.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Аз съм би, но ще се включа.
    Значи, всичката взискателност, която имам към (външният вид на) мъжете (а аз имам извратен вкус, не отричам) я нямам към жените.
    Жените са милички, сладички, имат нежен глас, мека коса, цици и сладки кръгли дупета. Това им дава невероятно предимство. Това е достатъчно! Какви жени харесвам? Жени - с два крака, чифт цици, две ръце и две очи.
    Всяка средностатистическа девойка може да ми хареса. Мен са ме учили страхотни плейбои-провинциалисти - "като не е нещо особено ще си я клатиш там, като е по-така ще си я хванеш за приятелка". Амин.
    Идеята е че всяко нормално девойче може да е чаровно, а вторичните сексуални белези вършат останалата работа.
    10/10 е надценено, както i конкретните изисквания. Всеки, който може да избере между брюнетка, D и блондинка с адския задник е педераст.
    Това звучи като "'що има дупка, все е злато".
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Предпочитам да има повече гейове отколкото лесбийки, кофти е някой да ти краде от дивеча и да седиш гладен...
    Ти такъв дивеч ли преследваш? хахаха

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    10/10 е надценено, както i конкретните изисквания. Всеки, който може да избере между брюнетка, D и блондинка с адския задник е педераст.
    Много си мъдра, како! Кога ше се черпим бири и джонга?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

tamtam
    Guest
    az moga da pomogna da si otgovorite na vuprosite :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си