.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ама и ти си се набила с някаква икономика. УНСС и другите икономически университети бълват икономисти и завършили бизнес всяка година, а реално пазарът няма нужда от толкова много икономисти.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Братовчедка ми в УНСС (редовно) си бачкаше на някакви смени в застрахователна компания, но пък много често пропускаше лекции и упражнения --- всичко правеше вкъщи. Тая година завърши бакалавър, тъй че смятам, че някак можеш да го избуташ, но не и без помощ.

Благодаря Аз съм от Варна попринцип, и да, тук е по-скъпо от София
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не искам да прозвучи като заяждане, но имам питане към хората, които едвам се оправят, само и само да учат в София.

Адмирации за мотивацията. Но във вашите градове също има университети. И няма ли да бъде по-лесно да учите там?
    Не е въпроса в лесното, но ако трябва да бачкаш на две места или да няма как да ходиш на лекции и примерно учиш само за изпитите от разни учебници, които след месец вече не помниш.
    Само заради дипломата ли е? Струва ли си?

Какво толкова незаменимо има в София?

Възможности има, ето какво. Защо хората толкова масово бягат в чужбина напоследък ? И тук има работа. Ама възможностите в чужбина са много по-големи от тези тук.

Аз имам такъв опит, само че от чужбина. Здраво бачкане и учене. Не е най- забавното нещо. Раздавам съм флайери, чистил съм, бил съм хамалин, бил съм бавачка, карал съм снегорин. Спред мен отиди B чужбина. Има страни с безплатни университети в Европа, а и докато работиш заплащането е много по- добро. Можеш да се самоиздържаш и дори да пращаш пари.

А с какво искаш да се занимаваш професионално? Отговори си първо на този върос преди да се записваш в някви специалности.

Цитирай Първоначално написано от mim4etuuu Виж мнението
    Ама и ти си се набила с някаква икономика. УНСС и другите икономически университети бълват икономисти и завършили бизнес всяка година, а реално пазарът няма нужда от толкова много икономисти.
    so true!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Не искам да прозвучи като заяждане, но имам питане към хората, които едвам се оправят, само и само да учат в София.

Адмирации за мотивацията. Но във вашите градове също има университети. И няма ли да бъде по-лесно да учите там?
    Не е въпроса в лесното, но ако трябва да бачкаш на две места или да няма как да ходиш на лекции и примерно учиш само за изпитите от разни учебници, които след месец вече не помниш.
    Само заради дипломата ли е? Струва ли си?

Какво толкова незаменимо има в София?
    Нито преподаването е като в София, с малки изключения, нито възможностите за работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си