- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко партньора сте имали досега?
И аз да се включа.
Момче 18г. Гаджета над 20 (загубих им бройката след тва). Момичета с който съм спал - 1 ( настоящото ми гадже ).
И Вземете се укротете малко малките 14/15г. Да не вземе вагината на 18г да ти стане кат някакво бунгало или да вземете да я използвате за склад.
Момиче-17г.
Гадженца 4, спала съм с 1 (който /не че се хваля/,но все още ме търпи и си ме пази.. YEY ^^,)
Момиче- 23
Гаджета-6, спала съм с 4. В момента пред съм пред сватба и мога да кажа,че съм се наживяла откъм мъже и гадженца хаха
Момиче-19 години.
Гаджета- 3 (говоря за по-сериозни), спала съм с 4.
Последно редактирано от heartshapedbox : 07-19-2013 на 12:06
Малко е глупавичка темата,ама айде и аз да не остана по назад.
На 19 съм с 3 момчета.Гаджетата и аз не си броя много-много.
гаджета и тем подобни не ги броя...
момиче на 18 години и съм била интимна с 2-ма и не съжалявам.
Що ми се струва че "sexyjujito" и "Rabalka" са фейковеМоже и да не са... то в днешно време всякакви индиви може да се видят
![]()
По темата.. 19 години - 1 момче
Момче 22 години Гаджета 2... А съм спал с 14
О, Боже! Това, дали са ти 2 или 12 партньорите няма никакво значение, но защо трябва да се разгласява на ляво и на дясно? Мойто момиче, ако си толкова готина и си търсиш секс, не би трябвало да го правиш толкова явно и сакато.. или ти е приятно да те наричат с някви не-красиви имена?
вече са 6 тези, с които съм се чукала.
3 от тях на задна
правила съм на 7 - 8 момчета свирки
на 16 - 2 момчета ( като 2-рия ми е сегашния приятел ) .. та sexzyjujito извинявам се за израза , но от коментарит които четох си твърде лесна .. нали знаеш как им викат на тях ?![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Много ми е забавно как в темата е сбирка на тролове с неизживяно детство. Няма, свърши за вас, вече над 20 не сте тийнове, бягате сега, че имате живот за доизживяване.
![]()
Малките курви ме убиват..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз лично не виждам нищо похвално в това на 15 години да се е**те като зайци.. Във всяка тема рабалката е редовна и казва наляво и надясно с колко е спала. Вече стана ясно, че са те взели за малка к*рвичка тези, дето са те минали. Лично аз ако имах такава бройка на тези години не бих разказвала из форума с колко съм спала. Хвалиш ли се? Гордееш ли се?
Ох Боже, кога влезе тази мода да бъдеш леко момиче...??
По темата - 15-1
^ И ти не си много по назад, момичетата от моето поколение на 15 си играеха с кукли и ги беше гнус като видят пишка, а ся на по 14 вече с по 2-3ма, евала на теб, че поне само с 1, но не се мисли чак пък за толкова морална..
По темата: 18 годинки с 6 девойки..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Начи съм на 13Нямала съм гаджета, вече ако си имам едничко ще хубаво
А за се.кс не бързам
![]()