.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Колко често се виждате с гаджето ви?

Колко пъти в седмицата и за колко време?

Всеки ден... най-малко за 2 часа... понякога със дни спим заедно, но ние сме дълго време заедно

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Бая време прекарваме заедно.Когато и двамата сме свободни сме цял ден заедно.Има дни в който не се виждаме,но те са много малко,защото или имаме някакви ангажименти или просто сме излезли с приятели или сме някъде,просто има причина.Принципно всеки ден,за повече от 2-3 часа.

Мега фен Аватара на ameli
    От почти година се виждаме всеки ден, рядко има изключения. Като замине - веднъж на 3 месеца, че и повече

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Всеки ден, все пак живеем заедно, сега няма да се виждаме 3 месеца, защото той работи в чужбина, ама все пак сме женени вече така, че няма страшно
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

ми около 4- 5 дена в седмицата пълни ни се събират, другото са излизания с приятели\няква работа ( същото и за него важи )

Мега фен Аватара на xoxi
    Лятото - всеки ден, по цял ден. Почти си живеем заедно вече.
    През учебната година - най-често по два дни в седмицата и прекарваме цял ден заедно.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Всеки ден.

Всеки ден..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    По-рядко, щото работя

Горе-долу през ден. Той с тая неговата работа намира време, но ми е жал да го тормозя много. Вечерите ходя у тях или след работа излизаме. Неделята я прекарваме заедно.

Бяхме на море за една седмица и свикнах толкова много с него, сега ми липсва. Искам всеки ден да си лягам до него и до него да се будя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Живеем в различни градове,през седмицата докато съм на у-ще всеки ден,т.е. 5 пъти седмично,а сега през ваканцията веднъж на 2 седмици..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мм, зависи.
    Я всеки ден, я през ден.
    Зависи как се случат нещата и в какво настроение сме.
    *сън*

Повече от фен Аватара на feikk
    Ми рядко. Вечно и двамата сме на работа. Два или три пъти в седмицата, а живеем на 20 мин един от друг...
    dgdg

Първите 3 месеца всеки ден, много рядко изпускахме, после като дойде университета почна да спада цифрата.... И към края който беше скоро - през 3-4 дена
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Случвало ми се е (почти) всеки ден, както и 1-2 пъти в седмицата.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Живеем заедно вече.
    Иначе и преди пак бяхме всяка свободна секунда заедно, като всяка свободна секунда означаваше всичкото време от денонощието, освен когато аз ходех да училище. И двамата работим от вкъщи, тъй че не ни е проблем работата, дори много се забавляваме. Е, сега като започна да отскачам до офиса един-два пъти седмично...ама голяма работа.

Иначе в момента съм сама вкъщи, той се прибра до Благоевград да ходи на зъболекар, пък аз толкова съм си свикнала да си е наоколо, дори просто да знам, че е в другата стая, че чак ми е странно като го няма...

Различно е, защото сме от други градове, но сега като е за седмица тук и всеки ден се виждаме за колкото може повече.

последно се видяхме април, сега само си пишем не можем да си освободим време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си