Здравейте, тъй като имам килограмите ми са в повече,а аз искам да бъда едно добре подържано момиче преди 2 седмици реших,че ще взимам сериозни мерки върху вида на тялото си (в момента тежа 54 кг и съм висока 164 см и съм на 14 години). Като заначало започнах със здравословна храна и промених начина си на хранене.Ето едно мое примерно меню:
ЗАКУСКА:
Диетичен корнфлейкс който съдържам много плодове ядки и нещо като трици не знам как се наричат. Прави се с вряло мляко и засища много.
ОБЯД:
1 варен картиоф; половин домат или краставица (понякога и двете);кренвирш или бяло пилешко месе (без никаква част от кожата или нещо такова); сирене;
СЛЕДОБЯД:
Тук вече предполагам,че ще ми се скарате: следобят нямам определена порция или нещо от тоя сорт.Позволявам си обаче да изяждам по една бисквитка (шоколадова :X ),но се надявам да не е фатален проблем тъй като това е единственото „удоволствие“,което си позволявом.
ВЕЧЕРЯ:
Ям същото каквото ям и на обяд само,че в по-малко количество,защото вечер знам,че трябва да се яде по малко.
СПОРТ:
Всяка сутрин в 8 часа ходя на стадьона и тичам точно 1 час. От утре съм решила и да скачам на въже следобяд.
Особености:
Не ям никакъв хляб и изобщо нищо тестено. Ограничавам се със сладкото колкото и да е трудно. Добре де понякога се изкушавам и си взимам да кажеш една бисквита или бонбон,но само това.
Майка ми ми каза,че имало малук ефект,който се забелязвал....не знам дали е така или просто иска да ме амбицира.
Та въпроса ми е: какво допълнително нещо да правя за да разкарам сланинките възможно най-бързо .
Е не казвам,че искам за 2 седмици и вече да има колосална промяна,но вие сте предполагам доста по запознати от мен така,че: Какво още да правя за да мога да постигна желаното тегло?