Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
Ами една на Браун, в списание Joy я гледах, 210 лв, но не е сигурно, че ще е тази, пък и не ѝ знам модела, трябва да погледна. Засега съм се ориентирала към тази марка, или пък Филипс или GHD. Но ще ходя за коледа на Англия и моята приятелка, при която ще съм направо си ми забрани да си купувам от тук. Каза ми по-добре да изчакам няколко месеца, но да знам, че ще купя нещо качествено и няма да се изръся двойно отгоре за него.

edit: Не съм намерила още онази на Браун, но тази на Филипс ми хареса - http://www.amazon.co.uk/Philips-HP83...philips+hp8362. Няма я в България.
Напълно съгласна съм с твоята приятелка! Пресите на Remignton или Babyliss са уникални (аз също живея в Англия) ! Относно боядисването ти казваш че не искаш боя или къна, но пробвала ли си с без амонячна боя! Аз се боядисвам с такава от време на време, просто за да си съживя цвета и не ми се изтощава. Относно билки за боядисване или както съм чувала че става със черупките на орехи или за изсветляване с лимон, всички тези неща не знам до колко дават резултат и ако изобщо дадат, то според мен няма да е за дълго! Посъветвай се със фризьор, както казаха по горе, може и да ти даде хубава идея И не си съди толкова лошо косата