- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без да искам свърших в нея + въпрос към момичетата
Без да искам свърших в нея и понеже се паникиосах от реакцията която може да има нищо не казах. Тя дали е разбрала че съм свършил в нея? Въпросът ми е към момичетата, като свършват във вас усещате ли? Ако ли не после изтича ли ви спермата обратно откъдето е дошла или си стои вътре полепнала без да подозирате?
Аз лично при самото свършване не усещам, но после част от нея си изтича и става ясно. И по-добре ги казвай тези неща навреме, за да не се паникьосваш после от реакцията на ваш'те, че ще си имат внуче![]()
Много ми е интересно как досега не си изхвърчал през прозореца.
П.П. Към Грейнджър: Ти па откъде знаеш?
umri
А мисълта, че може да забременее не те ли паникьосва малко повече от нейната евентуална реакция?
Усеща се, да. Самото пулсиране на члена се усеща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
като не знаеш как и кога свършваш като 12г. лапе къде си тръгнал да правиш секс без презерватив? на всичкото отгоре си мълчи като мишка и се надява да не е разбрала....
Ще си имаме нов баща във форума :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Много ясно, че си се усеща. А през ум не ти ли мина какво може да стане, ако е забременяла?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не луда ли си, той само пита ако случайно го е усетила, отдавна е избягал той, няма да го хванат, че той е виновен.
n00bs
Усеща се, разбира се. И да, случвало ми се е да изтече...
Голям си кретен, честно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Стискай палци да не ти започна новата година с обиколка по бебешките магазини!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
даже и не се е загрижил за това.
maDamn
Усеща се и как може да не и кажеш това е много важно !
Сега е времето да подкупиш хората в медицинската лаборатория където правят тестовете за бащинство. След това казваш, че си девствен и положението е под контрол.
--------------------------------------------------------
Усеща се ама тя ако не знае какво точно е може и да не е усетила... ама това не е от значение. Сега или ще забременее или ще си най-големия късметлия на света. Такива неща не се крият, трябва да се казват навреме и да се предприемат мерки. Има си хапчета, които се приемат до ден два, и предпазват от забременяване. А това дали ще изтече или ще остане ... изтича, ама нали някой сперматозоид може вече да е проникнал навътре и да се бори да става баща.... С това шега не бива!!!!!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Признай си, че ти е харесало и искаш да свършиш пак вътре.
Еми то от без да искам стават най хубавите неща :д Честито на младия татко :д
за всеки случай и отвърти един ритник в корема, пак без да искаш
никога не се знае