- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининов шампоан
Здравейте!
Решила съм да пускам по-дълга коса, много изчетох и в крайна сметка се спрях на хининовия шампоан, защото мисля, че е най-практично. Вие как мислите? Ако сте ползвали някакъв, препоръчайте ми и кажете по колко пъти трябва да се използва и има ли някакво ограничение за него, защото си мия косата през ден![]()
Не съм използвала хининов шампоан ,но съм използвала хининова маска за коса и бях мн доволна,но свърши![]()
сега използвам хининова вода и мога да кажа ,че има ефект![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
За хининов шампоан мога да ти препоръчам на Kasy сигурно съм изхабила 4 опаковки от него супер доволна съм
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А за един месец с колко горе-долу ще ми порасне косата? Някъде бях чела, че с около 3 см.. аз за лятото искам така повече да ми порасне![]()
Според мен си е индивидуално,лично на мен за 1 месец косата ми порастна към 5-6 см. използвах този шампоан и стимуланта на Икаров 1 път в седмицата,защото ако си мия косата повече ми става ужастна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Благодаря многоЩе го потърся в понеделник, сигулно ще го има из аптеките. А, ако го комбинирам и с хининова вода ще има по-голям ефект нали? Или май по-добре да си взема стимуланта на Икаров като теб
![]()
аз ползвам стимуланта за коса на икаров и съм много доволна-като че ли косата ми наистина порасна по-бързо,а сега вече и ползвам хининовия шампоан на Милва и се надявам да има още по добър ризултат![]()
Аз препоръчвам горещо хининовиа шампоан на Sara <3 <3 <3 а ако преди къпане си намажеш корените и по дължина с кокосово масло има невероятен ефект сигурно околу 3-4 см а попринцип косата расте с 1 см на месец.. айде успех..![]()
Последно редактирано от BEaUty_girl : 07-15-2013 на 07:48
Използвах го една година и косата ми от раменете порастна до кръста.
И аз си мия косата през ден и през ден си го ползвах заедно с хининовата вода.
Моите бяха на Милва и си ги купувах от аптеката.
Но е хубаво да се ползва през месец.
Аз миналата година ползвах на Милва и съм много доволна, косата става и мекичка и доста бързо расте.