.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Question Скубане на вежди с конец

Здравейте, аз съм момче и съм се решил да си ОФОРМЯ само веждите с конец.. по точно някой да ми ги оформи.. и искам да попитам момичетата боли ли много.. и бих ли изтърпял.. за колко време става? И примерно ако нещо не ми харесат станат някакви гадни, след колко време ще пораснат д/г.. Малко се притеснявам да не ми ги осерът и трябва да ги убивам после..

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Защо с конец :Д? При положение, че е измислена пилата и е много по-удобно.
    Не ги оформяй, а просто ги почисти там където е нужно ( края на веждата или между веждите).
    Първият път, както винаги боли, но не е болка за умиране, с времето се свиква и изобщо не ти прави впечатление.

Може би за пинсета ми говориш :Д .. с пинсета става по-бавно и е по болезнено .. поне така знам

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз пък гледах едно предаване за най-новите козметични моди и т.н., в което се обясняваше, че оформянето на веждите с конец е по-прецизно, но по-болезнено. Трябва да отидеш на козметик, разбира се, по-добре в някое хубаво студио, точно за да не ти прецакат формата и да го направят като хората. Според мен и с пинсета ще се получи добре, стига козметикът да е кадърен. Даже вероятността да стане по-добре е по-голяма, защото просто хората са ползвали този метод по-дълго и са по-опитни. Аз не съм си ги оформяла с конец, де, просто разсъждавам, така да се каже.
    Иначе зависи колко са ти гъсти веждите и каква част ще се маха - колкото повече, толкова по-бавно и трудно ще се възстанови първоначалната ти форма. По принцип, ако ти ги прецакат е добре да изчакаш да израстнат изцяло, преди отново да отидеш на козметик, да ти ги оформя, за да се съобрази и да ти направи по-добра форма. Според мен 2 - 3 месеца ще са достатъчни.
    И като финал - естествено , че е право на избор, но и аз повече харесвам момчета, които само са си обрали излишните косъмчета около веждите и между тях, без да са си оформяли веждите специално. Повечето, които са го направили изглеждат като някакви травестити в тази област. Женските лица трябва да са нежни, не мъжките, затова е по-добре, когато веждите са си с естествената форма при мъжете. Лично мнение, разбира се
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

В класа ми има 2 такива типа - както каза Josefinne, не е подходящо за момчета

Аз няма да си ги правя чупки мупки женски работи бе.. само да се оформят нормално.. и колко струва д/г да отида на козметик?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    с конец не боли повече и е по -прецизно от гледната точка на това,че по-лесно се придава форма на веждата .Много туркини се скубят по този начин и предполагам сте забелязали колко прави линии имат веждите им .
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Защо с конец :Д? При положение, че е измислена пилата и е много по-удобно.
    с конец се чистят много по-добре, боли малко повече, но пък на мен повече ми харесва.

добре де, ако само ги почисти отдолу, за да ги пооформи не виждам какво толкова го нападнахте все едно ще ги прави по-тънки от конеца.
    като си решил ги поизчисти, може да помолиш някоя приятелка, всичките ми приятели карат някое момиче да им ги оправя вместо да ходят на козметик или да се пробват сами.. само дето трябва да си сигурен, че ще те разбере и ще направи точно това, което ти искаш

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Не съм пробвала с конец, бих опитала, но не знам къде, но и аз съм чувала, че е по-прецизно но по-болезнено.. Моите първо ги почистват с кола и после оформят с пинцета. Колкото до туркините, то това с конеца май идва от Азия, като цяло.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

с пинсета въобще не боли :Д никога не ме е боляло мен .

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Моята козметичка ме почиства с конец-не е болка за умиране

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    з съм пробвала, но не ми се получи нещо :д

намерих начина по който искам да ми ги направи.. ако и покажа тази снимка дали ще и стане ясно какво искам и дали ще ги направи същите? prikachi.com/images/252/6323252D.jpg

Супер фен Аватара на heartsdesire
    С пинсета си ги скуби.
    Последно редактирано от heartsdesire : 07-12-2013 на 12:43

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    на козметика при мене е 2лв за почистване и 8лв за оформяне ,но е различно при различните козметици

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ще те разбере от снимката.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    8лв за оформяне
    Уау! Доста е скъпо според мен.

Моята ми взима 3 лв.Авторе, ще те разбере от снимката.

Вече си ги направих благодаря на всички за отговорите и разбирането..

Голям фен Аватара на shusha
    И доволен ли си ? ;д

Цитирай Първоначално написано от shusha Виж мнението
    И доволен ли си ? ;д
    Много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си