- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между брат и сестра
Пък после някое момиче като ви каже,че ви чувства като брат , да знаете , да не губите надежда!
maDamn
Имам познати, доведени брат и сестра, известно време ги тресеше хормона и уж бяха гаджета. Всъщност беше си само секс, криеха се от всички и само 3-ма човека знаехме за тях. Накрая се изпокараха и сега почти не си говорят. Техните така и не разбраха и сега е супер неловкото когато се засичат у тях.
Не бих си позволила каквито и да било отношения с доведен брат поради тази причина. Някога ще спре да ми харесва, но той няма да се махне.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Доведени брат и сестра.. що не...? Вижда ми се секси.. естествено, ако е само секс. Иначе.. въпрос.. защо братът на Денерис не я опраши, за да създадат отново голям клан...? Някъде от книгата или от филма си спомням, че Таргариените са се шибали помежду си, уж за да запазят кръвта си чиста.. може и да не помня точно.....
Ахм. Да не се мъча, викаш?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ей го анимето, което е гледала
доста си е добро![]()
За мен е извратено.
Не мога да погледна брат си с такива очи.![]()
Ако е доведен брат може би ще е леко перверно,но защо пък да не.А иначе доста си подвела хората със заглавието на темата-ако са найстина брат и сестра е гнусно и отвратително.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абсурдно е това за мен! Извратено бих го нарекла.. за биологични братя и сестри просто изродщина. А за доведени пак не го толерирам-имайте малко уважение,както към себе си,така и към родителите си![]()
В интерес на истината всичко това е насадено от обществото и религията. Че крие реални рискове от нездраво поколение е ясно, другото е просто насадено чувство, привличането все пак си остава, спирачката в 90% от случаите е морални бариери. В природата това не е неестествено, случва се често даже гепардите имат точно такъв проблем от който страда сериозно и популацията им, но това е др тема. Като цяло съм против кръвосмешението.
Привличане? Извинявай, но аз смятам за ненормално да не чувстваш към брат си братската любов, а той да те привлича. Все едно да те привлича баща ти, ако и в живота си падаш по по-възрастни. Извинявайте, но за какво говорим.. толкова ли няма едно момче, което не ви е брат да ви привлича ддз....
Никога не съм си и помисляла нещо такова свързано с братята ми. Не е нормално да си привлечен към хора, с които си израснал, делял един покрив, едни родители, една кръв. Абсурд просто, гнус ме е от мисълта, а да не споменаваме разрушителните резултати след съвкупляване с много близки роднини, даа. По въпроса с доведените братя и сестри, там съм съгласна, че влияят морални фактори, ако говорим за тези, които ти стават по закон братя и сестри след сватба и тн. тоест скоро или в по-късен етап. Иначе, ако сте израснали заедно едвали не от пеленачета....не ми се струва нормално отново.