- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Насилието над животни ... и хора
жалко,че доктора ще трябва да изяде повторен двумесечен бан ...
много съм лош..сорри че те издадох http://www.teenproblem.net/forum/sho...BC%D0%BE%D1%89
хахахахахаха , ама прав излязох :Д ,че залита от страсти по виоленза :Д
Да си го заслужа ли поне?![]()
:Д бе ти ако знаеш, аз колко банове съм ял и съм се измъкваалама съм бил под прикритие, не съм се хвалил и за това съм оцелял хахах
Е и, какво ми пука? Теб ако те баннат сигурно ще се самоубиеш от мъка... няма да има кой да ти осигурява и малкото внимание, което получаваш.![]()
Последно редактирано от defender : 07-10-2013 на 11:18
абе всъщност скучно ще ние без доктора.. ;д да изтрия ли докладването ми? :Д
изтрий го, ти поне не си злобар............... то се иска и някаква интелигентност за да кажеш на човека който те обижда че без него ще ти е скучно................ евала ти правя. ............. това буди възхищение, а не бозата на менте-сатаниста.
Последно редактирано от defender : 07-10-2013 на 11:30
Садизмът ме застрашава, затова не го "одобрявам".
Иначе си търсех място да се намеся в провокациите, ма не можах да намеря. В момента вече ми се струват самоцелни.
ПС: Ще е жалко, ако разкарате Доктора.
Последно редактирано от Chacho : 07-10-2013 на 11:40
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от defender : 07-10-2013 на 12:02
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А, ако може и един въпрос да си позволя.
Какво ви кара да продължавате да провокирате останалите? Имате нужда те да осъзнаят нещо ли? Откъде идва тази нужда?
http://www.youtube.com/watch?v=d-P2aXAOBW4
Ами какво ако хората плюещи насилниците, всъщност го правят защото отричат себе си - отричат онази част от себе си, която мразят, която не е позволено да показват. Не са ли затова всичките филми с непрестанно насилие и винаги щастлив край, не са ли затова всичките скандали, опровергавания и плюене, всичките злодеи, мошенници,престъпници, не е ли затова целия лов на вещици? Да могат свободно да прехвърлят греховете си на някой друг, за да спят спокойно, знаейки че лошите са наказани, пък те са добрите....
Защо се поставяш на мястото на слабия? Като предотвратиш мъчението му, ще предотвратиш собственото си после ли? Щото оттам изхождаш, че не би искал да изпиташ чуждото мъчение. Защо тогава не се поставиш на мястото на садиста и да приемеш неговата гледна точка? Той очевидно не изпитва това, от което те е страх и което искаш да предотвратиш да ти се случи.