.
Отговор в тема
Страница 73 от 91 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2259
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вероятно, предложиха ни бала да го пишат като частно парти и така да се разреши, отделно Портних можело да издаде заповед, но не знам какво е станало.
    И вода да ни сложат, все ми е едно, и без това не пия.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вярно ли абитуриентите на 24-ти ще празнувате без алкохол? о.О
    Ние се водим на частно парти и имаме разрешение от кмета да употребяваме алкохол.
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Ти сериозно ли мислиш, че някой може да ни спре? Особено пък избори някакви. Дори и да не ни бяха разрешили алкохол в ресторанта, ние щяхме да си вкарахме. А пък от ресторанта си казаха, че всичко ще си е точно с алкохол и т.н.

Утре ми е изпращането. Май ще вали. Съжалявам горките момичета с прически, гримове и т.н.

Иначе аз най-много предпочитам Далчев и Димов. Елин Пелин също не е лош.
    Нали се сещаш, че не се продава, така че евентуално ще разполагате само с домашни запаси.

Иначе хитро сте го решили въпроса с кмета

Мега фен Аватара на Dagichka
    ние сме баш на 25-ти и ще си имаме алкохол :Д изпращането е утре, дават го максимум 10 градуса и дъжд, екстра..
    аз предпочитам Йовков, Пелин, Алеко, Димов, Смирненски, Далчев или Багряна :д абе всичко друго освен Ботев и Вазов общо взето..

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    И 23-и е ден. Можем да си купим алкохола тогава. А и домашни запаси да се иска. Вярно, че не обичам ракия, но в краен случай Но така или иначе до това няма да се стигне.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    мале, завиждам ви.
    на мен ми остават още 4 изпита, два от които са днес.

11 съм писала, последните 8 от които бяха вчера и онзи ден. Вчера буквално колапсирах, не можех да се движа, поспах си в даскало. Един малък ужас е, а имам съученици, които вече са готови с изпитите си и нямаха толкова на брой...

Днес ме чакат трети 3 часов изпит по история, включват 3 есета на различни теми + висша математика, последен 3-ти изпит. И ще съм официално готова с тези предмети. Нямам търпение, но не знам как ще избутам деня.

ебати.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Ти сериозно ли мислиш, че някой може да ни спре? Особено пък избори някакви. Дори и да не ни бяха разрешили алкохол в ресторанта, ние щяхме да си вкарахме. А пък от ресторанта си казаха, че всичко ще си е точно с алкохол и т.н.
    Именно. :Д Няма как да стане това.

Град
    София, България
    13/15 взетиииииииии!!!

Днеска се напихме по тоя повод, утре пак хахаха! ооох!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Маги,идол си ми ! Много ме кефиш!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Маги,идол си ми ! Много ме кефиш!
    йъп.

ох днеска само си почивам и решавам стари матури, пък ще видим на реалната какво ще направя :Д вчера ми беше изпращането, беше готинко, не мислех, че ще се кефя да викам и броя до 12, ама го правих.. то един като тръгне ии.. обичам си момчетата от класа, ей, добре че попаднах на такъв клас с 20 говеда вътре и само 7 женски (с които през тези 5 години се изпокарахме 54752 пъти и само с една си останах истинска приятелка :Д) вчера на ресторанта като ми се прияде шоколад, а още не беше време за десерта.. глей как 3ма мъжаги ме подкрепят да ходя с токчетата по разбитите софийски плочки и да търсим денонощен магазин, за да ми купят шоколад <3
    вие в кои училища сте? някой случайно в нгдек или 54 СОУ?

Град
    София, България
    Прекалено милиии сте! Надявам се изпращането ви да е било прекрасно и запомнящо се

2 изпита останаха! Вечеее му се вижда края :Д

Ох, днес имах планове да преговарям Дебелянов и Вапцаров, но след като се прибрах в 5 сутринта и спах до 5 следобяд, това се оказа мисия невъзможна. Хората, на които изпращането им беше вчера как изкарахте?

