- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Току-що се прибрах след пробна по биология. Очаквах нещо по-сложно. Започнахме в 8, а аз приключих в 8:50 :Д
Последно редактирано от pandabear : 04-04-2014 на 08:31
Аз ли съм най-големият карък бе.... Бъбречна криза съпроводена с нисък хемоглобин ден преди пробната по БЕЛ и пишках по-често и от бременните...Ама какво да се прави поне си прочетох книжката... сега следва предварителния за ВТУ.. дано преди него не взема да се гътна
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Днес мина и нашата пробна по БЕЛ. Теста като цяло си беше ОК, но темата нещо не ми допадна.... Шибил![]()
оле Шибил е от доста лесните...
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Ух, много се притесняваам за утрешния изпит. Най-голямото ми притеснение е Writing-ът, защото това почти не съм го упражнявала и изобщо не се вмествам във времевите граници. Listening-ът и Reading-ът са ми добре, направих 10-ина теста и резултатите ми варират от 35/40 до 40/40, тоест Band 7,5-9. Ако се справя така на истинския изпит, би било повече от чудесно, защото ще компенсира Speaking и Writing. <3 Ох, ох. Стискайте ми палци!
^Дааа.
Разбрах с малко закъснение. Защото - представи си! - нашата преподавателка (Праматарова) лекичко е пропуснала да спомене това, защото матурата се организира от другата учителка по БЕЛ.
Сaмо без притеснение, кaквото ти хрумне кaто идея зa есето го пишеш и оттaм нaсетне мисълтa ще си потече .. Aз кaто се явих сaмо listeninga оплескaх с 6.5 другото 7.5, 8.5 и 9. Опитaй се есето дa е грaбвaщо от първото изречение, с мaлко по-рaзчупенa лексикa, a не строго по прaвилaтaЩе се спрaвиш все пaк, то товa е сценичнaтa трескa, инaче не е интересно
На IELTS-а нз как са временните ограничения, но на TOEFL-a са съответно 20 и 30 минути. Освен, че ми успях да си напиша есетата, успях да си ги проверя, че и още една минута ми остана. Не трябва да се притесняваш, най-важното е да си спокойна и да не се панираш. Всичко ще бъде наред ^^
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Благодаря ви ^_^ Надявам се наистина да сте прави, хаха, на мен ми трябва 6, което... много трябва да съм зле, за да не го постигна. :Д
По принцип имам 20 и 40 минути съответно за Task 1 и Task 2, обаче аз много се мотая :Д :Д
И моята пробна по БЕЛ мина, падна се "Железният светилник". Мисля, че доста добре се справих, но не бързам със заключенията.
моята пробна е на 23-ти.
Нещо ме тресна страшен мързел..![]()
Биологията миналата година беше много лесна...
По принцип езиците са на елементарно ниво.
maDamn
Уф, мина. По мое мнение - прилично.
Със сигурност имам поне една грешка на Listening-а, защото съм написала едната дума грешно и чак сега го осъзнах :Д И не ми остана време да си допиша последното изречение на Task 2 / Writing. Не съм броила думите, но мисля, че покрих изискванията. Иначе за Reading-а очаквам максимум 2-3 грешки, че и по-малко. Ой, ой. Хайде да идва сега 18.04. :Д
Ама много ме е яд за тази думичка, площад - squire... вместо square. :Д :Д