Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
Мисля, че такава тема няма във форума, та реших да ви попитам. Какво е мнението ви за приятелския секс? Според вас разваля ли това приятелството между двама души или напротив? А вие имали ли сте такъв/такава "приятел/ка"?
Темата е различна от останалите в този раздел тип "Бременна ли съм?", "Направих му свирка, възможна ли е бременност?" и подобни и се надявам да ви е интересна.
Е, има такива теми във форума. И го пиша, защото по нищо не се различава от останалите ти теми. Въпросът винаги е един и същ:

Появяват ли се чувства / преебава ли се приятелството

Е, съответно има и още един: "Вие имали ли сте такава връзка", който обаче обслужва първия.

Нищо друго не питате. Как се възприема от околните такава връзка? Как я възприемат приятелите? Склонни ли са те да се мешат, като надушат, че някой е навит на средничави взаимоотношения? Може ли такава връзка да остане доживотна, да бъде цел и дали има хора които странят от по-сериозните отношения и търсят само такъв тип? Каква отговорност трябва да се поеме при бременност? Редно ли е такива хора да станат родители? Предполага ли се отвореност на връзката? Ако приятелството се наруши, дали да се запази секса (не заради чувства, а караница, смяна на социалната среда, т.н.)?

Което ме навежда на мисълта, че грам не ви е интересно, по-скоро си мерите пишките кой повече е възприел холивудския стереотип.