно ще си изкарам поне една стабилна петица, стига интерпретацията да не е тъпа тема, ама все пак такива ултиматуми да ни поставя не е яко

имам да преписвам половин учебник до петък по фирмен мениджмънт, остават ми към 3 теми ама пак не са малко предвид колко са дълги
    само с глупости ни занимават
    и дипломната ми работа трябва да я избутам
    просто нямам търпение всички тия простотии да приключат и да се отдам да рисуването, това ми е най-важното ><
    nigga stole my bike

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Здравейте Някой има ли попълнени темите в тетрадката по Свят и Личност, трябват ми от 63 до 82 стр.
    Тетрадка по Свят и личност, wut da?

Тази седмица изобщо не ходих на училище. След "ваканцията" трябва да направя контролно по математика и класното по френски, хах. В понеделник пък ми е Speaking-ът, а в събота - останалата част от IELTS-а. Притеснено ми е :Д

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз няма да ходя на пробна матура по БЕЛ. Имам си тестове, решавам си. Съчинението, освен ако не е някоя гадна тема, ще се оправя и с него. Лошото е, че моята учителка по БЕЛ е ужасна. Сигурна съм, че ще изкарам 6 на матурата - колко по-високо от 5,50 ще е, не знам, но тя със сигурност не би ми писала и 4, гаднярка.
    И само аз ли се дразня, че от даскалските деца и внуци искат най-много усилия и постижения? Постоянно ни сравняват с родителите ни, братя, сестри, баби, дядовци, някакви репутации на хора до девето коляно, айш! Идва ми отвътре да ги.. всъщност много неща ми идват, ама няма.

По английски очаквам пробна матура в близките 1-2 седмици. Там се надявам за над 5,70.
    Трябва да направя проекта по Астрономия и съм оформена. Едно изпитване по История, География и съм оформена и по тях. Остават само лесните предмети и всичко е тип-топ. Само дано не решат да се ебават с нас, че ще стане лошо.. нямам желание да си прецаквам успеха, дано никой не се заяжда от тук нататък.
    *сън*

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Аз почти не ходя на училище вече. Изцяло в нас си се подготвям и ходя само за оформяне, Бел и математика. Този четвъртък имаме пробна по бел и се надявам на хубава оценка, а на 13-ти имам предварителен по английски в Търново. Някой друг от форума ще ходи ли? Как се готвите- с уроци или сами?
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Хора,как се справяте с припомнянето на произведенията по български? Аз имам чувството,че така ще се издъня,че ще ми хареса...Отделно пиша теми по география ииииииииииииии :@
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

JustaLittleKid
    Guest
    На пробна матура №3 по БЕЛ (от уроците) имам 5,85 ^_^ Можеше да бъде повече, но съм доволна, при положение, че не съм се подготвяла кой знае колко :Д

5.85 е много добре, браво! Иначе и аз не се подготвям още нито по бг, нито по литература. А в четвъртък ни е пробната. Даскалото ни май се изгаври с нас и изглежда, че няма да имаме пробна на предмета по избор. Само ние ли сме или има и още?

нье, и при нас е същото, за сметка на тва правим пробни по математика на профила

Е и ние правим пробни по профила и отделно си имам аз 2 книжки, ама все пак е друга атмосферата. И ти ли ще си на матура по математика?

Да, и аз, искам поне 95/100 на матурата.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    След като "всички" го искат това, значи има защо. Друг е въпросът дали всички са подходящи за това
    Да, щото не обичат да мислят, а следват мнението, че това е перспективно и доходоносно.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Ох, много ми е притеснено, другата седмица имам пробна по БЕЛ и госпожата заплашва, че който не изкара над 4 и 50 няма да го допусне до истинската матура
    Няма как да го направи, chill!
    Иначе съм убедена,че и със затворени очи повечето ще изкарате над 5
    maDamn

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Идат пробни матури, аз още не съм бутвал нищичко след трескавото учене за предварителните в УНСС Изобщо и не мисля да уча особено по БЕЛ засега, да видя как ще се справя ей така от обща култура и слушане в час от 1вия срок и мин година, че 2рия много много не се вясвам. И да друго си е да те хване тръпката за бала още от февруари За оформяне не ми се говори, че имам да правя някакъв си проект по Свят и личност, отделно по история реферат + 2-3 класни работи... Тъпо ми стана, че миналата седмица направих последното си контролно по математика в училище Не съм си го и помислял, че така ще стане, но уви...

JustaLittleKid
    Guest
    Утре, утре, утреее! Утре ми е Speaking-ът, много ми е притесненоо :S

Аз чакам отговор от University of Edinburgh, Normandy Business School, Grenoble School of Management и Universität Mannheim, като се надявам най-вече за последния... съществуваше вариант и за Дания - University of Copenhagen и Aаrhus University, но след като научих какъв е климата там - не минава ден без да завали, сиво и мрачно, просто ме отказа... Та, ако нищо не стане почти съм с единия крак в УНСС, другаде в БГ не бих кандидатствал и добре, че записах мин година IELTS, a не TOEFL, че сега щеше да съм на тръни Иначе втората матура - английски.. Взех си симпатичен костюм, първия който премерих, всъщност се оказа и този, с който ще дефилирам + обувки, риза, вратовръзка - май всичко е тамън успех на всички и КОЙ КАЗААА !!!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Абе всеки казва, че матурата по бел от обща култура се взема, но имам чувството, че колкото повече чета, толкова повече ги омесвам нещата и накрая нищо няма да направя... Айде бе не се ли появи някой за пробната в Търново по английски на 13-ти?
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Аз чакам отговор от University of Edinburgh, Normandy Business School, Grenoble School of Management и Universität Mannheim, като се надявам най-вече за последния... съществуваше вариант и за Дания - University of Copenhagen и Aаrhus University, но след като научих какъв е климата там - не минава ден без да завали, сиво и мрачно, просто ме отказа...
    Абе то и в Шотландия не се вижда слънцето често. Иначе успех, добри унита си подбрал, специално за Mannheim съм чувал добри отзиви.

Е то от обща култура ще вземеш само тестовата част - за есето/съчинението се иска да ти дойде просветлението и да те окрили музата с малко повече баластра Но поне за пробната матура съм решил да го карам на прима виста без подготовка да видя тая сабя кво ще покаже :SS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си