DissapointedDreamer, успех и на оставащите 2 изпита, но след като си изкарала 13, още 2 са нищо.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Пях на випуска "Дъждовете на Кастамир", те взеха, че се зарадваха.
    Но се радвам, че отидих, една голяма част от хората, които исках да са там ги нямаше, но пак си прекарах добре.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    някой случайно в нгдек или 54 СОУ?
    в 54-то съм по БЕЛ

то тва е на майната си :с (поне за мен де, в дружба съм) :д
    сега препрочитам христоматията, че ако има даден цитат забутан да кажа от кое стихотворение е.. хич ме няма там :д

Мега фен Аватара на pandabear
    и аз съм в дружба :Д
    коя зала си?
    Последно редактирано от pandabear : 05-17-2014 на 13:14

Супер фен Аватара на tireheb
    неска сте абетьоремти
    утре вече безработни
    баси, как лети животът

Мега фен Аватара на Colouring
    Само да не се падне роман. Дано, дано, дано, дано не!

Аз пък искам "Тютюн".

мен ми е малко притеснено как да пиша съчинение на роман, айде на другите мога да цитирам, да викам тук се използва анафора и ала бала, ама такива дълги текстове.. :д
    пандичке, не помня май в 5-та, ама аз съм там по английки :Д

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Хора аз съчинение не знам как се пише вие тука ала бала туй оний ще пиша. Не шегувам се ама сега 12ти клас като ни смениха преподавателя по БЕЛ, нищо не знам. Не съм и сядал да уча. Дано поне 3.5 да изкарам на матурата. Чудя се дали да пиша ЛИС или ЕСЕ. То което и да избера, все някви глупости по текста сиг ще пиша.... Та*ак раута
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Путки майни и двете ми матури са в едно училище, и то е на 10 минути пеш от нас!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абе училищата не се ли разбираха на 20-ти? Аз хубаво мобилизирах баща си да ме закара, но се надявам да се падна в близките.

Здравейте, много ще съм ви благодарна ако някой ми помогне със запетайките и няколко въпроса по български език.

1) В кое изречение НЕ е допусната пунктуационна грешка?

А) Романтичният дух на музиката му отразява, както стила на епохата, така и душевната същност, чувствата и мислите на
    един деликатен, раним човек.
    Б) Изтръпна, щом наблизо се чу шум, ала скоро видя кучето си, което се примъкна към него.
    В) Видях моя учител под влияние, на когото изградих интерес към изобразителното изкуство.
    Г)Нашата къща в селото беше далече, затова когато стигнахме до нея, всички бяха уморени.

2) В кой ред фразеологичните словосъчетания НЕ са синоними?
    А) вадя на показ-изваждам наяве
    Б) гоня вятъра - нося в решето вода за жадните
    В) извадя от релсите - извадя от търпение
    Г) плъзгам се по наклонена плоскост - плъзгам се по повърхността

3) В кое изречение НЕ е допусната лексикална грешка?
    А) Поздравления за юбилея поднесе и заместник-лекторът на университета.
    Б) В морската градина на града се учеща ласката на морския бриз.
    В) За съжаление, неразрешими проблеми доведоха до срив в отношенията им.

4) В кое изречение НЕ е допусната пунктуационна грешка?
    А) Стресът от напрежението изчезва като по чудо, ако не му обръщаш внимание.
    Б) Десертното грозде се съхранява в специални помещения като те се дезинфекцират с варов разтвор, за да се предотвратят евентуални зарази.
    В) Листата на маковете се отварят, само когато са огрени от слънцето, а вечер се затварят.
    Г) Борбена, упорита и изпълнена с желание за успех тя си постави за цел да успее при всички положения.

5) В кое изречени НЕ е допусната пунктуационна грешка?
    А) Но, от друга страна, нито в дълбока древност, нито по-късно са можели да предполагат постиженията от потомците.
    Б) Нашата къща в селото беше далече, затова когато стигнахме до нея, всички бяха уморени.
    В) Изведнъж се обърна, може би, да се убеди окончателно, че момчето си е тръгнало.
    Г) Всъщност, колко са хората, които ще заминат за конференцията, ще се уточни допълнително.

ее късметлии :с то принципно тая "томбола" се прави така, че да те забутат на другия край на софия от адреса ти на местоживеене с цел уж да не познаваш никой и да нямаш връзки :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си