- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко партньора сте имали досега?
AnarchyBoy, не се мисля за морална, ама виж, едно е да си легнеш с някой на 13, друго е на 15.. А и може да съм на 15, но нямам 10 бройки.
И аз на 15 години го направих за пръв път. И какво от това? Защо се възмущаваш от това кога някой непознат го е направил за пръв път? С какво това повлиява на преценката ти за човека, при положение, че въпросния човек може да е страхотна компания, уравновесен и здравомислещ човек, който гони целите си и ги постига? Познавам много хора, които го направиха на 14-15 години и са невероятни личности. Познавам и такива дето го направиха на по 17-19 и са пълни глупаци.
В допълнение - забележката за това как 15 годишните от "твоето поколение" си играели с кукли е просто глупава. Не стига, че разликата ти с герсинка е 4 годинки, ами и то бабите и дядовците ти са пикали във външна тоалетна преди 60 години, ама ти не продължаваш да го правиш, нали?
Оттървете се вече от тези представи. Не гледайте числата, а акъла.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-29-2013 на 17:05
Числата не лъжат . Имаш ли се за умна, готина и самостоятелна >
Анарки, малко двоен аршин го раздаваш,на 14(сега си на 18 ) си се проебал,пък на другите гледаш в паничката. Яяяя кака ще се кара!
И ,да, има 15 годишни,чиято бройка е по-голяма от моята,ама слабо ме вълнуват. То все някъде свършва ...
maDamn
Айде стига де. Кога ще разберете, че всеки сам си избира кога, с кого и къде? Няма точно време или момент. Не защитавам авторката, напротив даже - бройката и е голяма и освен това хваленето е нещо ужасно грозно - ама чак такива изказвания, че еди кой си бил се проебал точно на време са си откровено казани глупости.
алоооо добре ли сте бе
Хора, вие нормални ли сте, бе? Как на 15г. сте спали с по 5 и нагоре момчета?? Аз съм на 15г. и съм имала 2ма приятеля, с единият съм в момента и съм спала само с него. Моля, осъзнайте се малко!!!