.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Повече от фен Аватара на gersinkaa
    AnarchyBoy, не се мисля за морална, ама виж, едно е да си легнеш с някой на 13, друго е на 15.. А и може да съм на 15, но нямам 10 бройки.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ И ти не си много по назад, момичетата от моето поколение на 15 си играеха с кукли и ги беше гнус като видят пишка, а ся на по 14 вече с по 2-3ма, евала на теб, че поне само с 1, но не се мисли чак пък за толкова морална..

По темата: 18 годинки с 6 девойки..
    И аз на 15 години го направих за пръв път. И какво от това? Защо се възмущаваш от това кога някой непознат го е направил за пръв път? С какво това повлиява на преценката ти за човека, при положение, че въпросния човек може да е страхотна компания, уравновесен и здравомислещ човек, който гони целите си и ги постига? Познавам много хора, които го направиха на 14-15 години и са невероятни личности. Познавам и такива дето го направиха на по 17-19 и са пълни глупаци.

В допълнение - забележката за това как 15 годишните от "твоето поколение" си играели с кукли е просто глупава. Не стига, че разликата ти с герсинка е 4 годинки, ами и то бабите и дядовците ти са пикали във външна тоалетна преди 60 години, ама ти не продължаваш да го правиш, нали?

Оттървете се вече от тези представи. Не гледайте числата, а акъла.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-29-2013 на 17:05

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Числата не лъжат . Имаш ли се за умна, готина и самостоятелна >

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Анарки, малко двоен аршин го раздаваш,на 14(сега си на 18 ) си се проебал,пък на другите гледаш в паничката. Яяяя кака ще се кара!
    И ,да, има 15 годишни,чиято бройка е по-голяма от моята,ама слабо ме вълнуват. То все някъде свършва ...
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Числата не лъжат . Имаш ли се за умна, готина и самостоятелна >
    Съжалявам, бройката и годините ми не съвпадат в категория "умна, готина, самостоятелна".

//сарказъм.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Tyjna_ Виж мнението
    Ти точно на време според мене Браво, но за съжеление много момичета са запалени (не съм от тях )
    Айде стига де. Кога ще разберете, че всеки сам си избира кога, с кого и къде? Няма точно време или момент. Не защитавам авторката, напротив даже - бройката и е голяма и освен това хваленето е нещо ужасно грозно - ама чак такива изказвания, че еди кой си бил се проебал точно на време са си откровено казани глупости.

алоооо добре ли сте бе

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Mne!
    maDamn

Хора, вие нормални ли сте, бе? Как на 15г. сте спали с по 5 и нагоре момчета?? Аз съм на 15г. и съм имала 2ма приятеля, с единият съм в момента и съм спала само с него. Моля, осъзнайте се малко!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си