- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли и други, които да не харесват музиката?
Е не си мислете, че не харесвам абсолютно никакви песни, но си имам определен брой любими песнички (да кажем макс. 30) които ми харесват и само тях обичам да си слушам. Всички други, особено тия по-новите лайна ме депресират яката и предпочитам да не ги слушам. Смешно ми е как хора, които слушат тези бози като пищящия като гей Готие плюят чалгата, че тя тяхната музика също е чалга. Да не говорим, че дори утвърдени изпълнители като Пинк в последните години не правят хитове като в началото на кариерите си. Само аз ли не харесвам нищо което въртят по радио, дискотеки, телевизия? Ще кажете - търси ъндърграунд групи в Интернет, е аз търся, но и те пускат само лайна и не ми харесват. Винаги повече са ми допадали филмите и ТВ сериалите пред музиката.
Последно редактирано от mim4etuuu : 07-23-2013 на 17:49
Определено и мен не ме кефи американската чалга... Слушам повече стари метъл групи и електронна музика...
Ами не, ще се изложа... мн са стари... някои са по-стари от мен... затова и не отговарям на въпроса каква музика слушам. У нас да слушаш ретро е по-голям грях от слушането на чалга.
И аз слушам някои определени песни, но чак пък да не ми харесват други никакви... Това е странно, даже доста.
Ами аз обичам музиката като цяло, слушам най-различни неща, доста от тях са напълно безизвестни за повечето хора, но какво ми пука ?
Не харесвам мейнстрийм музиката, която се повръща с огромни количества, целяща да привлече масовката.
Музиката, която аз слушам не е бизнес!!!
Конформисти!
Лол, мимка трола ва насоли.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз слушам и стари и нови, но не някакви поп лайнотии. Не мога да си представя ден без да слушам музика (това правя през по-голямата част на денонощието). Не се ограничавам в някакви определени стилове, но рядко слушам неща без китари в тях..![]()
Мислиш правилно...всичко, което се създава днешно време е предимно с комерсиална цел и малко хора го проумяват.НО 30 песни са малко, аз примерно постоянно намирам нови групи, които нямат нищо общо с чалгата и тн.
Аз не харесвам да я слушам с mp3-ка и слушалки, предпочитам по купони, където има готини хора. Имам любими песни но не харесвам мн мн да я слушам сам, защото понякога се дразня, че не съм аз на мястото на певеца и че нямам аз песни и хитове. Отдавна се отказах от мечтата си да стана певец,и затва не смятам да фенствам на други такива!!!!По-добре ретро комерсиална музика от колкото некомерсиална нова според мен.
![]()
И аз искам лично с музиката, която слушаш.
Моооля ^^