- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Насилието над животни ... и хора
Шавна ли? Ще се перифразирам - Стана ли?![]()
Всъщност не знаеш нищо за мен освен това, което исках да знаеш, а оттам и реагира точно както исках. Но ще те оставя да тънеш в приятното чувство, че си ме разгадал. Браво, разби "интернет лошите", чувстваш ли се много велик?
на никой не му харесва как страда друго същество ..................... аз нямам отвращение към това, което казваш че си виждал................ но имам съжаление............... често хората мислено се поставят на мястото на страдащия и си представят как той би се чувствал на негово място и от там идва и съжалението към страдащото същество, нарича се състрадание.................. но все забравям, че някой в тоя форум май е социопат.
ПП: а, и спри да ме преследваш из форума.
Последно редактирано от defender : 07-09-2013 на 20:12
Пък аз си мислех че реагирам както аз си искам.
Както си знам, или както са ме научили.
Определено е развеселяваща темата, няма две мнения
Явно стабилно усрах темата щом и лайнарката дефендър се домъкна.
Аз изпитвам по-скоро удивление и учудване от това как има такива хора,които са правили тези гифчета. Но, на живо,ако го видя този,който хвърля кучето.. просто ще го пребия,че може и да го хвърля и него.. и дано да не ми се случи на живо..
Иначе ,ако всички бяха толкова въздържани и без емоционални като теб .. щеше да е грозно.. Искаш ли да те подпалим със бензин?
Много се ласкаш, мощно ментално маструбиране.
Всъщност стимула ми е че имам цицина над слепоочието, която наболява, та ми е кисело и се чудя с кой да се заям. Първосигнално, но удовлетворително.
> "Социалния ТИ кошер"
> "Социалния"
> "ТИ"
Как изобщо си способен да дишаш?
По акъл изобщо не отстъпваш на средностатистическия чалгар, затова не се изненадвам че постваш такива малоумщини.
http://www.youtube.com/watch?v=zn8ndJOIEsI
Айде... обиди чалгарката.. край