.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 237
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пък после някое момиче като ви каже,че ви чувства като брат , да знаете , да не губите надежда!
    maDamn

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    БЕЗ СПОЙЛЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИ

Няма ли Кабуто да съживи Рин,Обито да преспи с нея и шибаната война да свърши.Неджиии
    abc

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Пък после някое момиче като ви каже,че ви чувства като брат , да знаете , да не губите надежда!
    Да
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Имам познати, доведени брат и сестра, известно време ги тресеше хормона и уж бяха гаджета. Всъщност беше си само секс, криеха се от всички и само 3-ма човека знаехме за тях. Накрая се изпокараха и сега почти не си говорят. Техните така и не разбраха и сега е супер неловкото когато се засичат у тях.

Не бих си позволила каквито и да било отношения с доведен брат поради тази причина. Някога ще спре да ми харесва, но той няма да се махне.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    y du dis
    http://www.youtube.com/watch?v=6MaSPSdRTpw
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Banned Мега фен
    имам полубрат и не съм си и помисляла да правим такива работи,а и той е на 4 ,може би заради това
    аа не знам ама си е гадно

Мега фен Аватара на 102
    Доведени брат и сестра.. що не...? Вижда ми се секси.. естествено, ако е само секс. Иначе.. въпрос.. защо братът на Денерис не я опраши, за да създадат отново голям клан...? Някъде от книгата или от филма си спомням, че Таргариените са се шибали помежду си, уж за да запазят кръвта си чиста.. може и да не помня точно.....

Banned Мега фен
    Не бих го направила с брат си
    а и не виждам нищо извратено ,това за японците не знам дали е вярно,то им е в културата,за тях е нормално братовчеди да се женят помежду си
    апфффф братовчеди брат/сестра - все пак второто пак си е по гадно

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Доведени брат и сестра.. що не...? Вижда ми се секси.. естествено, ако е само секс. Иначе.. въпрос.. защо братът на Денерис не я опраши, за да създадат отново голям клан...? Някъде от книгата или от филма си спомням, че Таргариените са се шибали помежду си, уж за да запазят кръвта си чиста.. може и да не помня точно.....
    Таргариените? Не бяха ли Ланистър или поне толкоз помня от първите няколко епизода дето съм ги гледала.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Таргариените? Не бяха ли Ланистър или поне толкоз помня от първите няколко епизода дето съм ги гледала.
    За Ланистърови е факт, за Таргариените ми е чуденка....

Град
    Варна
    Ахм. Да не се мъча, викаш?

Мега фен Аватара на 102
    Бате.. по-добре недеййй.

Голям фен Аватара на SWT
    извратени работи

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, че вече трудно се хвърлям на нови заглавия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    За мен е извратено.
    Не мога да погледна брат си с такива очи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това е отвратително !

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    какво гледате по дяволите ?! о.О
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    какво гледате по дяволите ?! о.О
    Nice, a?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ако е доведен брат може би ще е леко перверно,но защо пък да не.А иначе доста си подвела хората със заглавието на темата-ако са найстина брат и сестра е гнусно и отвратително.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Абсурдно е това за мен! Извратено бих го нарекла.. за биологични братя и сестри просто изродщина. А за доведени пак не го толерирам-имайте малко уважение,както към себе си,така и към родителите си

Мега фен Аватара на draid
    В интерес на истината всичко това е насадено от обществото и религията. Че крие реални рискове от нездраво поколение е ясно, другото е просто насадено чувство, привличането все пак си остава, спирачката в 90% от случаите е морални бариери. В природата това не е неестествено, случва се често даже гепардите имат точно такъв проблем от който страда сериозно и популацията им, но това е др тема. Като цяло съм против кръвосмешението.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    В интерес на истината всичко това е насадено от обществото и религията. Че крие реални рискове от нездраво поколение е ясно, другото е просто насадено чувство, привличането все пак си остава, спирачката в 90% от случаите е морални бариери. В природата това не е неестествено, случва се често даже гепардите имат точно такъв проблем от който страда сериозно и популацията им, но това е др тема. Като цяло съм против кръвосмешението.
    Привличане? Извинявай, но аз смятам за ненормално да не чувстваш към брат си братската любов, а той да те привлича. Все едно да те привлича баща ти, ако и в живота си падаш по по-възрастни. Извинявайте, но за какво говорим.. толкова ли няма едно момче, което не ви е брат да ви привлича ддз....

Никога не съм си и помисляла нещо такова свързано с братята ми. Не е нормално да си привлечен към хора, с които си израснал, делял един покрив, едни родители, една кръв. Абсурд просто, гнус ме е от мисълта, а да не споменаваме разрушителните резултати след съвкупляване с много близки роднини, даа. По въпроса с доведените братя и сестри, там съм съгласна, че влияят морални фактори, ако говорим за тези, които ти стават по закон братя и сестри след сватба и тн. тоест скоро или в по-късен етап. Иначе, ако сте израснали заедно едвали не от пеленачета....не ми се струва нормално отново.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Nika95 Виж мнението
    Никога не съм си и помисляла нещо такова свързано с братята ми. Не е нормално да си привлечен към хора, с които си израснал, делял един покрив, едни родители, една кръв. Абсурд просто, гнус ме е от мисълта, а да не споменаваме разрушителните резултати след съвкупляване с много близки роднини, даа. По въпроса с доведените братя и сестри, там съм съгласна, че влияят морални фактори, ако говорим за тези, които ти стават по закон братя и сестри след сватба и тн. тоест скоро или в по-късен етап. Иначе, ако сте израснали заедно едвали не от пеленачета....не ми се струва нормално отново.
    А ако са приятел/приятелка израснали от малки заедно, не братя, тогава има ли проблем?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си