- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мис България 2013
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ето видеа на епизодите. http://missbulgaria.tv/video/
Излъгах се да видя първите 5 минути от втория епизод...УЖАС!!!!! УЖАС!!! Тея са ебати пачите....Толкова курвенско и идиотско поведение... Такъв кикот и такива коментарчета... УЖАС!!!! Срам за българските жени.
Аз харесвам единствено Джулия.
Между другото съм сигурна, че Пенка ще остане поне до средата, защото прави най-голям сеир :Д
По-голяма тъпня през живота си не съм гледала. Бива човек да е прост, ама пък чак толкова .. . ;/ #nowords
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нанси заслужава да спечели![]()
За мен всичко това е ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ.
Имам чувството ,че някой им плаща ,за да бъдат толкова тъпи. -.-
Най-тъпото е ,че след като излезе ,Пенка, ще почнат да я канят напред назад, щото е поредната безмозъчна овца, както и Златките. Ще се вземе за звезда и тогава стой ,та гледай...тризначките все едно са събрали тъпотията си в едно.
maDamn
^ абе кога ще разберете,че не се гледат кг,а зависи и от ръст и от това как ти стои и от това дали тренираш
тя може да е на 18г,60 кг и 180![]()
Повечето са ги сложили там, за да правят сеир. Най-много ми харесаха Нанси, Франсин и Ингрид. Джулия не е лоша, ама не ми се отличава много, много. Тия близначките имам чувството, че са си разделили един мозък.
Ето ви я Пенка: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Абе, мани. =.=
nigga stole my bike
Послание:
Такива работи ш'ти лепна, че ш'ти окапят листата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
То сами факт,че превърнаха конкурсът в поредната повърня а ла Биг Брадър е достатъчно показателен, че не струва. За мен,колкото и идеалистично да звучи, мис трябва да е дама, а не някоя пикла, вулгарна разпоретина, неграмотница и тн. Имаше една руса, 31 годишна, която ми се струва най-читава.
maDamn