.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Хининов шампоан

Здравейте!
    Решила съм да пускам по-дълга коса, много изчетох и в крайна сметка се спрях на хининовия шампоан, защото мисля, че е най-практично. Вие как мислите? Ако сте ползвали някакъв, препоръчайте ми и кажете по колко пъти трябва да се използва и има ли някакво ограничение за него, защото си мия косата през ден

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не съм използвала хининов шампоан ,но съм използвала хининова маска за коса и бях мн доволна,но свърши
    сега използвам хининова вода и мога да кажа ,че има ефект
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За хининов шампоан мога да ти препоръчам на Kasy сигурно съм изхабила 4 опаковки от него супер доволна съм
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

А за един месец с колко горе-долу ще ми порасне косата? Някъде бях чела, че с около 3 см.. аз за лятото искам така повече да ми порасне

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Според мен си е индивидуално,лично на мен за 1 месец косата ми порастна към 5-6 см. използвах този шампоан и стимуланта на Икаров 1 път в седмицата,защото ако си мия косата повече ми става ужастна
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Благодаря много Ще го потърся в понеделник, сигулно ще го има из аптеките. А, ако го комбинирам и с хининова вода ще има по-голям ефект нали? Или май по-добре да си взема стимуланта на Икаров като теб

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    аз ползвам стимуланта за коса на икаров и съм много доволна-като че ли косата ми наистина порасна по-бързо,а сега вече и ползвам хининовия шампоан на Милва и се надявам да има още по добър ризултат

Аз препоръчвам горещо хининовиа шампоан на Sara <3 <3 <3 а ако преди къпане си намажеш корените и по дължина с кокосово масло има невероятен ефект сигурно околу 3-4 см а попринцип косата расте с 1 см на месец.. айде успех..
    Последно редактирано от BEaUty_girl : 07-15-2013 на 07:48

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Аз препоръчвам горещо хининовиа шампоан на Sara <3 <3 <3 а ако преди къпане си намажеш корените и по дължина с кокосово масло има невероятен ефект сигурно околу 3-4 см а попринцип косата расте с 1 см на месец.. айде успех..
    Темата е от 2009! -.-

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Къде го продават? На колкото и места да съм търсила, винаги имат само на Милва.

Използвах го една година и косата ми от раменете порастна до кръста.
    И аз си мия косата през ден и през ден си го ползвах заедно с хининовата вода.
    Моите бяха на Милва и си ги купувах от аптеката.
    Но е хубаво да се ползва през месец.

Аз миналата година ползвах на Милва и съм много доволна, косата става и мекичка и доста бързо расте.

C. Milewa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Не съм използвала хининов шампоан ,но съм използвала хининова маска за коса и бях мн доволна,но свърши
    сега използвам хининова вода и мога да кажа ,че има ефект
    Хининова маска ? .. На каква марка беше ? : ) Колко често я използваше .. ?
    Благодаря : р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си