- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как свалих 30кг за по-малко от година
Така, искам да ви споделя как свалих 30кг за по-малко от една година, чрез една не чак толкова трудна за спазване диета. Първо трябва да уточня, че все пак трябва да влагате и физически натоварвания заедно с хранителния режим за постигане на желания резултат. Първо, трябва да приемате по около 2 литра вода на ден, и задължително по две пълни чаши преди всяко хранене и след физическо натоварване. Намалете количеството вода и захар до минимално, захарта задържа вода и при ограничено приемане ще забележите видимо отслабване много скоро. Не яжте бял хляб или всякакъв вид тесто, освен пълнозърнест хляб, но ограничете приемането му до минимално. Не пийте газирано, бира и не прекалявайте със соковете. Чай или мляко с мед също би ви се отразило по-добре от кафе със захар, но ако неможете без кафе, сложете вътре мед вместо захар, меда е по-сладък и по-нискокалоричен от захарта, а и се разгражда много по-бързо. Избягвайте телешко и свинско, но веднъж седмично в ограничено количество няма да ви навреди. Не яжте банички, пици и други такива храни предлагани по закусвалните. Заменете снаксовете и чипсовете с пуканки и ядки. Яжте салатата си без олио. Можете да приемате всякакви плодове и зеленчуци БЕЗ БАНАНИ! Яжте повече течни храни като супи и таратор. Малко известен факт е че приема на краставици помага за отслабването. Сигурен съм, че съм пропуснал нещо, но ако се сетя ще допълня, за физически упражнения и натоварвания няма никакво значение какво правите, тичане, спорт, клякане и т.н. тук си избирате какво ви харесва да правите.
Последно редактирано от Haku : 07-10-2013 на 18:27
Горда съм с това, че си постигнал фигурата, която си желал :3
Само не ми допадна частта с избягването на бананите. Всичко е позволено, стига да не е в огромни количества.
Честитоо...Просто се кефя на такива хора. Апък да те питам колко кг. беше преди и сега т.е колко си свалил?![]()
![]()
честито![]()
Аз бих добавила и по-ранна вечеря към 18.30 например.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
И това го пише момче,ужасТ.. Pussy mode activated..
е, хайде, дай един калориен баланс на бирата, като си мислиш, че мляко с мед е по-добре
телешкото реално е едно от месата с най-нисък процент мазнини, което можем да кажем и за свинския стек, и двете са изключително подходящи дори за НДВ
пуканките не са окей, ако не ги печеш сам на тиган
салатата ще ядеш без мазнина, ама все тая дали ядеш или не...реално, по-голяма част от витамините са мастно-разтворими...т.е. не се поемат от организма полезната част от зеленчука...дъвчеш целулоза като цяло, и то ако правилно назоваваш "зеленчуци"
имат отрицателен енегриен баланс и повече от 90% вода в тях, не ти помагат с нищо
и хайде, като предлагаш такива резултати се покажи, иначе от приказки е малко смешно, особено когато не са съвсем като хората
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не съм съгласна за бананите. Те са много полезни - добър източник на фибри, калий и витамин Б6. Вярно е, че са по-калорийно наситени от стандартния плод, но не пречат на хранителен режим за отслабване.