- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Само аз ли някакви никакви точки на есето по английски?
Не знам, като направя сметката, излиза че имам не повече от 8 точки на есето, а се старах да е без граматични(това ми е най-слабото място) и правописни грешки, между всеки параграф да има един празен ред, спазих си и обема. Би трябвало да се радвам, че имам Много Добър, но вместо това ме е яд.
Браво за хубавите резултати, момчета и момичета!![]()
ОООо йеееааа give me five ... неочаквано просто, че дори повече и от пробнata по БЕЛ имам, по английски съм се изложил донякъде, та както и да е![]()
Български език и литература
85 точки (Отличен 5.72)
Английски
74.5 точки (Мн. добър 5.36)
Ами официално минахме, вече се гордеем със завършено средно образование![]()
Последно редактирано от Eagle 123 : 06-06-2014 на 13:17
6 по БЕЛ ,и напълно изненадващо-5,79 по АЕ..не очаквах повече от 5![]()
Изглежда аз най-много съм се изложил по Английски език, явно съм се надценил прекалено много.
Как може съученик, който всеки път има 4 за годината, да изкара над 5,50.
Без отговори не виждам как ще стане. Някои хора пък са ги отрязали заради повечето думи на есето и имат 0 точки.
dafuq
Еех не знам, ама има едно момиче от класа, 5.92 има по английски, а иначе името не може да си каже, е как стават тия ра`оти не знам, няква магия явно .. за моята матура може би и мен са ме рязали жестоко в есето, щото грубо казано надвиших 190-200 думи, а то толкова беше границата.. та както и да е, честито да е на всички, аз повече се надявам да няма много 2ки, че това е бая гадничко за хората, които искат поне нещо да направят в живота си .. много лош старт им идва и аз наистина се чувствам съпричастен...
Последно редактирано от Eagle 123 : 06-06-2014 на 13:58
Бравоооо зубарчетата ми сладки малки :Д
Дано оползврите наистина тезиии хубави оценки в хубав български университет, а не в чужд, макар че в повечето български и с 4-ка сте вътре (Но и с тройка де)..
имам познати, които имат 0т. на есето по английски о.О а са писали правилно и обема са спазили, хм
по английския излагация, ама си в очаквах - 4.92
по БЕЛ - 5.93 ЙЕЕЕЙ :3
БЕЛ 5.90
Биология 6.00
дали скоро ще ги пратят в училищата матурите, 'щото бих искала да видя как са ми оценили текста по БЕЛ..?
Аплауз. Честито на печелившите. Тея матури според мен са пълна пародия.
Последно редактирано от Momicheto:) : 06-06-2014 на 15:27
Оп.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%A1%D0%9A-14
Нова темичка за тази година![]()
Хей, случайно да знаете къде мога да си видя матурите! В училището си ли трябва да отида! Знам, че имам правото да ги видя, но не знам къде!
5.41 по БЕЛ и 5.18 по английски
П.С. и аз превиших думите на есето по АЕ ама не ми се е отразило явно