.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    granger, няма логика в изказването ти. Като се запознавам с момиче, трябва всяка да я питам "А ти случайно имаш ли си гадже?". А ако ме излъже, пак ли аз съм виновен, че съм им се "мешал" във връзката?

В крайна сметка не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Татко, аз лично смятам, че така е редно. По ми е интересно обаче не е ли очевидно и за теб това, че така трябва. Извинявай, че отговарям, без да ме питаш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не мога да ти разкажа за момчетата и момичетата ,които познавам,защото са прекалено различни. Не можеш със абсолютна сигурност да знаеш какво ще направят в една ситуация,поради простия факт,че те може и да си говорят много, но да не правят нищо. Защото и такива познавам. Тип " големия ебач" , пък не му стиска и номера да и поиска. Както и да е. Мисълта ми е ,че няма как да знаеш, дали днешното поколение млади девойки са или ще се превърнат в курви. Пък и добре знаем , че определението курва не е много подходящо в случая. Леки, лесни,който, както ще да ги нарича.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Баща ми , есте ,че трябва да я попиташ. Оттам нататък тя кво ще ти каже , дали да,дали не, ти пак можеш да процедираш по един и същи начин. Ако те излъже си е нейн проблем. Не те съдя нито теб , нито нея. Като те е излъгала, направили сте си густото и дотам. Ти няма кво да се косиш в такава ситуация.
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    по тая логика, за к'во да пита, може да изчака просто тя да му сподели дали си има някой- както е редно. аз лично така правя. дразни ме, че отново почнахте да дрънкате за морал и ценности... 'ми да ви кажа, аз съм бъкана и от двете, но все още не съм открила, представител на мъжкия пол, който също да ги има и да заслужава да бъде с мен. и понеже съм наивна, както много съфорумници твърдят, съм сигурна, че не съм аз единствента жена в това положение.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ох, не знам. Дано да си права. Аз вече за главата съм се хванал. Ако поне ти не си такава, значи вече знам за едно момиче.

Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Татко, аз лично смятам, че така е редно. По ми е интересно обаче не е ли очевидно и за теб това, че така трябва. Извинявай, че отговарям, без да ме питаш.
    "Редно" е много абстрактно понятие, "редното" за едни е "нередно" за други. Не виждам какво неморално има в това, че съм по-готин от гаджето на някоя.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Жалко, че не виждаш, какво е неморалното да чукаш чуждо гадже, ама може и да разбереш.

Град
    Beyond reality
    Погледнато от т.нар морална гледна точка е смотано да изчукаш някоя,ако си наясно с факта,че тя си има гадже.Въпреки,че щом си търси, може да не си ти ,ама ще е някой друг. И все пак...ако ти е толкова,че да чукаш тва, дето друг не успява да задоволи, а тя пак да се натиска на него...от моя гледна точка е тъпо. Но тва си е мое мнение и не те ангажирам с него.
    maDamn

Е обясни ми, за да видя. Но използвайки логически връзки, а не понятия, които всеки пречупва през собствената си призма на вижданията за нещата.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Погледнато от т.нар морална гледна точка е смотано да изчукаш някоя,ако си наясно с факта,че тя си има гадже.Въпреки,че щом си търси, може да не си ти ,ама ще е някой друг. И все пак...ако ти е толкова,че да чукаш тва, дето друг не успява да задоволи, а тя пак да се натиска на него...от моя гледна точка е тъпо. Но тва си е мое мнение и не те ангажирам с него.
    Е мен може да не ми е само за чукането, мисля, че вече говорихме по принцип, а не за конкретния случай.

Град
    Beyond reality
    Не, аз говоря за конкретния случай. По принцип няма как да се говори, защото де факто няма "принцип". Всяка ситуация си е различна ... деам. Караш ме да мисля,човече,ще ме заболи главата
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не, аз говоря за конкретния случай. По принцип няма как да се говори, защото де факто няма "принцип". Всяка ситуация си е различна ... деам. Караш ме да мисля,човече,ще ме заболи главата
    Аз винаги съм отворен към сериозни взаимоотношения, стига някоя да сметне, че може да ме изтърпи

Град
    Beyond reality
    Това е хубаво
    maDamn

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    А какво е - масова магистрала , в която всички трябва да се шибат безразборно ли?
    България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.
    WE ARE NOT ANGELS!

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.
    Малко спам, НО: Ако всички с "ценности, морал и човечност" останат, България също ще е хубаво място. Просто хората са слаби и предпочитат да бягат, вместо да се борят.

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    Е какъв съм аз?

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ и т'ва важи само за България, така ли?

Точно заради това не ни искат , защото моралистите бягат оттук и остава само помията и ни слагат под общ знаменател всички , дори и моралистите , които не могат да се махнат , поради липса на средства.

Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Малко спам, НО: Ако всички с "ценности, морал и човечност" останат, България също ще е хубаво място. Просто хората са слаби и предпочитат да бягат, вместо да се борят.
    за мен тя си е много хубаво място, но за по-добрите хора тя е кошмар. Те просто не могат да виреят в тая "мръсна почва". Следователно се стига до 3 пътеки: тази водеща към смъртта; тази която ще те направи с добродетели на наемник и пътеката водеща към терминал 1 и 2.
    Всички обичаме курвите. Те просто оцеляват и предлагат задоволяване на животинския инстинкт.
    WE ARE NOT ANGELS!

Бях забравила паролата си и не влизах много често тук. Сега реших да си разиграя профила малко
    Sweet Girl

Чак сега?!? След почти 5 години?!

Град
    Измерение София
    bulartis
    дай му малко внимание де
    WE ARE NOT ANGELS!

Защо ли така казват много мъже? Може би щото жените са си курви, то им е в кръвта да са курви. Не останаха свестни момичета еййй.

Ето защо - аз на ваше място ще си седя сам , да си нямам ядове поне с това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си