- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От къде си пазарувате?
Чушки, кашкавал, яйца, домати - хранителни продукти, сещате се. Имам предвид като ходите на пазар, не като ви свърши млякото и слезете до кварталния магазин.
А някой по евтин магазин, който да не е Лидл, Карфур и т.н., да препоръчате?
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Когато ми се пръцка, ходя в Билата. Там имат хубава тоалетна.В Карфур можеш да пръцнец на воля, но все има много хора около теб. Добре, че има климатици и издухват пръднята към околните хора. Така никой не разбира, че ти си пръцнала.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чушки и ягоди от кварталните плод-зеленчуци. Салам, хляб и сол от кварталния магазин. Гъз папирус и Ленор от една много приятна парфюмерия, която прилича на битпазар.
Предпочитам хипермаркетите. До нас има Била, така че сега от там пазаруваме. Понякога ходим до Лидл или Метро. Преди живеехме близо до Кауфланд и пазарувахме от там.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Когато имам дълъг списък, пазарувам от Кауфланд след консултация с актуалната брошура. Ако има добри оферти, се сслучва да отскачам и до билла, тъй като ми е по-близо. Ако е нещо дребно, пазарувам от СВА.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Работя в Билла и най-често от там пазарувам. Иначе в квартала имаме Кауфланд и поне един път в месеца се случва и от там да мина.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Различно. Аз съм в квартал, в който ги има почти всички големи вериги магазини. Всички са ми на максимум 5 минути и пазарувам от всичките. Нямам предпочитания. Цените са достатъчно ниски, имайки предвид каква конкуренция има между веригите.
И спря да се върти за миг земята..
Плодове. зеленчуци и ядки пазарувам само от бабешките сергийки/пазарчета.Знам, че там са много по-истински от тези в Кауфланд примерно.Други храни купувам от супермаркета до нас най-често.Естествено и от по-големите вериги де.
Гледам да не е от някой магазин, където половината стоки са зад продавачката и трябва да и казвам какво да ми даде, защото половината продавачки, не знаят къде е горе и долу, камо ли ляво и дясно. Иначе избягвам да купувам плодове и зеленчуци от големи магазини, докарват на енотски лайна.
n00bs
Зеленчуци и плодове - от кварталния плод и зеленчук.
Други продукти - обикновено от Пикадили.