.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на 102
    Ама ти привлече вниманието....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изглежда ми като пълна идиотия
    maDamn

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ама ти привлече вниманието....
    Ни най-малко!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ни най-малко!
    Аха, окей.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    не се смея на теб, а на на д-р доцент 'Тъпа съм кат' ръб! Ама, веднага трябва да обидиме!
    Пиши в гоогле диетата на и излизат всякакви диети на подобни.Това е трагично,а не смешно
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Може с романтична нотка да го е казал.
    Точно такава ще да е

Явно всички са спали в часовете по биология. Въглехидратите се пазят в човешкото тяло по формата на гликоген. Съхраняват се в скелетните мускули (дупето, краката, корема, ръцете и др.). Човек може да издържи месец без изобщо да се храни камо ли пък 2 седмици без въглехидрати. Мога само да ви кажа, че това е един много лесен и ефективен начин на хранене. За неразбралите в 2 и 3 етап се ядат въглехидрати. Храниш си се нормално, но не се тъпчеш по цял ден с шоколади, хлябове, мекици и подобни. През деня като се храним не усещаме какво ни дразни стомаха, а когато е раздразнен се надува, получават се газове и е неприятно. След първия етап, когато започнеш да добавяш въглехидратите, усещаш кое как ти действа на стомаха. Аз например тогава разбрах че от хляб ме боли корем и не се чувствам добре. При всеки човек всеки въглехидрат действа различно. Най- хубавото е, че не е нужно да се следват менютата, а са дадени като примерни, за да се разбере по-добре с какво можеш да се храниш. И аз не обичам бекон и не ям бекон, но си сготвих пилешки гърди с домати и кашкавал (въпреки, че не е разрешен) и подправки. Вкусно е и ако искаш можеш и цяла тава да изядеш, защото кашкавала е съвсем малко и не пречи. Вече от 3 дни съм на диетата и мога да ви кажа, че се чувствам лека, добре и първите резултати започват леко да се виждат. Всеки един от нас се нуждае от такова пречистване на организма в даден момент. Не е задължително да е чрез такава диета, но е хубаво всяка година за малко да се спираме от дадена група продукти, за да може токсините, които се натрупват на местата, където се складира тази група продукти, да се освободят и да бъдат изхвърлени.

Мега фен
    Храни се по лийнгейнс протокол и ще се пречистиш. Малко по-дълги фастове правиш просто и всичко ще е ок.
    Иначе плацебо ефекта при теб е на лице.

Няма плацебо ефект, повярвай ми. Пък дори и да го има важното е, че свалям килограми, а не ме интересува как. Не търся пречистване, ако го търсех него щях да избера друг начин, а не диета за отслабване. Просто съм го добавила като един от плюсовете на диетата. Може би малко хора разбират точно за какво се прави тя и как би трябвало да подейства на тялото и здравето ни, но няма значение. Вече 4-ти ден съм на диетата и се чувствам прекрасно. За жалост в жегите трябва да се пият много течности, а аз забравям когато излизам да си взимам вода и по някое време ми става малко лошо, но това се преживява, просто трябва да се сещам и за нея. Ниска съм и всеки килограм отгоре ми се личи много и сега съм 45 килограма. Трябват ми да сваля още 5, за да изглеждам както трябва и тези 5 ще ги сваля с диетата. Другите 7-8 са свалени преди това от нерви и прекалено много тъга по едно и също време. Надявам се, че някой ще започне диетата, защото тя само би могла да ви помогне и то за дълго време, а не както някои казват сваляш 5, качваш 7. Това няма нищо общо с истината, ако се научите да се храните правилно и ако изпълните втория етап правилно. Надявам се да помогна на някого.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сваляш килограми, викаш.
    Не винаги свалянето на килограми е равно на сваляне на мазнини

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    fuck dis shit.
    Здравословно, изчистено, пълноценно хранене до края на живота ти...
    ftw.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Cloud9
    А къде остана факта, че всеки организъм е различен?! различните храни и упражнения влияят различно на всеки.Ако това момиче смята, че режима й действа освобождаващо защо вие се месите и твърдите,че не е вярно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си