- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- духане, ескапели
Здравейте .. ами накратко видяхме се с момчето ми и реших да го направим за първи път ии нали натискахме се и т.н. и първо той ми каза да му духам и аз си поех дълбоко дъх и почнах да му духам с все сили .. бузите ме заболяха ... първият ми въпрос е какво колко силно трябва да се духа това не стигна ли щото аз се отказвам от духането ако трябва повечко да духаши не мога да разбера като получават такова възбуждане от духане що не си духат сами?това е просто въздух не ги разбирам
таа да минем нататъка
след това той беше малко стреснат ама аз си знам че съм секси те момчетата се плашат от всичко таа .. почнахме да го правим ама нямахме презерватив и после в края той каза че малко е е изпуснал в мен ама накрая го изкарал та да ви питам да зимам ли второ хапче ескапел все пак е хормонална треска и всъщност не знма дали той е стигнал въобще до вагината ми щото му е само 10 сънтиметра
и последният въпрос - от духането забременява ли се тъй като съм чувала от този форум, че презарадидите могат да се пренасят по въздушно - капков път?
не заслужаваш да измисля остроумен отговор на тъпия ти трол
Нямяш право просто... На колко години си? Я вземи да прочетеш малко повече за нещата преди да ги правиш!!!
![]()
![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Не си забавна, постарай се повече.
^^^
Бургас <3
Продължавай в същия *дух*.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!