.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 237

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хах така е, но и сам ти ги следваш, нали?
    Противоречиви ценности ли? Кои?

@klimatronik, винаги е лесно да кажеш просто да избере друг човек, ама тя любовта не пита.

За пореден път казвам, като е такъв проблем потомството, ми просто да не се правят деца, а да се осиновяват.

Та от тая гледна точка, връзка между брат и сестра, които ще си осиновят по-късно дете, одобряваш ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Противоречиви ценности ли? Кои?

@klimatronik, винаги е лесно да кажеш просто да избере друг човек, ама тя любовта не пита.

За пореден път казвам, като е такъв проблем потомството, ми просто да не се правят деца, а да се осиновяват.

Та от тая гледна точка, връзка между брат и сестра, които ще си осиновят по-късно дете, одобряваш ли?
    Не всички искат осиновени деца.
    А за любовта.. Значи трябваше да съм мъртъв ? Всички трябваше да сме умрели от несподелена любов? Някой и по 10 пъти май е трябвало да им се копае гроба вече..
    Винаги има място за друг човек в живота ти

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не всички искат осиновени деца.
    А за любовта.. Значи трябваше да съм мъртъв ? Всички трябваше да сме умрели от несподелена любов? Някой и по 10 пъти май е трябвало да им се копае гроба вече..
    Винаги има място за друг човек в живота ти
    Добре, дай да се разберем така:
    Брат и сестра се обичат, искат да са заедно и искат да си направят деца, което не е редно спрямо поколението им, затова е грешно.
    Брат и сестра се обичат, искат да са заедно и ще си осиновят дете, ако стигнат до деца. Нередно ли е това?

Все пак и второто е форма на кръвосмешение, ако е ненормално, защо е ненормално, защо трябва да се откажат от това?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    защо е ненормално, защо трябва да се откажат от това?
    лол и аз се питам същите ?-си, но просто това 'натякване', че това е грешно ми е насадило чувство на погнуса

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    лол и аз се питам същите ?-си, но просто това 'натякване', че това е грешно ми е насадило чувство на погнуса
    Е, то и към гейовете е от чувство на погнуса, въпросът е дали ги гониш с тояги и да ги хокаш колко е грешно?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Е, то и към гейовете е от чувство на погнуса, въпросът е дали ги гониш с тояги и да ги хокаш колко е грешно?
    отговори ми на ?-сите

а иначе и на мен по никакъв начин не ми пречи нито хомосексуализма, нито 'роднинските' връзки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си